Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Teda. Pěkný ty nosníky. Ty kapsy bych ještě pochopil, ty jsem měl vyhnilý taky. Občas si říkám, že seškrabu ten antikorozní nátěr na podvozku abych to viděl, ale pak na to zaklepu, zní to dobře a radši si řeknu ne, nechci to ani vědět :) přeju hodně štěstí. By mě zajímalo, co s tím kdo dělal, že to takto dopadlo...

Odesláno

tak to si nemyslím, jestli to auto jezdilo i přes zimu, tak shnije stejně i dříve, nebo stačí parkovat přes zimu v teplé garáži a je to 😉, většinou to jen vypadá zdravě, ale skutečnost je jiná...

Odesláno

Největší problém byl, že byly zacpané odtokové kanálky. Voda přetékala do prahů. V každém prahu bylo cca 5l vody. Bývalý majitel to bohužel vůbec neřešil. Pak už to šlo rychle. Naštěstí se to podaří zachránit + se vše vystříká a udělá se komplet nátěr podvozku. Nějakou chvíli to snad vydrží

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak auto je zpět a vyvařené. Vše co bylo třeba vyvařit se dělalo 1mm plechem. Výztuha celá vyvařena. Udělány nové závity atd. vnitřní prahy vyvařeny a nastříkány. Celý spodek nastříkaný viz foto. 

Dnes jsem ještě vyměnil klíňák, který už cvrdlikal. Měl to už zasebou. Zvolil jsem Gates. Připravené mám svíčky NKG a přední brzdy, protože při přibrždění pískají.

Snažili jsme se zprovoznit tempomat, ale nepodařilo se. PC páčku vidí, ale ne a ne spolupracovat. Další věc je, dá se u každého rádia povolit aux a jde u každého auta vypnou sklápění zrcátek?

20201025_115832.thumb.jpg.be2ad7b8701e8ec767f42772e5e9e4fa.jpg20201025_115752.thumb.jpg.b530bd0633d9bfead9539c50af312ea3.jpg

Odesláno (upraveno)

U každého ne. Klasika RD3 to například neumí. Jinak tempomat se musí povolit na dvou místech, nevím už přesně kde, ale někdo to tu už řešil :) Jinak krásná práce a ať už dělá jen radost. Sklápění lze vypnout pomocí dia, nebo když zamkneš klíčkem v zámku, tak se nesklopí (sklápí se pouze dálkou). 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Aha, tak to bude tím, takže potřebuju vyměnit rádio.. 👍 Tempomat teda zkusím ještě pohledat. No ty zrcátka se musej pošéfovat. Klíčkem to pokaždý zamykat nebudu 😁 v zimě mi to dost zlobilo u minulé 307

Odesláno

Akorát přijdeš o páčku pod volantem, to pak řešit redukcí, ale to asi víš. Jo, v zimě mi to už párkrát zablblo, zrcátko se neotevřelo, ale ručně jsem mu vždy pomohl a vše bylo OK.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

@VojtouNerCZ Tak to potom chápu 😀

@Havlicek.Lukas No měli jsme kulicha atd. Docela to šlo. Nejhorší je snad ta hliníková (nebo, co to je) řadička. To se skoro nedá.

Ale docela to vykouzlilo pár úsměvů. Přemejšlel jsem, že jestli bude klasický moto srad 24.12. na námku, že bych tam vyrazil s nějakym umělym, plně ozdobenym stromkem.

Odesláno

Ta kovová je hnus... V zimě studí, v létě pálí. Tluču se do hlavy, že jsem tehdy vyhodil origo ošoupanou koženou a dal tam celokov... Teď je akorát tak sháním abych ji poslal na přešití jako volant :D

Jinak koukám na ty fotky podvozku... Ty táhla vedoucí zepředu dozadu, to je co? Nějaká specialita u CC kvůli tuhosti?

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...