Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera se mi stala nemilá věc. Upadl mi výfuk za koncovým tlumičem. Bohužel se mi to stalo v KV. Potřeboval jsem ještě jet Plzeň - Český Krumlov - Pelhřimov - Benešov, tak jsem si říkal že to půjde. Akorát že je něco špatně jsem pochopil když jsem otevřel okno a v tu ránu se celý interiér zaplnil sazema. Inu zavřu okno a dojedu to. Bohužel když jsem přijel do Plzně tak jsem potřeboval do kufru a ono ejhle nešel otevřít. Tak jsem zabral, otevřel ho a zjistil jsem že se mi totálně roztekly obě světla a nárazník byl rozpálený.. Takže jsem jel do Prahy - hrozná cesta jel jsem 80 a každých 20 minut nechal auto na benzínce vychladnout. Dnes tedy vyměněn koncový díl a vyměněny obě světla. Snad teď bude zase klid :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak se musím pochlubit jakej jsem debil (sorry admine ale sem :D) Nehledě na to že za poslední půl rok mám najeto skoro přes 100 000 km, tak jsem si dnes vyjel s Kaktusem a jako těžkej frajer jsem nacouvával na parkovací místo a jako těžkej debil jsem přehlídl lampu :mad::grr:ticho Takže výsledek odřenej zadní nárazník, hnutá celá lišta a poškrábaná bočnice :bacha

[upravil dne 21/10/13 17:48 od gronholmm]

Odesláno

Asi kochal. Nejlepší je že když jsem do ní začal zajíždět tak se auto zpomalilo, a já si akorát říkal že mám asi něco pod kolem tak jsem ještě přidal :D:roll

PS: jinak ta lampa mi prošla pomalu na začátek podběhu :ticho:fnuk

[upravil dne 21/10/13 17:54 od gronholmm]

Odesláno

Já podobně orazítkoval sloup u jednoho autosalónu a už ani nevim, ve kterém městě to bylo. Mšl jsem řidičák chvíli a první den své první auto. :D Když jsem couval mezi stojící auta, tak jsem koukal jen do vnějších zrcátek a nevšiml jsem si za autem sloupu s nějakou reklamní vlajkou, tak jsem jí rozkejval. :D Naštěstí byl nárazník z plastu, takže neprasknul, jen propružil a byla tam vidět lehká linka od toho \"zmáčknutí\" a zadní světlo mělo kolmou linku praskliny, ale neprasklo úplně, takže jsem s tím jezdil dál až do jiné větší bouračky se sjetými nouzovými pneu, které jsem dostal od pneuservisu v Praze poblíž Palmovky \"na dojetí domů\", na mokru o rok později a pak jsem už auto prodal. :mad:

Odesláno

Gronholmme - vždyť furt jezdíš s dodávkou ne?

Proč to zmiňuju. Právě dodávka mně odnaučila couvat vytočením hlavy a dívat se zadním oknem, páč plechový dveře prostě neprokoukneš i kdybys byl kouzelník. Takže i se 406kou couvám \"na zrcátka\" a to bych tu lampu v levém 100% viděl. Žádný učený z nebe nespadl a stát se může komukoli všelico - je to jen jemně odřený a nikoho si k tý lampě nepřimáčkl, takže v podstatě klídeček.

Maně mně napadlo kdysidávné přiznání Neona, který se otituloval velice podobně, když si nějakou brusnou pastou zničil lak na většině plochy auta - to tohle je pořád sranda.

Odesláno

No já měl problém že zrcátko u řidiče mám hodně posunutý do prostoru aby mi pokrejval mrtvej úhel co nejvíc ;) Takže k tomu abych přehlídl sloup který byl v úrovni boku auta nechybí málo. Ale ano přiznávám je to plně moje chyba a nadávám si :):papa

PS: a to s tím vytočením hlavy, tak to sem nikdy nedělal, protože to mě odnaučil už instruktor v autoškole :)

[upravil dne 21/10/13 18:41 od gronholmm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...