nokiov Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Poradí mi někdo kde najdu čidla k esp a má esp nějaké relé??? a ještě kde se nachází jednotka esp??? [upravil dne 21/3/12 13:58 od nokiov] [upravil dne 21/3/12 13:59 od nokiov] Citovat
koblih69 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 No ESP bere informaci ze snímačů ABS + snímače polohy volantu, ne? Možná by bylo rozumnější hodit konkrétní dotaz na problém který řešíš. Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 co jsem koukal do serviceboxu tak jedno cidlo bude na podlaze nejspis nekde pobliz paky rucni brzdy (tam co je i RJ airbagu) to je cidlo uhloveho zrychleni a RJ ESP je podle serviceboxu spolecna s RJ ABS a je primo na cerpadle ABS, ale je tam asi 5 typu, takze to by se muselo urcit podle VIN kodu auta no a jinak je jeste na volantu jiz zmineny snimac natoceni volantu [upravil dne 21/3/12 15:31 od Ferry] Citovat
nokiov Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 na disleji mi to napsalo ze je esp/asr mimo provoz...na dia se ale nic nepotvrdilo a neukázalo.za jízdy mi ale auto naopak vůbec nejede nepřidá plyn ikdyž dám např.podlahu pak se najednou probere a začne jet ikdyž nechci samovolně,když vyřadím tak systematicky přidává otáčky např 3000, 4000 apod. bez vyřazení to škube jako blbec, do toho všeho mě přijde že probržďují kola. no prostě se to chová jako kdyby si to myslelo že je to ve smyku. na diagnostice to pouze psalo jen to že je někde V TÉ JEDNOTCE NEBO SMĚREM K NÍ CHYBA NAPÁJENÍ ČI NEJAKÉ RELÉ ČI CO. Ale už jsem to měl u 3 autoelektrikářů a i v peugeot servisu a nikdo nic neodhalil..........take byla kontrolována i vyměněna jednotka BSI a už mě to vše stálo přez 6000,- a přitom pořád nic neopraveno.kdyby měl někdo šikovnou radu, budu velice rád [upravil dne 21/3/12 15:43 od nokiov] Citovat
Mildík Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Snad to bude k věci, kámoš měnil poloosu na Xaře, a koupil neorigo, a, příznaky měl podobný, je tam prej snímač otáček kol, a, nějakej magnetickej kroužek, po rozjezdu se to prej chovalo podobně, ale, pak mu poč napsal, chyba ESP atd, mraky chyb, a, pak se to rozjelo normálně, asi to moc nepomůže :roker Citovat
nokiov Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 už jsem z toho uplně zoufalej.auto mám na úvěr a jen tam valim kacky na opravu a furt na hovn*. Nikdo si s tim zatim nevěděl rady Citovat
Dančák Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Všim sem si, že za poslední dobu furt jen zakládáš témata ohledně problémů na tvym autě a ne a ne se jich zbavit, tak pokud už si s tim opravdu nevíš rady tak to dej někomu, kdo ví co opravdu dělá (straki007, pp205), ale to si měl udělat už dávno a ne měnit věci pokus/omyl - vyhozený prachy, jinak samozřejmě přeju hodně štěstí ať se ti to povede vyřešit;) [upravil dne 21/3/12 17:25 od Dančák] Citovat
HonzaZ Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Testovali jste na dia motor? Vypadá to spíše, že je problém v motoru a vypnutí ESP je jenom důsledek spadnutí motoru do nouzáku. Citovat
nokiov Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 víš on je docela problém s tím ujet pár km..natož tu dálku k nim. nemám známého s válem apod.je to moc složitý.myslím že už jsem to s nimi řešil že jsou myslim snad pul republiky odemě(nevim jistě) Citovat
nokiov Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 hele motor se testoval myslim taky...nemohu potvrdit.ten borec to měl asi 4 dny u sebe a zkoušel a zkoušel..... Co mě ale vrtá hlavou je to že to přímo nediagnostikuje závadu trvalou.ale přechodnou Citovat
Dančák Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Chomutov, Mělník.....ale pokud to chceš vyřešit tak ti nic jinýho asi nezbyde, nebo se s nim dohodni ať přijede k tobě, každopádně by tě to vyšlo určitě líp a věřim že s lepším výsledkem než to co si dělal doposud Citovat
