Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mne nejde o alarm...

alarm viem aktivovat aj bez strazenia interieru...

tu ide skor o to ze mi lozil po hlave skoro pocas jazdy a to je fakt neprijemne...

vid moj prvy prispevok...:-)

Odesláno

mozna blbost ale nema 407 obvodovej alarm? tzv ze se neco otre z venku o auto a on se spusti? Pak by to mohla bejt treba kocka. :myslim Se mrknu do manualu mam pocit ze se tam o necem takovem pise.

Odesláno

Tak je jaro kocky se mrouskaj. Nevim jak na Barandove ale na Stodulkach v noci delaj bordel az to hezke neni. Ale dal bych tuto teorii nerozebiral pokud se nepotvrdi ten obvodak. :)

Odesláno

Marcel00: :myslim To ti jako lozil po hlavě a on ti utek??? :o Taková šance a ty ji prošvihneš.

Když víš, kde dělá rád pavučiny, tak si tam nějak pověs mucholapku, třeba samolepkami. On si přes ní bude chtít udělat pavučinku. :o a :bacha

Odesláno

tak už snad jedině na palubku položit drátky, které budou napojeny na vysokonapěťový zdroj a jak tam mezi ně vleze tak z něj bude škvarek :D

Odesláno

Co takhle na palubku položit odjištěný granát, až pavouk poleze okolo granát spadne dolů a buch, bude po pavoukovi. Jen kdyby tam nahodou nelezl tak dej pozor ráno při otevírání auta aby nebylo po tobě:D:D

Odesláno

No... jestli se nepletu, tak je to spíš až tak 4:0 :-) Ale s tou elektrikou to není tak blbý nápad... Jen pacha, je potřeba to zapnout až tehdy, až tam bude. Oni jinak napětí docela dobře rozpoznaj a dovedou se tomu vyhnout...

Odesláno

čéče ten granát není špatnej, a kdyby byl slepej tak ho zněj taky může ranit mrtvice,pavouka,jak se lekne až spadne :D

[upravil dne 22/3/12 20:32 od Haryk]

Odesláno

zajtra dodam foto pasci... uz lezim v pelechu, zatial co ten ****** chysta nocnu misiu

a bude mi tam zanechavat svoje vlakenka na ranne osviezenie. uz teraz viem ze

neni ukryty v streche, lebo bola cez den zatiahnuta a po obede uz boli vlakna aj na

palubke.

inak pouzil som 3ks nalepovacich pasci, ktore sa pouzivaju na chytanie mysi :bacha

Odesláno

teoreticky ten pavouk je vetsi nez moucha? stalo by za to chytit mouchu a vypustit ji v aute jestli ji ten alarm bude brat. Je zajimave ze kdyz necham v aute telefon a volam si kde jsem jej nechal tak i kdyz vibruje a pochoduje po aute tak to alarm nespusti. :myslim

Pak dalsi vec nechat v aute rozsvicenou baterku pavouk udela pavucinu v jeji blizkosti a sam se bude drzet pobliz aby stihl zautocit. Takze staci vstat za tmy a prekvapit ho. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...