Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

gronholmm : těsnilo to všude? jestli to bylo uplně prázdný tak to za ty dva roky asi pomalu někde uteklo. štelování osvitu palubky je zastrčený pod tim kde se štelujou světla,akorát se mi za celou dobu nedostal do ruky ten černej plast ve kterym jsou dvě díry aby se dala vedle sebe dat regulace světel a podsvitu palubky,tak sem to měl nastavený na max a nešteloval :-/

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak ještě dotaz, nějakou dobu mi to v hlavě šrotuje. Jak vypadjí LED světla v interiéru? Je to lepčí než žárovky nebo díky tomu jak jsou tam uloženy ty žárovky to vždycky bude svítit špatně? :(

• O 3 týdny později...
Odesláno
Tak ještě dotaz, nějakou dobu mi to v hlavě šrotuje. Jak vypadjí LED světla v interiéru? Je to lepčí než žárovky nebo díky tomu jak jsou tam uloženy ty žárovky to vždycky bude svítit špatně? :(

LEDek s interiérovou paticí mám doma asi 10, svítěj docela naprd, ale jestli je chceš vyzkoušet, na nějaký Džbán je klidně vezmu.

Odesláno

No to hoď- já skoušel jen jednodiodový a to je úplně k prdu :papa

Oddie - a jaký máš? potřebuju právě nějaký vícediodový :)

[upravil dne 5/7/12 20:32 od gronholmm]

Odesláno

Hmm, tak tu jsem už skoušel a vzhledem k uložení žárovky a faktu že LED má omezený rozptyl světla tak stojej za prd :(

Mik.e: Auto slouží jak má - je přece od Devilse :roker No snad si brzo sednou, jsem zvědavej jestli i na 406tce bude znát rozdíl :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...