Pe.Tr Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Stiflere měse to nechce furt opakovat tak to řeknu takhle . S Trundíkem jsme si vjeli nedávno tak do vlasů, že by mi při uzávěrce neprominul ani korunu bez dolozeneho dokladu a vysvetleni . asi tak k tvemu prispevku a vydaji z uctu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 clovek, ktery se v tom moc neorientuje proste nepochopi co a jak...... Pe.Tr - mam csechny ucty, chces to doporucene postou, nebo doporucene na srazu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 zatím odhlasovalo 60 členů z 370, zatím řádnost nekontrolována. Citovat
Stifler Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Schreek, aka, Pe.Tr, Scratch: Děkuji za parádní odpovědi. Teď už se v problematice orientuji mnohem lépe. Jak píše Scratch, není jednoduché jen tak \"pobrat\" takové množství čísel bez jakéhokoliv dovysvětlení. Až budu mít chvíli času, tak pošlu souhlas na mail. Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Tak doufám, že už ti ta orientace vydrží Citovat
Stifler Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 No, vydrží určitě do příští uzávěrky. Edit: Tak tedy e-mail odeslán. [upravil dne 6.4.12 17:37 od Stifler] Citovat
OK406 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Odhlasováno. Jen malá poznámečka;). Už te si PeTre vyjeli z vlasů s Trundíkem;) . Jinak dobře zpracované. Jak byl uvedeno, nejsme zisková organizace a co se týká ztrátovosti, bylo vše vysvětleno a příští roky se díky investicím věřím, vše vyrovná. Citovat
Milan+ Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Jak píše schreek,že odměna není,tak klidně se připojím s tím aby si ji vedení dalo,myslím,že toho dělá pro club dost a zabere to dost volného času. Takže za mě odměna ano. Jináč odhlasováno a souhlas. [upravil dne 7/4/12 00:20 od Milan+] Citovat
Stifler Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Máma: No, je to přecijen klidnější práce a byla by za lepší peníze. Milan+: Však ony se odměny dávaly, ale někteří se jich vzdali ve prospěch klubu, protože do voleb do vedení klubu šli tito lidé hlavně proto, aby zcela zdarma udělali něco víc než ostatní pro chod klubu...pokud to někdo dělá pro peníze (rozuměj z vidiny odměny), tak takového člověka bych ve vedení klubu nechtěl. Citovat
Milan+ Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Víš co za tu odměnu co by za to mohla být či bývala se asi nedá říct,že by to někdo dělal pro peníze,spíše by to byla jen taková kompenzace za ten čas ve svém volnu. Citovat
Stifler Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Můj názor je takový, že ano, kdo cítí, že si odměnu zaslouží, ať si ji dá. Ale jít do voleb už jen proto, že ten čas věnovaný klubu nebude \"zadarmo\", ale něco z toho \"kápne\", je pro mě zcela odpuzující. Aby někdo chtěl kompenzaci za to, že pro klub něco udělal, tak to se mi hnusí. Proto chválím ty (a zaslouží si obdiv ), kteří se svých odměn vzdali pro klub. Tím vlastně udělali pro klub něco užitečného dvakrát (zaprvé svou vlastní činností a zadruhé se vzdali něčeho, co mohli bez skrupulí přijmout, opět ve prospěch klubu). Jsme občanské sdružení a cokoliv někdo pro druhé udělá, tak by to mělo být z vlastního přesvědčení a chuti pomoci ostatním (klubu) a né pro vidinu toho, že za to něco dostane. Doufám, že jsem svou myšlenku vyjádřil pochopitelně. Pokud jde o kompenzování volného času, tak si myslím, že každý, kdo do těch voleb jde, ví, že má volného času na rozdávání a je ochoten jeho část věnovat pro klub a né proto, že ten čas bude \"zaplacený\" nebo jinak kompenzovaný. Kompenzací za ten čas věnovaný klubu by měl být dobrý pocit z toho, co člověk svou prospěšnou činností dělá. Ale je to samozřejmě opět jen můj názor, který nikomu nenutím. Citovat
MJSytic Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Já myslím, že tě všichni chápeme Nevím, jak ostatní kluci z vedení, ale já jsem dneska rozdal už minimálně 3hod ze svého volného času a ještě mi ho tolik zbývá Ještěže máme ten p-c, nevěděl bych, co s ním :D:D Jinak zatím jsme si žádné odměny nedávali a co já vím, tak to ani není v plánu. Jediná odměna, kterou jsme si odsouhlasili, jsou slova chvály od členů Citovat
Stifler Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 MJSytic: ode mě by si celé vedení jistě chválu zasloužilo. Protože, jak říkám, je to činnost, kterou vedení dělá pro ostatní ve svém volnu, a neřekl bych, že by vedení jednalo špatně nebo proti zájmům klubu. Takže ode mě má vedení určitě Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2012 Autor Odesláno 7. duben 2012 tak za mně, ono to není jen o darování volného času... Citovat
Stifler Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Předsedo, to já vím. Ale nikdo určitě nejde do vedení klubu, aby se mu to rentovalo. Každý tam jde proto, aby klubu něco věnoval, daroval, pomohl svými prostředky, osobní prací a neviděl v tom svůj osobní prospěch nebo pro sebe návratnost nákladů. Zkrátka, kdo chce být klubu prospěšný a kandiduje do voleb, tak nesmí hledět na náklady, resp. musí mu být jasné, že ho to něco bude stát a vzhledem k tomu, že je ochoten i s tímto vědomím do voleb jít, tak je bezpředmětné to řešit. Těm, co klubu věnují svůj čas a prostředky patří obdiv a velké díky. To by mělo každého člena vedení (i těch, co i mimo vedení dělají pro klub prospěšnou činnost) naplňovat a nikoliv tužba po odměně (penězích). Takhle to bylo myšleno. Citovat
Milan+ Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Docela moc to rozvádíš,bylo to myšleno v dobrém a ne že se tam někdo žene za vidinou peněz. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2012 Autor Odesláno 7. duben 2012 Stillere tak nás tak neserte [upravil dne 7/4/12 20:14 od Pe.Tr] Citovat
MatrixChose Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Stiflere, ty to píšeš jak nějaký pionýři Tahle doba skončila. Ono to nestojí jenom čas, ale i nervy, své vlastní peníze atd. A že někdo odměnu přijme, neznamená, že to dělá za vidinou peněz. Ty jsi v PČR proč? Že chceš \"Pomáhat a chránit\" nebo pro prachy? Jestli pomáhat, tak se vzdej peněz a jestli pro prachy tak dělej něco jinýho, taky je to zaměstnání, který by měl člověk dělat hlavně pro nadšení. --- To mi přijde naprosto stejný.Kážeš vodu, ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.