Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no je, lebo som vysaval auto v sobotu a rano kukam a nove vlakna po koberci a palubke

tak co k tomu dodat.

by ma zaujimalo ako mozu blbnut priestorove cidla... alarm kupovany v peu a ma cca rok...

zadna vhkost, ani znamky poskodenia... daju sa premerat? alebo ako ?

tohle mi zacalo delat od momentu ked som toho tlstocha frckou odpinkol ale mrtveho som

ho po zastavenia auta nenasiel, cize zdrhol niekam pod tapec... odvtdey vlakenka po aute...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taaaaakze... dva tyzdne ubehli, pavuk v horucavach asi uschol, alarm po nociach nehulaka... :potlesk

ziadny kiks v alarme sa nekona... no i tak diky za skvelu zabavu...

Pomohlo mi to ziskat 368 PeugeotClub bodov :D

Odesláno

Ked ho budes predavat ako mumifikovaneho pavuka zo starobyleho Egypta, tak na tom mozno aj nieco trhnes.

PS: Polovica potom patri mne za napad. Holt, dusevne vlastnictvo. :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tááákže... po vyše mesiaci odkedy ho Marcel00 vyhnal zo svojho auta je teraz ten hajzlík u mňa... :bojim:bojim:bojim

Prešiel z BA tých 20km a asi podľa fotiek z fóra našiel moje auto. Už asi 3 dni mám každé ráno samé pavučiny na čelnom skle a palubke... zvnútra... :grr

:papa

PS: Ale zasa nemám mušky ani komáre, takže je to celkom výhoda mať pavouka ako likvidátora... :D

Odesláno

To on nešel pešo, on čekal na příznivý vítr, a letěl na pavučince. Budeš se ho snažit zbavit, jako Marcel, nebo z něj uděláš svého kamaráda.:D

[upravil dne 2/8/12 12:00 od Roman Bazi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...