Maverick Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ahoj, mám trošku problém s tátovo Xantií. Auto víceméně celou zimu stálo v garáži. Občas se s nim cuklo cca 50m na parkoviště a to bylo vše. O víkendu jsem s ní zase potřeboval hejbnou. Nastartoval jsem, začal couvat a najednou po přidání plynu se z výfuku vyhrnulo docela dost rezavý vody a rozsvítila se kontrolka motoru. Od tý doby svítí pořád. Zkoušel jsem odpojovat baterku a nepomohlo. Po nastartování vždycky na chvilinku zhasne a pak se zase znova rozsvítí. Nevíte náhodou někdo, kde by mohl být problém? Předem dík za nápady. [upravil dne 3/4/12 08:34 od Mef] Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Hádej, jaké slovo začínající na D se na to tak asi dá napsat, hm? Citovat
Maverick Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 oddie: Že by to byla diagnostika? Už ji mám domluvenou na večer. ALe tak chtěl jsem vědět, jestli to náhodou není nějakej profláknutej problém. Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 DRV ??? :D:D no tak teda né vedle jak ta jedle, Mef měl lepší odhad Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Tož já to malinko tušil, ale chtěl jsme si zachovat důstojný status třídního kašpárka Citovat
vix Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Ahoj Mefe, tady spojování a rozpojování konektorů nepomůže. (stejně jako praktiky Woo-doo) Chybu bych viděl čistě mechanického rázu. ... když jde do kytek elektronika, dá se ještě jezdit. Mechaniku však nepřečůráš Budu držet palce a sympatizovat. Citovat
Edison Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 To by ses divil, čeho všeho se WOO-DOO dá dosáhnout. Jako servisní technik mám stále při ruce speciální kufřík, ve kterém nechybí křišřálová koule, muří nožka, hrst kůstek, sada svíček... ;-) [upravil dne 4.4.2012 07:19 od Edison] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Edison - ....a kurvítko nemá šanci Citovat
h4wk3y Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 kurvitka utikaji sotva co spatri dany kufrik... Citovat
Maverick Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Takže na diagnostice to vyplivlo vadný potenciometr škrticí klapky. Chyba se smázla, kontrolka zhasla a zatim je klid. Říkám to pořád... ZLATÁ 405-ka... Tam mi na diagnostiku stačí kus drátu:D Citovat
vix Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Fakt si myslíš, že smáznutím se problém vyřeší jako mávnutím kouzelným proutkem? (jedna z woo-doo praktik) Bych se na tu klapku podíval, nebo bych na ní něco cáknul (ze spreje) Nepodceňujte Francouze: Sice dělají diagnostiku (a možná se přitom koukají z okna), nicméně i když to tak nevypadá, ví co dělají. Citovat
Maverick Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 koblih69: Nebyla, kámoš teď ka lexii u sebe nemá vix: Nemyslim, pokud se chyba objeví znova, tak se na to budu muset podívat. Ale upřimně, hrabat se mi do toho moc nechce. Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 No proč jsem se ptal, já myslím, že ta chyba nedává moc smysl Citovat
oddie Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Tak až se ta chyba objeví znovu, nech ji přečíst něčím, co ji interpretuje správně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.