svorka Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Zdravím, 306 kombi, 1,4 - 99 rok, 100000 najeto, potřebovala bych poradit s řazením, u felicie sme byli zvyklí řadit ve 3000 otáčkách, což mi u té 306 dle citu příde děsně brzy, tam bych řadila až někde u 3500 a vejš. Tedy takhle to cítím a vzhledem k tomu že můj cit na auta neni nic moc tak Vás prosím o radu. Díky. Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 no nevim pri kolika ma 1.4ka motor ve 306 maximalni vykon, ale bude to rozhodne vic nez 3000 otacek, takze radit asi podle citu a sluchu no a pokud potrebujes momentalne dostat z motoru maximalni vykon, tak se nemusis bat vytocit ho treba i na 4500-5000 otacek. Jestli mas otackomer tak vidis kde zacina cervene pole ne ? Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 to jedině že by to táhlo ještě jedno auto já přeřazuju 1800-2500, někdy jedu na trojku v 1500 otáčkách, 3000-výš už je sportovní jízda a hodně to cucá ani v autoškole ve Felicii (1.3 LPG) sem to tolik netočil... [Editován dne 3/5/05 Fusion] Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Napsán autorem Fusion to jedině že by to táhlo ještě jedno auto já přeřazuju 1800-2000, někdy jedu na trojku v 1500 otáčkách, 3000-výš už je sportovní jízda a hodně to cucá ani v autoškole ve Felicii (1.3 LPG) sem to tolik netočil... no ja jezdim se 406kou celkem svizne a tu 1.8cku je treba drzet v otackach aby mohla byt svizna takze asi tak Pokud jde o klidnou jizdu na nedelni vylet, tak jak jsem radil radit podle sluchu a citu Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 možná sem to pochopil špatně... pochopil sem v jakých otáčkách řadit aby se dalo jet (dejme tomu těch 2200). Myslel sem že to slečna pod 3000 nepouští Citovat
svorka Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 Koukám že jsem za pako nejen v servisu ))) no Fusiona stále moc nechápu ale příspěvek od Ferryho se mi líbí, díky za radu, tak nějak to asi bude Citovat
Bohouš Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 No já když jedu s přítelkyní tak řadím cca při 2.500 - 3.500. A když se chci projet sám svižněji, tak cca 5.000 - 6.500. Citovat
Guest MilaS Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Já jsem si teď nechal rozchodit počítač v autí a to byste viděli, jak to zvedá nohu z plynu, když ukazuje okamžitou spotřebu kolem 30 litrů . Takže teď řadím někde kolem 2000 a j(e)de to (ale pomalu). [Editován dne 3/5/05 MilaS] Citovat
Petr605 Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Napsán autorem svorka Koukám že jsem za pako nejen v servisu ))) no Fusiona stále moc nechápu ale příspěvek od Ferryho se mi líbí, díky za radu, tak nějak to asi bude Fusion to má teda dost rozlitý... svorka: Proč si myslíš, že jsi tady za pako? Není to pravda. Jak řadím já, nemá cenu psát, ale jenom poznamenám, že se orientuju spíš podle tachometru a sluchu. Citovat
Radek Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 pro motor jsou nejprijemnejsi otacky, pri kterych je maximalni kroutak. pri nizsich otackach bude mozna trosku nizsi spotreba, ale jen pokud motor nebude namahany - to znamena kdyz se nejede do kopce nebo se prudce nezrychluje (to by ten motor i dost trpel) Citovat
Radek Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 pro motor jsou nejprijemnejsi otacky, pri kterych je maximalni kroutak. pri nizsich otackach bude mozna trosku nizsi spotreba, ale jen pokud motor nebude namahany - to znamena kdyz se nejede do kopce nebo se prudce nezrychluje (to by ten motor i dost trpel) Citovat
svorka Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 no měla jsem pocit, že jsem tu za slečnu, která neumí řadit podle sluchu, ve feldě to ještě šlo ) ale tohle má zvuk uplně jinej ) asi jde o zvyk. Ještě jeden malej dotaz (nepatří zrovna sem jak to že máte všichni v příspěvku pod čarou typ au?áka??? nemůžu najít kolonku kam to napsat Citovat