nokiov Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 chybu přechodnou: V JEDNOTCE NEBO SMĚREM K NÍ CHYBA NAPÁJENÍ ČI NEJAKÉ RELÉ NEBO TAK NĚJAK TO TAM PISALO a dalších milion chyb jako snímač tlaku paliva, snímač pedálu plynu,tlak vzduchu...no prostě snad vše... ale ta konečná chyba končí u ESP/ASR viz první řádek Citovat
Kupca Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Měj jsem stejnej problém ale přišel jsem k němu úplně jinak. Řešil jsem zalomený žhavíky a měl jsme odpojený vstřiky. Jeden jsem blbě docvaknul a za jízdy mi seskočil. Kromě toho že to jelo na tři a motor se mohl posrat jak poskakoval tak se mi rozsvítila kontrolka ESP. Oddělal jsem ten plast nacvakl konektor tentokrát pořádně a samozřejmě ESP svítilo porád, a ještě po nastartování hláška Antipolution faulty. Hodně jsem znejistěl co se ještě potrtkalo. Odpojil jsem po dojetí dom baterku a nechla ji tak přes noc. Druhej den po připojení backy už nebyla chyba žádná, vytáhl jsem to na dálnici a dal mu saze aby se ten FAP profoukal a od té doby nemám problém, chyby tam asi budou nekde zapané v registru, nicméně motor jede jako šlak tak to neřeším až pujdu do servisu tak to nechám smazat. Tím chci říct že možná tvůj problém souvisí se vstřiky a jejich funkcí. Možná se k tomu vyjádří nějakej odborník. Jinak hodně pevných nervů a ať se podaří mazla rozchodit. Citovat
Dančák Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Řešil jsem taky už pár závad, který se hlásily jako hrozné a bylo jich hodně a většinou to byli jen podobné kraviny jako ucvaklý jeden drátek, prasklá hadička, špatné čidlo (na pohled vše ok), ale bohužel to může být i něco horšího..... Citovat
nokiov Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 nejhorší je to že jeden drátek v těch hromadách svazků se hoodně blbě hledá...já bych snad i bral kdyby to bylo něco horšího ale mohl bych to začít řešit na jistotu a né sypat prachy všude možně a jako do teď prozatím nanic..kdyby to bylo přímo vadné čidlo tak dia by to ukázala nebo ne? [upravil dne 21/3/12 18:28 od nokiov] Citovat
Vítek1 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 a na jake to bylo diagnostice? toto je presne duvod proc lidi rikaji ze Peugeot je poruchovej vymeni se pul auta kvuli garaznikovi kterej neumi diagnostikovat a zna jen vymenu bahy vzduchu a turba u VW jina zavada neni Citovat
Dančák Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Jo to máš pravdu, já jsem se bez PP2000 nehnul, všechny závady jsem zjistil přes to, bez toho by se muselo postupně vyměnit půl auta..... Citovat
Mildík Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Asi mimo mísu, ale, myslim, že, jednotlivý čidlo, to asi není schopný najít, mě to už 4 měsíce, po cca 100 metrech 3x zapípá, rozsvítí se stop, a, že, mám prasklou pneu, jízdu po prázdný, už mám, za sebou, takže, vim, že, je to blbost, tak jsem je všechny vypustil, dofouk, a, nic, nepíše, to která guma to je, a, stále to dělá, ale, tvůj problém, je o dost horší, hlavně dej vědět, co to bylo. Dík :roker Citovat
h4wk3y Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 a na jake to bylo diagnostice? toto je presne duvod proc lidi rikaji ze Peugeot je poruchovej vymeni se pul auta kvuli garaznikovi kterej neumi diagnostikovat a zna jen vymenu bahy vzduchu a turba u VW jina zavada neni pardon za offtopic ale tohle je jak reklama na VW... koupis chrochtaka s pul mega km, vymenis turbo a vahu vzduchu a mas novy auto ... Asi koupim VW Jinak k tematu... asi by to chtelo presne vypsat chyby, ktere hlasi originalni peugeot diagnostika... Treba by pak nekdo vedel vic.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.