Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, vím, že se to tu už řešilo milionkrát, ale potřebuji radu.

Pochopil jsem, že ročníky 2006+ mají vychytané dětské nemoci, dát si pozor na pěnění serva, atd..

Plánuji koupit P407 sedan, 1.6HDi, R.V. 06+

Nabízí se mi několik zajímavých kusů.

- R.V. 07, 180tKm, 1. majitel v ČR (obchoďák u firmy). Auto má jasný původ, servisováno v Peugeotu, prodejce je Peugeot a to jej získalo jako protiúčet u firemní flotily. Čekám na VIN.

Cena 155tKč

- R.V. 07, 120tKm, dovoz Belgie

VIN: VF36D9HZC21672251

Cena 152tKč

Zajímá mě, zda-li by jste spíš věřili ověřenému původu, prodejce Peugeot, ale nájezd 180tKm nebo šli raději do nižšího nájezdu i když s nejasnou historií?

Vážně uvažuji o tom prvním a zajímá mě, na co si po 180tKm dát pozor, na co si připravit okamžitou investici, atd..

Odesláno

Asi bych preferoval první auto - až Ti kluci proklepnou VIN kódy, můžeš se dočkat toho, že ta dovezená z Belgie bude mít fakticky 240 tkm (ale taky třeba ne).

Odesláno

Mám taky auto z Belgie od leasingové společnosti a počítej s min.nájezdem 40-50tis/km/za rok.Myslím,že ty km jsou nereálné-vypadá to, že podle prodejců jsou všechny jejich auta o důchodcích.....:P

Odesláno

Tak já mám auto z holandska, po ženský a když jsem ho kupoval, tak mělo najeto 125 tis. .........za 4 roky. Je to individuální, nevím, nemusí být všechno přetočený.:)

Odesláno

Mám taky Belgii se serviskou a těch 40 tis ročně odpovídá, interiér prakticky netknutý včetně sedaček... kdyby tam někdo natočil třeba 80 tak by to těžko někdo mohl rozporovat. Počtu km odpovídá spojka, kotouče ...

Odesláno

u 1.6HDI nemusis resit penici servo, tam neni problemove elektromech. rizeni jako u 2.0HDi

take mam auto z Belgie po leasingu a super, nebourano, overene km, intros jako novej - spokojenost

Odesláno

Já bych naopak firmení auto koupil raději než od pochybného soukromníka - auta z operativního leasingu jsou servisovaná ve značkovém servisu, často ježděná na dlouhé trasy, musí být v pořádku aby byla stále pojízdná, mají vedené servisní knížky ... Měl jsem několik firemních aut a vždycky to byl dobrý kup. Moje 407 je taky firemní, manželčina Panda taky... paráda. Až budou odprodávat naše firemní auta budu se o ně opět zajímat pro známé a do rodiny..

Odesláno

nelze jednoznacne rict, ze firemni je horsi nebo lepsi nez soukrome, ja posledni tri auta volil dle stavu a vzdy vyhraly firemni z oper. leasingu

byl jsem okouknout zde v CR i firemni P407 (v majetku firmy) a to byl humus - odrene, vybydlene, servo pred smrti a to melo najeto o 30tis km mene, nez moje 407ka z Belgie

for je ale v tom, ze moje 407ka z Belgie jezdila urcite po lepsich cestach nez mame v CR a na dlouhych trasach

Odesláno

Přesně tak, rozhodující je skutečný stav. Jinak co se týká firemních aut, tak hodně záleží i na tom, jestli s tím autem jezdil stále jeden člověk a nebo se na nich střídalo víc lidí. Znám několik obchoďáků, kteří se o auta starají jako o vlastní. Na druhou stranu služební auta z naší firmy bych nechtěl ani zadarmo a o kvalitě jejich servisování si nedělám iluze. Dnes se šetří všude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...