Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jel jsem dnes za kamarádem do Frenu, zastavil jsem se v Penny na něco k pití a co nevidím....

Hold pro někoho je cena benzínu nebo nafty moc vysoká, tak si zajistil expresní odvoz. který moc nežere :D

dsc00001ein.jpg

dsc00002ly.jpg

dsc00003f.jpg

A nebo, je to nějaký aprílový žert? :D Že by někdo přijel autem a auto mu vyměnili za osla?

Odesláno

A má to v nadstandardní výbavě! Nejen ty úložné vaky, ale když jsem se k němu přiblížil, začal na mě \"hekat\" :D takový alarm..

[upravil dne 1/4/12 16:00 od Lukáš_307]

Odesláno

Určitě to nesmrdí víc než ty sedačky co jsem dal do auta. Majitel měl asi zálibu ve vanilkových osvěžovačích vzduchu. Málem jsem se pozvracel už cestou. Zlatej voňavej vosel :)

Odesláno
:D :D už vím komu to patří... Je tu jeden člověk, který nějakou dobu žil i v jeskyni. Že odmítá veškerou moderní techniku a podobně. Takový život z roku 1, 2. A jezdí na kole, na oslovi. Auta a autobusy/vlaky neuznává. Dokonce odrodil dítě sám :D takže tak si žijou.... Ale nikoho neotravují a jsou to prý 2 vysokoškoláci, ale nevím co je na tom pravda.... Jo a je jim kolem 35let. To je vše co o šoférovi oslíka vím :D
Odesláno
Kolik to žere?
Nebooj, Koblihy určitě ne:D:D:D

Hurvajz to já vím, někde mám fotku kterak jako malé robátko krmím oslíka mrkvičkou. Je černobílá a mám na ní rozkošný námořnický klobouček :aut

Odesláno

Lukas: hoj, toho oslika znam, pase se kousek nahore na horeckach :), spolu jeste nejakou kozou, majitele uz jsem parkrat videl, ale neznam ho, zvirata vidavam casto, kdyz jsem na zahrade u tchyne a tchana :)

Odesláno
Lukas: hoj, toho oslika znam, pase se kousek nahore na horeckach :), spolu jeste nejakou kozou, majitele uz jsem parkrat videl, ale neznam ho, zvirata vidavam casto, kdyz jsem na zahrade u tchyne a tchana :)

zdarec, tak to jo.... Ale prvně mi to přišlo srandovní :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...