Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

žhavicí svíčky bosch vs. brisk

Recommended Posts

Odesláno

Mam 1.8 td rv89.Potřebuju vyměnit žhavicí svíčky,protože už nepomáhá ani trojí nažhavení.A po nastartopvání je to jak dýmovnice.Jakej máte názor na adekvátní svíčky od brisku,který jsou skoro o polovinu levnější než origo bosch.Samozřejmě budu měnit všechny takže na ceně je to už znát.

Odesláno

menil som zhavice ale toto som neriesil... na forach bolo pisane ze brisk cca. 1 - 2 roky... a bosh aj 5 rokov... takze som dal bosh... cena 450Sk za jeden zhavic...

Odesláno

žhaviče jsem měnil před zimou, protože po jejich vyndani mi v servise zjistili, že 2 jsou v háji. Tak jsem taky přemýšlel, jaké tam dát a nakonec jsem se rozhodl s ohledem na cenu pro BRISK. Když v zimě začlo více mrznout, začal jsem mít potíže se startováním. Musel jsem točit dlouho z baterky a bylo to čím dál horší. Nakonec jsem totálně vyš?avil baterku a zhuntoval ji tak, že nepomohlo ani její dobytí, takže jsem nakonec musel koupit novou. Na tu to pak točilo dobře, ale nechatlo..jen hulilo. Tak jsem to zavezl do servisu a oni zjistili, že 3 žhaviče jsou v prdeli. Vymenil jsem je za BOSCH a od té doby mám klid. BRISKy jsem zdárně vyreklamoval a od této příhody už o žhavičích BRISK nechci ani slyšet.

Odesláno

Brácha kupoval na 205 Brisky a po dvou měsících reklamoval (úspěšně). Já mám na 406 Bosch od původního majitele a zatím to jde. Ale před zimou se je chystám pro jistotu vyměnit a půjdu zaručeně do Bosche, vzhledem k tomu, že si chci auto nějaký rok nechat.;)

Odesláno

Já koupil žhavky LDW tuším se na nich psalo. Odskoušeno na kamošově turbonaftě, životnost v řádu BOSCHe akorád asi o 100 kč lacinější na kus....

Odesláno

Já se taky přidávám mezi ty, kteří Brisky totálně odsuzují.

Koupil jsem je na 306 z cenových důvodů taky a asi po měsíci vyhodil, protože tři \"odešly\" za pár dní. Bosch už valil celou zimu bezvadně. :papa

Odesláno

Já negativní zkušenost nemám. Bude to asi tím, že jsem koupil rovnou žhavky od Bosche... Minulý rok před zimou a startuje to naprosto sqvěle.. S Boschem naprosá spokojenost. Ten cenový rozdíl je možná znát.. ale za měsíc si už na to nevzpomeneš.. Hlavně, že si chrochták bude chrochtat..

Odesláno

V tátový 405-ce máme taky Bosch a naprostá pohoda. Ale jak tady čtu příspěvky, tak jsem překvapenej, že Brisk jsou nevyhovující. Že by zlatý český ručičky nezvládly udělat pořádný svíčky :(:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...