Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
provedena registrace-v poznámkách uveden nick a ID ;):papa jdu to objednat ;):papa

edit: objednáno :papa

[upravil dne 6/12/13 01:07 od Gabriel 307]

Už je to zpracované. Omlouvám se za prodlevu, pátek celý den nešla elektřina.

Jarda

Odesláno

Zdravím,

tak som zase využil Badisákove služby a objednal som si na svoju 407-mu 4 nové tlmiče. Pôvodne som chcel KYB, ale príjemná zhoda náhod zariadila, že som si objednal Bilstein B4 a horné uloženie Lemforder. V stredu objednané a dnes už namontované na aute. Dojmy z jazdy sú skvelé, auto je istejšie a stabilnejšie a stále komfortné, na čo sa u KYB poniektorí sťažovali :-)

Mechanik keď videl faktúru, tak poznamenal, že to určite nebudú origo nemecké tlmiče, ale len nejaký čínsky fake, no nad tým som sa len pousmial :D

Odesláno
A budou i pravé, třeba za týden, měsíc?

To ti ted neřeknu, fabriky ted zavíraj, stojí se do 6. ledna. Ozvi se po novém roce, dřív mi od výrobce nikdo nic neřekne..

Odesláno

všechno dorazilo tak jak mělo :papa:super za super cenu:potlesk

jenom jeden skromný dotaz,jako zákazník bych kromě informace o přijetí objednávky(asi to dělá automat-systém)uvítal i informaci o odeslání objednávky(expedice) :papa;)

jinak maximální spokojenost:papa

[upravil dne 12/12/13 13:37 od Gabriel 307]

Odesláno
všechno dorazilo tak jak mělo :papa:super za super cenu:potlesk

jenom jeden skromný dotaz,jako zákazník bych kromě informace o přijetí objednávky(asi to dělá automat-systém)uvítal i informaci o odeslání objednávky(expedice) :papa;)

jinak maximální spokojenost:papa

[upravil dne 12/12/13 13:37 od Gabriel 307]

Připravuje se sms brána /automat/ o stavu vyřizování objednávky, bude s novým shopem.. díky

Odesláno

koukal jsem, že e-shop už dneska doznal grafických změn. :super jinak ty pružiny, jak jsem ti psal, snad dopadnou. Ale nevím, jestli sedí obj. kód, protože to vypadá, že přímo na GTi-6ky KYB pružiny snad ani nedělá. :roll

Odesláno
koukal jsem, že e-shop už dneska doznal grafických změn. :super jinak ty pružiny, jak jsem ti psal, snad dopadnou. Ale nevím, jestli sedí obj. kód, protože to vypadá, že přímo na GTi-6ky KYB pružiny snad ani nedělá. :roll

Je to jen nová trochu hezčí verze. Ale píšeme ted vlastní nový přesně podle našich představ, takže je na co se těšit.. S těma pružinama dej kdyžtak vědět..

jarda

Odesláno
Ahoj, budeš expedovat mezi svátky ? potřeboval bych ty tlumiče Bilstein a pružiny KYB

Ahoj, ano, co se objedná do pátka bude odcházet v pondělí a doručeno by mělo být v úterý.

Jarda

Odesláno

Ahoj Jardo, chci poděkovat za skvělou práci kterou odvádíš, za ochotu a skvělý přístup. Už druhým rokem beru díly jen u tebe a nikdy nebyl žádný problém, všem rozhodně doporučuji. Hezké a klidné svátky, doufám, že si taky trochu odpočineš, a ať se daří.

Odesláno
Ahoj, prosímtě mám tu zas něco co potřebuju.

VIN: VF33CRHSB83134765

Našel jsem v eshopu že mi to něco vyhledalo ale nic se nezobrazilo.

Kryt motoru spodní přední díl: 7013L3 (snad je to on)

Pak potřebuju pružina tlumiče přední náprava 2x

Tlumič zadní nápravy 2x

Uchycení (silentbloky) krytu motoru vrchní díl, jsou to ty držáčky co se vždycky urvou na dekl motoru, vyráží to olejové víčko apod..

Ahoj, kryt motoru nemám.

zadní tlumič Meyle 821 Kč, Kayaba 1128 Kč, Sachs 1267 Kč, BIlstein 890 Kč

přední pružina Kayaba 721 Kč kus

Ty plastové capliky nemam, jestli myslíš toto.

Ahoj,

Chci si teda objednat Bilstein zadní tlumič 2ks + Přední pružina Kayaba 2ks.. Pošli mi SZ s konečnou cenou včetně poštovného.. Kopii s adresou posílám v SZ =)

Odesláno

Ahoj,

Chci si teda objednat Bilstein zadní tlumič 2ks + Přední pružina Kayaba 2ks.. Pošli mi SZ s konečnou cenou včetně poštovného.. Kopii s adresou posílám v SZ =)

Ahoj, napíšu ti to do SZ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...