Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu, Auto v kopci ztratí výkon,rozsvítí se kontrola diag.,

otáčky nejdou přes 2500.

Po vypnutí a zapnutí klíčku vše ok, ale jen do dalšího kopce.

Diagnostika píše:Absolutní tlak v potrubí

DRW je vyměněn. Děkuji

[upravil dne 7/4/12 10:59 od mates71]

Odesláno

Podtlak turba, ovladanie turba, cidlo hlasi autu ze je prekroceny tlak a padne do nudzaku, zacal by som kontrolou tohto senzoru (je nad IC uchyteny jednou skrutkou, neprehliadnes).

Odesláno

No urcite to bude UNI, to je tazko potom radit :myslim Ak budes kontrolovat podtlakovy system tak je potrebne sa na to pozriet poriadne aj zdola (ja som mal chybnu hadicku odpojenu ale prasklinu som videl len ked som ju odpojil len na zdvihaku)

Odesláno

je to z uni diag.

Co je to IC/intercoler/ a jaké by mělo mít hodnoty -dá se změřit?

Po hadičkách podtlaku jsem se díval, asi je budu muset vyndat. Nemůže to dělat ten el. ventil podtlaku a dá se to přehodit? jsou tam dva. zítra odzkouším, zatím děkuji

Odesláno

hláška zní tak jak jsem psal nic víc ani míň. ABSOLUTNÍ TLAK V POTRUBÍ

a ve které to už diag. nenapsala.

Ale zdá se mi že slyším více turbínu, možná že se mi to zdá, každý mě straší že je v prd.

Odesláno

Myslim že ty elmag. ventily budeš mít stejné stejně jako já takže je určitě zkus přehodit jestli ti to pomůže, a jak je psáno výše podtlaky kontroluj vyndané a důkladně jinak to nemá cenu

Odesláno

IC je chladic turba, Moze to robit ten ventil ale neviem ci ho mozes zamenit u 307 to ide u 407 nie, takze neviem ako to je pri tvojom aute. Zisti ktory to je ventil a ked odpojis podtlakovu hadicku na ovladanie turba skusis v nej urobit podtlak (ustami) tak sa na turbe musi pohybovat to ovladanie (je to taka tycka co je spojena s membranou :myslim )

Odesláno

hadičky k podtlaku zkontrolovány, ty jsou ok. Ventily jsem zkoušel přehodit, ale stále stejné. To čidlona kotrolu tlaku co by mělo být na IC jsem nenašel. Nemusí chladič vody ven?:grr

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak na origo.diagnostice to ukázalo nízký tlak v sání, turbína dáva o 0,3 baru méně než by měla.Trysky ok.

jiná závada tam není.

Kontroloval jsem ještě jednou hadice, vyměnil pásky, tak zbývá ještě ten chladič vzduchu:bojim

Odesláno

No nevím jestli je ten I.C. dobrá cesta. Zkusit to můžeš, propoj to napřímo a uvidíš, ale já bych spíš sázel na ovládání turba. Nejdřív bych se zajímal o to jeslti se hýbe obtok. Jednak jeslti jde do něj podtlak a jednak samotný mechanismus s \"vajíčkem\" ten vyzkoušíš klidně pusou a kouskem hadičky.

Odesláno

Něco podobného měl i Martin806 u svojí 806. Nakonec se zjistilo, že se jednalo o hadici myslím od turba. Je z každé strany jinnak silná. Zkus mu napsat a jistě ti dá více informací:myslim.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak konečně vyřešeno:bojim prasklinka v I.C. Musel jsem to celé vyndat, abych to vůbec našel.

Prasklina mezi plastovou vaničkou a voštinama:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...