gronholmm Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 To druhý je blízko - Hurvajz, Charlie a předseda vědí Citovat
Jimmy106 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 to uz jsi tam mel? tak proc jsem ti to neurval? hej fakt to sundej Citovat
gronholmm Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Nesundám - je to praktický a evidentně to není ani moc vidět :D Citovat
gronholmm Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Nevíte někdo zda dostanu new zrcátka a zda půjde napojit konektor z nových zrcátek do starého ovládání zrcátek? Myslím tím bez nějakýho sado maso zásahu Citovat
gronholmm Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 A je to nějako moc složité, nebo s trochou znalosti elektra to půjde? Citovat
Ferry Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 povolis tri srouby, sundas zrcatko, vycvaknes konektor, nacvaknes konektor, nandas zrcatko, utahnes tri srouby neni tam zadna zmena ani v konektoru ani uchyceni, ta zrcatka jsou mechanicky a elektricky uplne stejna, lisi se jen designem Citovat
gronholmm Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Zapomněl jsem napsat že teď mám mechanický a chci elektrický [upravil dne 14/5/12 11:28 od gronholmm] Citovat
Devils-night Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Gronholm : mechanicka stranka v pohode, elektricka: musis natahnout tri kabely od ridicovejch dveri ke spolujezdcovejm , elektrika ve dverich neni , je tam priprava jenom na vyhrejvani, takze sehnat jeste kabelaz z dveri. ty tri kabely sem si pod palubkou natah kdyz sem ji mel venku, kdybych chtel ty zrcatka dodelavat,ale nedostal sem se k tomu.takze by stacilo jenom doprotahnout do dveri a udelat elektriku tam [upravil dne 14.5.2012 11:41 AM od Devils-night] Citovat
gronholmm Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 DN - a máš ještě ty zrcátka z toho kombíku co si někdy v únoru přivezl? A pokud jo, co by si za ně chtěl? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Na co elektrický?? na to aby jsi je jednou nastavil a pak nechal zatuhnout?? Čim míň elektriky v Peugeotu tím líp, máš pak menší šanci že se něco podělá. Já jsem rád že mam mechanický, šahnul jsem na ně naposledy asi před rokem:D Citovat
gronholmm Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 o to nejde, ale nelíbí se mi ty co tam mám, a myslím si že nový bude težší sehnat manuální Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Jak nelíbí? Když je střikneš budou stejný jako jiný. Když ti to nejde sundat tak to olep a střikni na autě ne Citovat
gronholmm Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Mě se líbí ty co mají ten kloub \"schovaný\" a taky bych chtěl modrý sklo Citovat
ozzy56 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Na co elektrický?? na to aby jsi je jednou nastavil a pak nechal zatuhnout?? Čim míň elektriky v Peugeotu tím líp, máš pak menší šanci že se něco podělá. Já jsem rád že mam mechanický, šahnul jsem na ně naposledy asi před rokem:D jo,jo--tesat do kamene,u zrcátek obzvlášť :potlesk Citovat
gronholmm Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Já sem rád že tam aspoň něco bude v elektrice. Ve favoritu bylo jediný elektrický mobil položený na přístrojové desce Citovat
Devils-night Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 DN - a máš ještě ty zrcátka z toho kombíku co si někdy v únoru přivezl? A pokud jo, co by si za ně chtěl? tyjo,budu se muset podivat,vim ze sem jedno stribrny prodaval,ale mozna se tu jeste neco najde Citovat
Devils-night Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 tak myslim ze sem je nasel,jen sem na ne hodil oko a sou v garazi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.