Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno
oddie: takže ty by jsi měnil za novou gumu? Nebo spíš z jakého konkrétního důvodu? :papa

Prostě tomu nevěřím. Za mě to není zrovna místo, na kterém by bylo vhodné šetřit.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak opět jako vždy Vánoce a zase nějaký problém. Jedeme večer na návštěvu sednu do auta, rozjedu se a cítím zásek zadního kola pak se to utrhlo ale bylo cítít že to kolo má vzdor. Po chvíli to pustilo tak jsme těch 5 km ujeli. Co se ale stalo moc netuším. Ručce se protáhla dráha zabírá na posledních zubech (dříve zabírala tak na 3-5tým) a vozidlo citelně hůř brzdí. Co by to mohlo být? :myslim:(

Odesláno

Tak znova dotaz. Protože mám prasklé sklíčko v zrcátku na řidičově straně, tak se chci zeptat. Pokud bych koupil v Kelly Konvexní modré sklíčko půjde mi tam? A je lepší než to čirý asférický? :papa

Odesláno

jen abys nebyl překvapenej, sklíčko bude mít stejnou velikost, ale existuje víc velikostí toho (jak to nazvat) kulatýho zámku s pružinou, prostě toho, do čeho zrcátko zacvakneš. Na 2,1td poslední model 9/1998 jsem měl čirý zrcátka, kterým nešel výhřev, koupil jsem si ty modrý skla s výhřevem a hle oni nešli nacvaknout do zrcátka. Ten kroužek měly moc velkej. Takže nastoupil fén, odlepil jsem ze starýho zrcátka jeho kroužek, z nového taky, tady jsem se modlil, abych při odlepování neporušil vrstvu, co hřeje sklíčko. Prohodil plastový bazmeky ze starýho čirýho na nové modré, slepil a nacvakl zpět do zrcátka :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak novej problém :D Mě to snad začíná i bavit :D:D

Když jsem dneska nastartoval tak se to začalo hádat, ale jakmile se otáčky dostali na standartní hodnotu volnoběhu tak se auto uklidnilo a jelo v pohodě. Když jsem to zkusil napodruhý tak vše ok. Co by to mohlo být? :myslim

[upravil dne 1/2/13 10:23 od gronholmm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...