Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

Tak a další dotaz do pléna P-C. Při podlaze mi trochu drhne spojkový pedál. Není to nic velkého, ale je to slyšet ven že to vrže. Setkal se s tím někdo? :papa

Odesláno

Nesetkal jsem se s tím, ale včera při výměně oleje jsem zjistil, že mi vrže spojka v motorovym prostoru, resp. když šlápnu na pedál, tak to v motoru kvičí...taky nevim, co s tim :D

Odesláno
Tak a další dotaz do pléna P-C. Při podlaze mi trochu drhne spojkový pedál. Není to nic velkého, ale je to slyšet ven že to vrže. Setkal se s tím někdo? :papa
Mě to vrzalo, tak jsem tam střiknul WDčko a byl klid, vrzal mi ten čep pedálu
Odesláno

Gronholmm se v pátek vyznamenal. Nějak jsem kontroloval hladiny kapalin, a koukám že v jedné nádobce něco chybí. Tak byla to hezká nádobka s červeným víčkem, tak jsem jel hrdě nakoupit do autokelly DOT4ku, protože to určitě je nádobka na brzdovou kapalinu (co taky jiného - víčko oleje a nádržku na ostřikovače přece poznám) Naleju jí spokojeně do nádobky, no a najednou jsem na to přišel. Víte že 406 v 1,9TD má i servo? :mad::D:D:D

[upravil dne 16/4/12 11:46 od gronholmm]

Odesláno

Naštěstí jsem chytrá hlava a když jsem zavíral tu nádržku, tak jsem si začal říkat proč je na tom nakreslený ten volant :D

Takže jsem volal předsedovi a ten mi poradil že mám vše vytáhnout stříkačkou a nalejt Dexron II - zatím jezdí :D

Guest minimaxa
Odesláno

A všimnul jsi si, že to jezdí na naftu...? :D ... už jsi tankoval...? :P:D

Odesláno

No pokud jsi to lil někde pod kapotu do nějaký baňky s víčkěm co je na ní knižka a teploměr tak je jasný proč to ještě jezdí:D:D

Akorát tu přibude vlákno \"Mám naftu v chladící kapalině, co s tím\" :D:D:D

Odesláno

No u 406 je častý problém že to netěsní dole u tý nádržky na tý hadici, je tam ta sponka a tu většinou stačí vyměnit za obyč. stahovací nebo ještě dole pod motorem na nápravě....

Odesláno

Tak dnes úspěšně přihlášeno. Všem moc děkuju za podporu :papa:D jinak včera jsem bral plnou a spočítal spotřebu. Nevyšlo mi lichotivé číslo :( 7,43 l/100km

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...