oddie Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 oddie: takže ty by jsi měnil za novou gumu? Nebo spíš z jakého konkrétního důvodu? Prostě tomu nevěřím. Za mě to není zrovna místo, na kterém by bylo vhodné šetřit. Citovat
gronholmm Odesláno 24. prosinec 2012 Autor Odesláno 24. prosinec 2012 Tak opět jako vždy Vánoce a zase nějaký problém. Jedeme večer na návštěvu sednu do auta, rozjedu se a cítím zásek zadního kola pak se to utrhlo ale bylo cítít že to kolo má vzdor. Po chvíli to pustilo tak jsme těch 5 km ujeli. Co se ale stalo moc netuším. Ručce se protáhla dráha zabírá na posledních zubech (dříve zabírala tak na 3-5tým) a vozidlo citelně hůř brzdí. Co by to mohlo být? Citovat
gronholmm Odesláno 24. prosinec 2012 Autor Odesláno 24. prosinec 2012 No to zadní kolo je neochotný couvat. Když chci zacouvat tak se blokne. Dopředu ale jede Citovat
koblih69 Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 Asi přimrzlo obložení a při couvání se utrhlo. Citovat
gronholmm Odesláno 24. prosinec 2012 Autor Odesláno 24. prosinec 2012 no jo jenže dneska bylo 12° Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 Tak přirezlo, nebo přimrzlo někdy předtím a ted povolilo, jak pišeš že to nechce couvat tak je to jasný, odlepený obložení Citovat
gronholmm Odesláno 24. prosinec 2012 Autor Odesláno 24. prosinec 2012 a nějaký fotonávod co s tím? Citovat
koblih69 Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 Dneska jsem koukal na kotouče a jsou rezavý jak Třinecký Železárny, klidně to mohlo i přireznout jak říká Radek. Budeš to muset rozhodit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 a někde to tady určitě bude;) Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Tak to nakonec byla utržené jedno obložení. Už je tam nové a zase můžeme vesele couvat Citovat
gronholmm Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 Tak znova dotaz. Protože mám prasklé sklíčko v zrcátku na řidičově straně, tak se chci zeptat. Pokud bych koupil v Kelly Konvexní modré sklíčko půjde mi tam? A je lepší než to čirý asférický? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Asi ti tam pujde, co by nešlo, tvar ma stejnej ne? Citovat
John Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Určitě bych vzal to modrý mělo by ti tam pasovat vpohodě. Citovat
gronholmm Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 A v čem je to modrý lepší - neoslňuje tolik? Citovat
elton Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 No modrá je dobrá, zpívá o tom Žlutej pes... Citovat
John Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 gronholmm : jj přesně vídíš víc když za tebou jede auto a svítí ti do zrcátka,a pak to i je mnohem hezčí Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 jen abys nebyl překvapenej, sklíčko bude mít stejnou velikost, ale existuje víc velikostí toho (jak to nazvat) kulatýho zámku s pružinou, prostě toho, do čeho zrcátko zacvakneš. Na 2,1td poslední model 9/1998 jsem měl čirý zrcátka, kterým nešel výhřev, koupil jsem si ty modrý skla s výhřevem a hle oni nešli nacvaknout do zrcátka. Ten kroužek měly moc velkej. Takže nastoupil fén, odlepil jsem ze starýho zrcátka jeho kroužek, z nového taky, tady jsem se modlil, abych při odlepování neporušil vrstvu, co hřeje sklíčko. Prohodil plastový bazmeky ze starýho čirýho na nové modré, slepil a nacvakl zpět do zrcátka Citovat
gronholmm Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 Tak novej problém Mě to snad začíná i bavit :D Když jsem dneska nastartoval tak se to začalo hádat, ale jakmile se otáčky dostali na standartní hodnotu volnoběhu tak se auto uklidnilo a jelo v pohodě. Když jsem to zkusil napodruhý tak vše ok. Co by to mohlo být? [upravil dne 1/2/13 10:23 od gronholmm] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.