Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
před 36 minutami, mmmb napsal:

Ahoj sháním motorek odstřikovače na 508

1609688280

1609688380

Ahoj, dodává pouze Metzger 389 Kč. dodání 4 dny. Nelze vrátit.

Odesláno
před 1 minutou, mmmb napsal:

Má to trochu jiné tělo. Jaký to je průměr té širší části?

Výsledek obrázku pro 9672630580

to ti neřeknu, výrobce neudává. Šel jsem podle OE co si dal. Měl si ho venku? Toto asi není fotka tvého

Odesláno
před 15 minutami, Agrafik napsal:

Ahoj, když jsme u těch ostřikovačů, tak co toto čerpadlo na ostřik světel 643459.

Ahoj, to je stejná písnička - nutno zavolat k nám - jen v originále - kolegové nacení.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj Jardo,mám na tebe jednu prosbu můžeš mi zjistit rozdíl mezi MEY 40-160500002/HD | MEYLE a MEY 11-160500036/HD | MEYLE??

případně zjistit mi velikosti kulových cepu.

PS:mám takový dojem ze jste mi poslali neco co jsem nechtel,cena Vámi zaslaneho zbozi dle shopu o cca pár stovek levnejsi,ale nauctováno to drazsi.to jen tak bokem

krasnych vecer

Odesláno
před 52 minutami, velkybanan napsal:

Ahoj Jardo,mám na tebe jednu prosbu můžeš mi zjistit rozdíl mezi MEY 40-160500002/HD | MEYLE a MEY 11-160500036/HD | MEYLE??

případně zjistit mi velikosti kulových cepu.

PS:mám takový dojem ze jste mi poslali neco co jsem nechtel,cena Vámi zaslaneho zbozi dle shopu o cca pár stovek levnejsi,ale nauctováno to drazsi.to jen tak bokem

krasnych vecer

čus, 0002 má 16mm čep, 036 má 18mm čep. Vůbec tomu nerozumím, s cenou si nikdo nehraje, je daná pevně v ceníku. Cena za rameno na faktuře souhlasí. Ja mam teď dovolenou, takže se nemůžu kolegů zeptat, pokud to špatně zkontrolovali přes VIN, což se mohlo stát, tak volej 466 566 701 a kolegové to vyřeší.

• O 4 týdny později...
Odesláno
V 27. 7. 2018 at 15:26, sharpers napsal:

Ahoj, sháním VVT variátor na vačku do motoru 2.2i 3FZ 116kw, peugeot 406 break, Objednací kód PSA 0805A5. Zajímala by mě cena, děkuji 

Ahoj, dělá se jen v originále. 9280 Kč s DPH

Odesláno
V 31. 7. 2018 at 9:27, Pe.Tr napsal:

Ahoj , umíš na seata oem 6I4833411 ? díky

Ahoj, prosím piš na kolegy beloch@autorozvody.cz nebo vohradnik@autorozvody.cz Mam teď měsíc dovolenou, narodila se mi dcerka, tak jsem s rodinou. Díky za pochopení. Jarda

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...