badisak Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 provedena registrace-v poznámkách uveden nick a ID jdu to objednat edit: objednáno [upravil dne 6/12/13 01:07 od Gabriel 307] Už je to zpracované. Omlouvám se za prodlevu, pátek celý den nešla elektřina. Jarda Citovat
Šalda Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Ty zadní světla na Partnera pořád nejsou, co? Citovat
badisak Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Ty zadní světla na Partnera pořád nejsou, co? Aktuálně dostupné jen levé Citovat
Balachar Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Zdravím, tak som zase využil Badisákove služby a objednal som si na svoju 407-mu 4 nové tlmiče. Pôvodne som chcel KYB, ale príjemná zhoda náhod zariadila, že som si objednal Bilstein B4 a horné uloženie Lemforder. V stredu objednané a dnes už namontované na aute. Dojmy z jazdy sú skvelé, auto je istejšie a stabilnejšie a stále komfortné, na čo sa u KYB poniektorí sťažovali :-) Mechanik keď videl faktúru, tak poznamenal, že to určite nebudú origo nemecké tlmiče, ale len nejaký čínsky fake, no nad tým som sa len pousmial Citovat
Šalda Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 A budou i pravé, třeba za týden, měsíc? Citovat
badisak Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 A budou i pravé, třeba za týden, měsíc? To ti ted neřeknu, fabriky ted zavíraj, stojí se do 6. ledna. Ozvi se po novém roce, dřív mi od výrobce nikdo nic neřekne.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 všechno dorazilo tak jak mělo :super za super cenu:potlesk jenom jeden skromný dotaz,jako zákazník bych kromě informace o přijetí objednávky(asi to dělá automat-systém)uvítal i informaci o odeslání objednávky(expedice) jinak maximální spokojenost:papa [upravil dne 12/12/13 13:37 od Gabriel 307] Citovat
badisak Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 všechno dorazilo tak jak mělo :super za super cenu:potlesk jenom jeden skromný dotaz,jako zákazník bych kromě informace o přijetí objednávky(asi to dělá automat-systém)uvítal i informaci o odeslání objednávky(expedice) jinak maximální spokojenost:papa [upravil dne 12/12/13 13:37 od Gabriel 307] Připravuje se sms brána /automat/ o stavu vyřizování objednávky, bude s novým shopem.. díky Citovat
Stifler Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 koukal jsem, že e-shop už dneska doznal grafických změn. jinak ty pružiny, jak jsem ti psal, snad dopadnou. Ale nevím, jestli sedí obj. kód, protože to vypadá, že přímo na GTi-6ky KYB pružiny snad ani nedělá. Citovat
badisak Odesláno 13. prosinec 2013 Autor Odesláno 13. prosinec 2013 koukal jsem, že e-shop už dneska doznal grafických změn. jinak ty pružiny, jak jsem ti psal, snad dopadnou. Ale nevím, jestli sedí obj. kód, protože to vypadá, že přímo na GTi-6ky KYB pružiny snad ani nedělá. Je to jen nová trochu hezčí verze. Ale píšeme ted vlastní nový přesně podle našich představ, takže je na co se těšit.. S těma pružinama dej kdyžtak vědět.. jarda Citovat
danikpop Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Vřele doporučuji obchod s Jardou. Velký výběr značek a bleskové dodání. Tak to má vypadat díky Citovat
pajas502 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Taky mohu jen a jen doporučit, vše bez problému :super:super Citovat
3Run Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 Ahoj, budeš expedovat mezi svátky ? potřeboval bych ty tlumiče Bilstein a pružiny KYB Citovat
badisak Odesláno 24. prosinec 2013 Autor Odesláno 24. prosinec 2013 Ahoj, budeš expedovat mezi svátky ? potřeboval bych ty tlumiče Bilstein a pružiny KYB Ahoj, ano, co se objedná do pátka bude odcházet v pondělí a doručeno by mělo být v úterý. Jarda Citovat
Guest Džůny Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 Ahoj Jardo, chci poděkovat za skvělou práci kterou odvádíš, za ochotu a skvělý přístup. Už druhým rokem beru díly jen u tebe a nikdy nebyl žádný problém, všem rozhodně doporučuji. Hezké a klidné svátky, doufám, že si taky trochu odpočineš, a ať se daří. Citovat
3Run Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 Ahoj, prosímtě mám tu zas něco co potřebuju. VIN: VF33CRHSB83134765 Našel jsem v eshopu že mi to něco vyhledalo ale nic se nezobrazilo. Kryt motoru spodní přední díl: 7013L3 (snad je to on) Pak potřebuju pružina tlumiče přední náprava 2x Tlumič zadní nápravy 2x Uchycení (silentbloky) krytu motoru vrchní díl, jsou to ty držáčky co se vždycky urvou na dekl motoru, vyráží to olejové víčko apod.. Ahoj, kryt motoru nemám. zadní tlumič Meyle 821 Kč, Kayaba 1128 Kč, Sachs 1267 Kč, BIlstein 890 Kč přední pružina Kayaba 721 Kč kus Ty plastové capliky nemam, jestli myslíš toto. Ahoj, Chci si teda objednat Bilstein zadní tlumič 2ks + Přední pružina Kayaba 2ks.. Pošli mi SZ s konečnou cenou včetně poštovného.. Kopii s adresou posílám v SZ =) Citovat
badisak Odesláno 24. prosinec 2013 Autor Odesláno 24. prosinec 2013 Ahoj, Chci si teda objednat Bilstein zadní tlumič 2ks + Přední pružina Kayaba 2ks.. Pošli mi SZ s konečnou cenou včetně poštovného.. Kopii s adresou posílám v SZ =) Ahoj, napíšu ti to do SZ.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.