Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám trošku problém s tátovo Xantií. Auto víceméně celou zimu stálo v garáži. Občas se s nim cuklo cca 50m na parkoviště a to bylo vše. O víkendu jsem s ní zase potřeboval hejbnou. Nastartoval jsem, začal couvat a najednou po přidání plynu se z výfuku vyhrnulo docela dost rezavý vody a rozsvítila se kontrolka motoru. Od tý doby svítí pořád. Zkoušel jsem odpojovat baterku a nepomohlo. Po nastartování vždycky na chvilinku zhasne a pak se zase znova rozsvítí. Nevíte náhodou někdo, kde by mohl být problém?

Předem dík za nápady.

[upravil dne 3/4/12 08:34 od Mef]

Odesláno

Ahoj Mefe,

tady spojování a rozpojování konektorů nepomůže.

(stejně jako praktiky Woo-doo)

Chybu bych viděl čistě mechanického rázu.

... když jde do kytek elektronika, dá se ještě jezdit. Mechaniku však nepřečůráš

Budu držet palce a sympatizovat.

Odesláno

To by ses divil, čeho všeho se WOO-DOO dá dosáhnout. Jako servisní technik mám stále při ruce speciální kufřík, ve kterém nechybí křišřálová koule, muří nožka, hrst kůstek, sada svíček... ;-)

[upravil dne 4.4.2012 07:19 od Edison]

Odesláno

Takže na diagnostice to vyplivlo vadný potenciometr škrticí klapky. Chyba se smázla, kontrolka zhasla a zatim je klid.

Říkám to pořád... ZLATÁ 405-ka... Tam mi na diagnostiku stačí kus drátu:D

Odesláno

Fakt si myslíš, že smáznutím se problém vyřeší jako mávnutím kouzelným proutkem? (jedna z woo-doo praktik)

Bych se na tu klapku podíval, nebo bych na ní něco cáknul (ze spreje)

Nepodceňujte Francouze: Sice dělají diagnostiku (a možná se přitom koukají z okna), nicméně i když to tak nevypadá, ví co dělají.

Odesláno

koblih69: Nebyla, kámoš teď ka lexii u sebe nemá

vix: Nemyslim, pokud se chyba objeví znova, tak se na to budu muset podívat. Ale upřimně, hrabat se mi do toho moc nechce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...