Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo zda dostanu new zrcátka a zda půjde napojit konektor z nových zrcátek do starého ovládání zrcátek? Myslím tím bez nějakýho sado maso zásahu :D

Odesláno

povolis tri srouby, sundas zrcatko, vycvaknes konektor, nacvaknes konektor, nandas zrcatko, utahnes tri srouby

neni tam zadna zmena ani v konektoru ani uchyceni, ta zrcatka jsou mechanicky a elektricky uplne stejna, lisi se jen designem

Odesláno

Gronholm : mechanicka stranka v pohode, elektricka: musis natahnout tri kabely od ridicovejch dveri ke spolujezdcovejm , elektrika ve dverich neni , je tam priprava jenom na vyhrejvani, takze sehnat jeste kabelaz z dveri. ty tri kabely sem si pod palubkou natah kdyz sem ji mel venku, kdybych chtel ty zrcatka dodelavat,ale nedostal sem se k tomu.takze by stacilo jenom doprotahnout do dveri a udelat elektriku tam ;)

[upravil dne 14.5.2012 11:41 AM od Devils-night]

Odesláno

Na co elektrický?? na to aby jsi je jednou nastavil a pak nechal zatuhnout?? Čim míň elektriky v Peugeotu tím líp, máš pak menší šanci že se něco podělá. Já jsem rád že mam mechanický, šahnul jsem na ně naposledy asi před rokem:D

Odesláno
Na co elektrický?? na to aby jsi je jednou nastavil a pak nechal zatuhnout?? Čim míň elektriky v Peugeotu tím líp, máš pak menší šanci že se něco podělá. Já jsem rád že mam mechanický, šahnul jsem na ně naposledy asi před rokem:D

jo,jo--tesat do kamene,u zrcátek obzvlášť :super:potlesk

Odesláno
DN - a máš ještě ty zrcátka z toho kombíku co si někdy v únoru přivezl? A pokud jo, co by si za ně chtěl? :)

tyjo,budu se muset podivat,vim ze sem jedno stribrny prodaval,ale mozna se tu jeste neco najde ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...