Marcel00 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 pavuci haraju... babie leto zacalo. na palubovke nove vlakna, alarm hulakal, kym som dobehol zmrda nikde. pasce cakaju na svoju obet Citovat
Edison Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Dyk jste si na sebe navzájem tak zvykli, že bez sebe už ani nemůžete být... Citovat
DanculD Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Esteze nemam alarm. Aspon zijem v sladkej nevedomosti, ze nemam pavuky v aute. Ale uz sa chystam na kompletne vycistenie, tepovanie...... http://www.zlavomat.sk/zlava/2937-kompletne-vycistenie-interieru-a-exterieru-automobilu-vratane-tepovania-sedadiel Citovat
Marcel00 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 mne nejde o alarm... alarm viem aktivovat aj bez strazenia interieru... tu ide skor o to ze mi lozil po hlave skoro pocas jazdy a to je fakt neprijemne... vid moj prvy prispevok...:-) Citovat
DanculD Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Viem, cital som cele vlakno, bral som to ako srandu. Citovat
negrbob Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 mozna blbost ale nema 407 obvodovej alarm? tzv ze se neco otre z venku o auto a on se spusti? Pak by to mohla bejt treba kocka. Se mrknu do manualu mam pocit ze se tam o necem takovem pise. Citovat
gronholmm Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 negrbob: Ale že by to dělala pravidělně - kdyby jednou tak jo, ale takhle často už je divný Citovat
negrbob Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Tak je jaro kocky se mrouskaj. Nevim jak na Barandove ale na Stodulkach v noci delaj bordel az to hezke neni. Ale dal bych tuto teorii nerozebiral pokud se nepotvrdi ten obvodak. Citovat
negrbob Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Beru zpet. Tak obvodak se spusti jen pri otevreni dveri ,kapoty nebo kufru. Takze jsme zpet u pavouka. Citovat
Dadadavid Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Sorry za OT,ale mě se spustit za jízdy pavou ze stropu,tak se asi vybouram nebo bych vyskočil,ani si neumíte představit,jak se jich bojím Citovat
Agrafik Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Marcel00: To ti jako lozil po hlavě a on ti utek??? Taková šance a ty ji prošvihneš. Když víš, kde dělá rád pavučiny, tak si tam nějak pověs mucholapku, třeba samolepkami. On si přes ní bude chtít udělat pavučinku. a Citovat
Edison Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Mucholapku jsem už říkal... A i s mouchama... Ho to třeba naláká... Citovat
Haryk Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 tak už snad jedině na palubku položit drátky, které budou napojeny na vysokonapěťový zdroj a jak tam mezi ně vleze tak z něj bude škvarek Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Co takhle na palubku položit odjištěný granát, až pavouk poleze okolo granát spadne dolů a buch, bude po pavoukovi. Jen kdyby tam nahodou nelezl tak dej pozor ráno při otevírání auta aby nebylo po tobě:D Citovat
Edison Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 No... jestli se nepletu, tak je to spíš až tak 4:0 :-) Ale s tou elektrikou to není tak blbý nápad... Jen pacha, je potřeba to zapnout až tehdy, až tam bude. Oni jinak napětí docela dobře rozpoznaj a dovedou se tomu vyhnout... Citovat
Haryk Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 čéče ten granát není špatnej, a kdyby byl slepej tak ho zněj taky může ranit mrtvice,pavouka,jak se lekne až spadne [upravil dne 22/3/12 20:32 od Haryk] Citovat
Marcel00 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 zajtra dodam foto pasci... uz lezim v pelechu, zatial co ten ****** chysta nocnu misiu a bude mi tam zanechavat svoje vlakenka na ranne osviezenie. uz teraz viem ze neni ukryty v streche, lebo bola cez den zatiahnuta a po obede uz boli vlakna aj na palubke. inak pouzil som 3ks nalepovacich pasci, ktore sa pouzivaju na chytanie mysi Citovat
gronholmm Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Ta změna názvu tématu je kouzelná :D [upravil dne 22/3/12 20:41 od gronholmm] Citovat
Marcel00 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 nejaky pavuk mi nazov tejto temy furt meni... Citovat
negrbob Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 teoreticky ten pavouk je vetsi nez moucha? stalo by za to chytit mouchu a vypustit ji v aute jestli ji ten alarm bude brat. Je zajimave ze kdyz necham v aute telefon a volam si kde jsem jej nechal tak i kdyz vibruje a pochoduje po aute tak to alarm nespusti. Pak dalsi vec nechat v aute rozsvicenou baterku pavouk udela pavucinu v jeji blizkosti a sam se bude drzet pobliz aby stihl zautocit. Takze staci vstat za tmy a prekvapit ho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.