Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny odborníky. Zkusil jsem vyměnit manžetu řadící páky za novou, ale narazil jsem na nečekaný problém. Nemůžu sundat hlavici řadící páky a tím pádem sundat starou manžetu ani nasadit novou. Koukal jsem ze všech možných stran, nenašel jsem žádný povolovací šroub, zkoušel jsem ji vyšroubovat, hledal prostě jak někde něco povolit a nic. Nechci na to jít hrubou silou, abych něco neurval. Nevíte někdo jak na to?

Odesláno

Mě se osvědčilo posunout obě sedačky úplně dozadu, zakleknout nad řadičku obkročmou jako panna:) a kroutit/\"jakoby otáčet\" hlavicí doprava a doleva.

Nenech se odradit, jde to fakt na h...., ale jde.

Odesláno

Tak jasně, i přes tu sílu je to otázka citu. Vzhledem k té drážce se s tím nijak moc točit nedá. Říkejme tomu třeba viklat, to je jedno :D

Já to ale pouhým tahem dolu nedostal a takhle vypadal můj obličej :mrk - jen ty oči nablikaly, ale zůstaly vypoulené :D:D:D

Odesláno

Takto to funguje na 1.6HDI ťahať hore a ako je to na 2.0HDI?

Tam je pod hlavicou ešte aretačný krúžok za pomoci ktorého sa dá zaradiť spiatočka.

Odesláno

Já bych chtěl vyměnit tu hlavici ale i manžetu řadící páky, mám jí směrem ke středovému panelu potrhanou. Vůbec netuším, jak se to mohlo stát. Nemáte někdo nějaký tip na pěknou černou koženou manžetu a k tomu odpovídající kouli? :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...