Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pořád řeším, že mi hůře startuje a na volnoběh vibruje 406 2.0HDi.

už jedm zkoušel nabít baterku, přeměřit žhaviče, vyčistit DRV -po tom se start malinko zlepšil ale vibrace zůstaly. A dnes jsem zjistil že to více vibruje když je zaplá klimatizace. Může mít klima vliv na vibrace motoru a tím auta na volnoběh?

Nebo do čeho se ještě pustit?

[upravil dne 3.4.2012 21:01 od mmmb]

Odesláno

Sahara, to by vibrovalo pořád? Ono to na volnoběh je chvíli v klidu a pak se auro roztřese. Zkoušel jsem tu klimu vypnout zapnout, tak buď to byla souhra náhod, nebo tím zapnutím klimy.

Odesláno

řemen příslušenství se točí pořád. Maslíš že to jse přes klikovku třena z odcházející spojky? sem tam proklouzne na 4.

Odesláno

Tak dnes jsem zase jel autem a dnes nevibrovalo:myslim. Díval jsem se na saharu a vypadá v pořádku, není zlomená ani prasklá. Řemen jsem ještě neměl čas zjistit.

Odesláno

dnes som takto riesil volvo tak isto na volnobehu vibruje a po zap. klimy este viac ..a pricina zaseknuta volnobezka alternatora ! takze uricte to bude ona:papa

Odesláno

loziska nie celu tu remenicu musis ... to funguje podobne ako volnobezka na bicykli ked pedalujes je v zabere a ked prestanes tak pedale stoja a koleso ide naprazdno dalej :aut

Odesláno

nie takto....daj dole remen zablokuj srobovakom vrtulku chladenia na alternatore a remanica ti musi ist rukou potocit do jednej strany naprazdno a do druhej jako do zaberu.... vid foto stoji to cca 80e

[upravil dne 12/4/12 20:58 od dufko]

post-40873-14109623439494_thumb.gif

[upravil dne 12/4/12 21:02 od dufko]

Odesláno

Když je seklá volnběžka tak tam vůle není jen se prostě zasekne a stane se z ní pevná řemenice. Funguje to stejně jako \"cvrček\" na jízdním kole. Má to za úkol kompenzovat rázy, drážkovaného řemene.

Odesláno

ja som ju tiez \"rozbehal\" ale vydrzalo to asi 10km a zas sa zasekla... ja by som to radsi vymenel lebo uricte to nerobi dobre ani na loziska +napinaky..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...