gronholmm Odesláno 10. červenec 2013 Autor Odesláno 10. červenec 2013 Tak včera se mi stala nemilá věc. Upadl mi výfuk za koncovým tlumičem. Bohužel se mi to stalo v KV. Potřeboval jsem ještě jet Plzeň - Český Krumlov - Pelhřimov - Benešov, tak jsem si říkal že to půjde. Akorát že je něco špatně jsem pochopil když jsem otevřel okno a v tu ránu se celý interiér zaplnil sazema. Inu zavřu okno a dojedu to. Bohužel když jsem přijel do Plzně tak jsem potřeboval do kufru a ono ejhle nešel otevřít. Tak jsem zabral, otevřel ho a zjistil jsem že se mi totálně roztekly obě světla a nárazník byl rozpálený.. Takže jsem jel do Prahy - hrozná cesta jel jsem 80 a každých 20 minut nechal auto na benzínce vychladnout. Dnes tedy vyměněn koncový díl a vyměněny obě světla. Snad teď bude zase klid Citovat
poldiss Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 No moc hezký, já mam naštěstí od tohohle jen pokroucenej nárazník a nic víc nevyfotils jak to ty světla rozpeklo? Citovat
gronholmm Odesláno 10. červenec 2013 Autor Odesláno 10. červenec 2013 Světlo mám vyfocený jen jedno ale tam moc není vidět Citovat
gronholmm Odesláno 10. červenec 2013 Autor Odesláno 10. červenec 2013 A tady jak byl očouzený kufr Citovat
poldiss Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 No vidíš kdybys to nechal tak jsi moh mít hezky auto po celolaku v černý matný to je teda masakr takhle ohulený Citovat
odee Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 No ještě je to vpohodě, lepší že Ti upad výfuk a ne třeba kolo:D Citovat
gronholmm Odesláno 21. říjen 2013 Autor Odesláno 21. říjen 2013 Tak se musím pochlubit jakej jsem debil (sorry admine ale sem ) Nehledě na to že za poslední půl rok mám najeto skoro přes 100 000 km, tak jsem si dnes vyjel s Kaktusem a jako těžkej frajer jsem nacouvával na parkovací místo a jako těžkej debil jsem přehlídl lampu :ticho Takže výsledek odřenej zadní nárazník, hnutá celá lišta a poškrábaná bočnice [upravil dne 21/10/13 17:48 od gronholmm] Citovat
gronholmm Odesláno 21. říjen 2013 Autor Odesláno 21. říjen 2013 [upravil dne 21/10/13 17:52 od gronholmm] Citovat
poldiss Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Vy jste se kochal pane doktore, viďte? :D Vždyť to nic neni, ani to neni vidět Citovat
gronholmm Odesláno 21. říjen 2013 Autor Odesláno 21. říjen 2013 Asi kochal. Nejlepší je že když jsem do ní začal zajíždět tak se auto zpomalilo, a já si akorát říkal že mám asi něco pod kolem tak jsem ještě přidal :roll PS: jinak ta lampa mi prošla pomalu na začátek podběhu [upravil dne 21/10/13 17:54 od gronholmm] Citovat
poldiss Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 No to je móc hezký to můžeš bejt rád, že jsi na ní najel bokem a ne na prostředek auta Citovat
Stifler Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Já podobně orazítkoval sloup u jednoho autosalónu a už ani nevim, ve kterém městě to bylo. Mšl jsem řidičák chvíli a první den své první auto. Když jsem couval mezi stojící auta, tak jsem koukal jen do vnějších zrcátek a nevšiml jsem si za autem sloupu s nějakou reklamní vlajkou, tak jsem jí rozkejval. Naštěstí byl nárazník z plastu, takže neprasknul, jen propružil a byla tam vidět lehká linka od toho \"zmáčknutí\" a zadní světlo mělo kolmou linku praskliny, ale neprasklo úplně, takže jsem s tím jezdil dál až do jiné větší bouračky se sjetými nouzovými pneu, které jsem dostal od pneuservisu v Praze poblíž Palmovky \"na dojetí domů\", na mokru o rok později a pak jsem už auto prodal. Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Gronholmme - vždyť furt jezdíš s dodávkou ne? Proč to zmiňuju. Právě dodávka mně odnaučila couvat vytočením hlavy a dívat se zadním oknem, páč plechový dveře prostě neprokoukneš i kdybys byl kouzelník. Takže i se 406kou couvám \"na zrcátka\" a to bych tu lampu v levém 100% viděl. Žádný učený z nebe nespadl a stát se může komukoli všelico - je to jen jemně odřený a nikoho si k tý lampě nepřimáčkl, takže v podstatě klídeček. Maně mně napadlo kdysidávné přiznání Neona, který se otituloval velice podobně, když si nějakou brusnou pastou zničil lak na většině plochy auta - to tohle je pořád sranda. Citovat
gronholmm Odesláno 21. říjen 2013 Autor Odesláno 21. říjen 2013 No já měl problém že zrcátko u řidiče mám hodně posunutý do prostoru aby mi pokrejval mrtvej úhel co nejvíc Takže k tomu abych přehlídl sloup který byl v úrovni boku auta nechybí málo. Ale ano přiznávám je to plně moje chyba a nadávám si PS: a to s tím vytočením hlavy, tak to sem nikdy nedělal, protože to mě odnaučil už instruktor v autoškole [upravil dne 21/10/13 18:41 od gronholmm] Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 K cemu tam mas ty parkovaci senzory ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.