lukaro Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Jel jsem dnes za kamarádem do Frenu, zastavil jsem se v Penny na něco k pití a co nevidím.... Hold pro někoho je cena benzínu nebo nafty moc vysoká, tak si zajistil expresní odvoz. který moc nežere A nebo, je to nějaký aprílový žert? Že by někdo přijel autem a auto mu vyměnili za osla? Citovat
ivanh Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Tak toto je ten prijemnejsi osol ako keby sedel za volantom.. Citovat
ivanh Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 a nepotrebuje ani STK a dialnicnu znamku a cez emisie prejde vzdy (iba treba zadrzat dych) Citovat
lukaro Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 A má to v nadstandardní výbavě! Nejen ty úložné vaky, ale když jsem se k němu přiblížil, začal na mě \"hekat\" takový alarm.. [upravil dne 1/4/12 16:00 od Lukáš_307] Citovat
vendelinek Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 a má i parkovací kartičku,asi mu vypadla z ucha:D:D Citovat
lukaro Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 Těžko říct, majitele jsem nesehnal.... Ale podle mě půlku balíku slámy na 100km Citovat
koblih69 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Určitě to nesmrdí víc než ty sedačky co jsem dal do auta. Majitel měl asi zálibu ve vanilkových osvěžovačích vzduchu. Málem jsem se pozvracel už cestou. Zlatej voňavej vosel Citovat
Driver Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 A nechal tam i klíčky od vozidla - myšleno tím prutem co leží u lampy Citovat
ivanh Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 A predpokladam ze v urcitom rozsahu ma funkciu \"naviguj domov\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Kolik to žere? Nebooj, Koblihy určitě ne:D:D:D Citovat
lukaro Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 :D už vím komu to patří... Je tu jeden člověk, který nějakou dobu žil i v jeskyni. Že odmítá veškerou moderní techniku a podobně. Takový život z roku 1, 2. A jezdí na kole, na oslovi. Auta a autobusy/vlaky neuznává. Dokonce odrodil dítě sám takže tak si žijou.... Ale nikoho neotravují a jsou to prý 2 vysokoškoláci, ale nevím co je na tom pravda.... Jo a je jim kolem 35let. To je vše co o šoférovi oslíka vím Citovat
koblih69 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Kolik to žere? Nebooj, Koblihy určitě ne:D:D:D Hurvajz to já vím, někde mám fotku kterak jako malé robátko krmím oslíka mrkvičkou. Je černobílá a mám na ní rozkošný námořnický klobouček Citovat
Dano406 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Kolik to žere? Nebooj, Koblihy určitě ne:D:D:D On je totiž vyrábí Citovat
BV406 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Lukas: hoj, toho oslika znam, pase se kousek nahore na horeckach , spolu jeste nejakou kozou, majitele uz jsem parkrat videl, ale neznam ho, zvirata vidavam casto, kdyz jsem na zahrade u tchyne a tchana Citovat
lukaro Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 Lukas: hoj, toho oslika znam, pase se kousek nahore na horeckach , spolu jeste nejakou kozou, majitele uz jsem parkrat videl, ale neznam ho, zvirata vidavam casto, kdyz jsem na zahrade u tchyne a tchana zdarec, tak to jo.... Ale prvně mi to přišlo srandovní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.