svorka Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 a to je u 306 1,4 kdy??? nebo aspoň kde to najdu. Díky. Citovat
Capy Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Tady nahoře máš nastavení/volby >>oprava vašeho nastavení>>podpis(modrej rámeček) Citovat
graver Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Jak to tak čtu, tak to jsem asi blbej, když jezdím 60 na pětku:D:D:D A to jsem z Lancie zvyklej točit, točit a točit... Citovat
Petr605 Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Proč jezdíš 60 na pětku? Otec taky takhle jezdí a pak měl problémy s emisema. Nemá cenu ten motor brát \"pod otáčkama\" i když je to diesel. Kdysi to tady už i Oddie vysvětloval, že takový ty pověry, že \"dýzl můžeš brát pod otáčkama, tomu to nevadí...\", tomu motoru moc neprospívají. Souvisí to i s chlazením a tak. Já mám tu zkušenost s emisema. Citovat
graver Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Fakt nevím - prostě pocitová záležitost, že už to ta pětka snese (není to dýzl, je to 1.6 benzín). Jak jsem psal, v Lancii bych to ani nezkoušel... Ale pokud to je podtáčení, tak to motoru samozřejmě dobře nedělá. Tak kdo máte stejnou káru, podělte se o svůj styl jízdy a já se přizpůsobím:D Pokud jde o emise, tak už se se svou 10 let starou 405kou moc těším na STK Citovat
stembi Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Ahoj, o řazení a otáčkách se toho tady napsalo už docela dost. Mám taky 306 Break 1.4 r.v. 2000. Má najeto už 168 tisíc a motor je naprosto v pořádku. Neboj se ten motor točit. Do 4000 spotřeba příliš neroste. Běžně řadím okolo 3600, motoru to prospívá (nejsou tam takový tlaky na klikovej hřídel). Spotřeba se stabilizovala na cca 7 l/100. Zajímavý je, že i když jedu dálnici 150-160 km/h, tak spotřeba je asi na 7.3 litrech. Ten motor je výbornej, průběh zavislosti spotřeby na otáčkách vynikající. Rozhodně se to nedá srovnávat s Felicií, kde ti spotřeba vyleze při sportovní jízdě přes deset litrů. I když s tím jedu jako prase, přes 8.5 jsem se ještě nikdy nedostal. Neboj se ten motoro točit, odvděčí se ti pravidelným během a dlouhou životostí. I při těch km co mám najeto zatím vůbec nedolévám olej. Citovat
sneakk Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 No ja jazdim na dost nizkych otackach, radim na stvorku asi pri 50 a na petku pri 70, samozrejme len ked nepotrebujem vykon (..no \'vykon\' pri 1.4 asi neni to spravne slovo ) A s tou sportebou pri vyssych otackach mam skor horsie skusenosti, ale zasa je to tazko nejak presne zistit.. Citovat
Guest Martin J. Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Já teda taky většinou jezdím od 60 km/h na pětku. Pokud nespěchám, jako že většinou ne, tak řadím do 2000 ot/min. Celkově to držím většinou mezi 1500-2000. Samozřejmě, když chci někoho předjet, nebo jedu do kopce, tak to vytočím na 3000-5000 (víc se tomu už moc nechce). Podle mě to záleží na konkrétním motoru (třeba i jestli je 8v nebo 16v). Kámoš má v rodině dvě 306, jedna 1.6 8v a druhá 1.8 16v a taky říkal, že od spodu mnohem líp zabírá 1.6 8v, kdežto 1.8 16v zase mnohem líp frčí od 4000 výš. Moje 405 1.9 snáší dobře i nízký otáčky (i když je to benzín), bez problémů se sebere z 1000 ot na 3 (samozřejmě když nemusím prudce zrychlit). Jinak trvale to netočím pod 1500, protože už cítím, že tam začíná trochu brumlat i přesto že tam má ještě spoustu síly. Takže já osobně bych motor točil podle zátěže. Když potřebuju dát plyn na podlahu (a? už kvůli předjíždění nebo v kopci) tak to točím od 2500 a výš. Když jedu s lehkou nohou na plynu a zdá se mi, že už motor dusím (třeba na 5 při 70km/h v kopci, bez zrychlování), tak si prostě jenom tak pokusně zkusím sešlápnout plyn a když ještě reaguje živě, tak zase uberu plyn a pětku tam nechám. A naopak, když k žádné výrazné reakci od motoru nedojde (nebo třeba taky když zjistím, že už mám plyn na podlaze ) tak prostě podřadím. To? můj názor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.