Radek Hurvajz Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Gronholmmiku, ty maš vyhřivaný skla v těch tvých současných zrcadlech?? pokud jo měl bych o ně zajem, tedy jestli si je nebudeš chtit nechat. Citovat
gronholmm Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 No jedno sklíčko je špatný když jsem to chtěl rozebrat tak prasklo. jinak by měli být pouze manuální - jestli mi D-N prodá ty nový tak budu hledat káble Citovat
gronholmm Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Tak konečně klimuju. Bylo to úplně prázdný. Snad to chvilku vydrží Citovat
gronholmm Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 Neví někdo číslo z SB na regulaci svitu podsvícení palubky u nového modelu? Jak je to tam řešeno? Citovat
Devils-night Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 gronholmm : těsnilo to všude? jestli to bylo uplně prázdný tak to za ty dva roky asi pomalu někde uteklo. štelování osvitu palubky je zastrčený pod tim kde se štelujou světla,akorát se mi za celou dobu nedostal do ruky ten černej plast ve kterym jsou dvě díry aby se dala vedle sebe dat regulace světel a podsvitu palubky,tak sem to měl nastavený na max a nešteloval :-/ Citovat
gronholmm Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 Devils - toho ovladače jsem si všiml, tak právě řeším jak to vrátit Jinak ta mašina nenašla žádnou netěsnost Tak snad to tak vydrží Citovat
Devils-night Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 gronholm :jj,je potreba pouzit ten cernej plast kterej ma ty dva vyrezy ....zkusim se poptat Citovat
gronholmm Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 Tak ještě dotaz, nějakou dobu mi to v hlavě šrotuje. Jak vypadjí LED světla v interiéru? Je to lepčí než žárovky nebo díky tomu jak jsou tam uloženy ty žárovky to vždycky bude svítit špatně? Citovat
gronholmm Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 Tak objednány nové brzdy. Už se s tím trochu bojím brzdit - tlouštka destičky na LP kole je tak 1mm Citovat
gronholmm Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 Tak snad to konečně začne brzdit Citovat
gronholmm Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 no teď to záleží na Devilsovi jak bude mít náladu a čas Ale už se na ně těším. Jen nevím jak zas budu brzdit prvních 200 km Citovat
Mik.e Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 no jak, s citem a s předstihem (pokud to dovolí ostatní účastníci provozu) Citovat
gronholmm Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 No ty to právě moc nedovolují Jinak už je to nazuto a jsem spokojenej konečně to nebrzdí Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Tak ještě dotaz, nějakou dobu mi to v hlavě šrotuje. Jak vypadjí LED světla v interiéru? Je to lepčí než žárovky nebo díky tomu jak jsou tam uloženy ty žárovky to vždycky bude svítit špatně? LEDek s interiérovou paticí mám doma asi 10, svítěj docela naprd, ale jestli je chceš vyzkoušet, na nějaký Džbán je klidně vezmu. Citovat
John Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 gronholmm : ohledně led v interieru mám místo žárovek ledky s 6smd a svítí to o hodně líp kdyžtak ti hodim fotku pokud budeš chtít... Citovat
gronholmm Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 No to hoď- já skoušel jen jednodiodový a to je úplně k prdu Oddie - a jaký máš? potřebuju právě nějaký vícediodový [upravil dne 5/7/12 20:32 od gronholmm] Citovat
Mik.e Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 to znám, jel jsem ze servisu s novýma brzdama, klidek pohoda, a za 1 cestu 2x krizovka a 1x natvdro dobrzdit tak ať dobře slouží brzdy i celé auto Citovat
gronholmm Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 Hmm, tak tu jsem už skoušel a vzhledem k uložení žárovky a faktu že LED má omezený rozptyl světla tak stojej za prd Mik.e: Auto slouží jak má - je přece od Devilse No snad si brzo sednou, jsem zvědavej jestli i na 406tce bude znát rozdíl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.