Diablo Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Je možný, že by se vyráběl P206CC bez ABS? Jedná se o 1,6 80kW r.v. 2001-tzn. kotouče vpředu i vzadu...Mně je divný, že by tam ABS nebylo... Citovat
P607Olda Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Co píšou v TP? Řádek 24, druhá položka. Citovat
Diablo Odesláno 26. březen 2012 Autor Odesláno 26. březen 2012 Techničák jsem ještě neviděl-dobrej tip-kouknu do něj... Citovat
Cinicman Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Zisti si VINko a budeme múdrejší... Citovat
Diablo Odesláno 26. březen 2012 Autor Odesláno 26. březen 2012 Do ServiceBoxu jsem koukal a na jednom řádku je napsáno \"Bez ABS\", ale právě nevím, jestli to znamená, že je to fakt bez ABS:D Nezdá se mi, že by v 21. století vyráběli auto, které má kotouče na všech kolech bez ABS, když je to sériová výbava mnohem větších pleček i z té doby... [upravil dne 26/3/12 13:44 od Diablo] Citovat
Tom_206 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Koukni to TP a uvidíš... i v 21. století se vyráběly auta bez ABS... Já mám 206 rok 99, skoro 2000a je bez ABS a jsem za to rád Citovat
Y2K Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 v tych rokoch bolo ABS iba ako moznost myslim. Povinne ABS prislo schvalene Europskou uniou az dakedy 2004 ci ako to bolo Citovat
Vítek1 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Koukni to TP a uvidíš... i v 21. století se vyráběly auta bez ABS... Já mám 206 rok 99, skoro 2000a je bez ABS a jsem za to rád to by me zajimalo proc jsi rad? kvuli nizsi bezpecnosti? Citovat
Tom_206 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Ne vždycky je ABS bezpečnější... už jsem zažil dost situací, který jsem bez ABS zvládnul líp jak s ABS .... U Lancie Delty jsem měl i zadní nápravu s kotoučema, samozřejmě s ABS a prostě mi to nevyhovuje Citovat
Y2K Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 a je to tu zas a kde teda neni ABS bezpecnejsie? lebo osobne si myslim ze tuto otazku nikto nikdy nevyriesi pretoze pokial ABS este nezabera tak je jedno ci je ci nie na aute a ked uz zabera auto sa lepsie kontroluje ako v smyku aj ked brzdna draha na suchej vozovke je kratsia pri smyku Citovat
Tom_206 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 ...Y2K ...svým způsobem máš pravdu ale i tak, mám svý důvody..zažil jsem krizovky, kdy jsem byl rád za to, že ABS nemám ale nepopírám, že jsou situace, kdy je ABS výhodou, ale i tak se cítím líp, bez ABS třeba je to s prominutím moje demence ale raději řídím auto bez ABS Citovat
rootsky Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Sorry za OT, moje poměrně častá zkušenost: Půl roku na silnici rozježděný tající sníh (sůl, tání a jiné nízkohorské radovánky ). Silnice a ulice z kopce do kopce (na křižovatku vjíždíš často prudce z kopce a kontrolovaně brzdíš, krásně si hrneš \"klín\" pod kolem a už skoro stojíš a najednou ABS a valíš oka kam to pustit), to jsou ty chvíle, kdy mám chuť u toho šuntu na všech autech vytáhnout pojistku... Citovat
Vítek1 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 uz jen to ze je to u aut povinné tak je dukaz ze je to dobry bezpectnostni prvek ono podobne diskuze byli i kdyz se zavadeli povinne pasy. ze se obcas stane ze bez ABS (pasu) nekdo vyvazne lepe je pravda ale je to male procento pripadu Citovat
Tom_206 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Koblih: to je pravda... už to tu opravdu \"dlouho\" nebylo jinak souhlasím s rootsky. Vítek1: tohle procento zas tak malý nebude, teda co se týče ABS. Pásy jsou jasná věc, tam bych neváhal. Ale co se prostě týče ABS, prostě za mě ne .... To že se něco zavede jako povinné neznamená že je to to nejlepší... Prostě pro někoho je ABS fajn věc, pro někoho ne... každý dle svého uvážení Těhle diskuzí tu už bylo víc než dost, tak bych to ukončil a nepřidával další Citovat
rootsky Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Nechci spekulovat o přínosu, přeci jenom důvěřuji výrobci a nevrtám se do toho. Čím budou auta blbovzdornější, tak tím se spíš dostanu unavený domů z práce (a nebo do práce), jen tyhle sys dokáží někdy překvapit - a když je taková pěkná příležitost, člověku to nedá se nezmínit Tom_206 byl rychlejší, taky to nechci nijak rozmazávat... [upravil dne 26/3/12 21:17 od rootsky] Citovat
ChouLu Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Jsem zastance bez ABS.. je sice krasne ze auto je ovladatelné,ale když nemáš kam uhnout,tak ti to je uplně k ničemu.. pokud dostaneš auto bez ABS do smyku,tak se pneu prohřeje na silnici a chytne se a stojím, kdežto z ABS jedu dál... Citovat
Cinicman Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 No mňa tiež raz ABS na služobnej Fóbii stálo skoro môj drahocenný holý život na pezinskej babe dolu kopcom po snehu... takže za mna ABS NIE. Aj keď verím, že bežnému užívateľovi, ktorý v zime potrebuje vyradiť a dupnúť na brzdu to môže pomôcť... Citovat
ChouLu Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Pokud máš kam jet,tak auto s ABS je k nezaplacení.. ale když sjiždiš z kopce do křižovatky a i když jedeš pomalu,tak spustí ABS a do tý križovatky vlítneš a co ted... nemas kam uhnout Citovat
Milan134 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Ne vždycky je ABS bezpečnější... už jsem zažil dost situací, který jsem bez ABS zvládnul líp jak s ABS Všetky klobúky dole páni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.