Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D

pohoda zvyknes si :D robil som vo vyskach ale toto je fakt kaskaderina,a to zavesene naradie by mi asi fakt prekazalo, a naco tam liezli vymenit ziarovku v majaku :D

[Edited on 17/3/12 10:23 by krtek 2]

Odesláno

No je to běs. Zajištění vlastně žádné - jen když si chce oddechnout, tak cvakne karabinu. Jinak, když upadne, tak jak jsme říkali v horoklubu, AŽ NA ZEM. A to za sebou táhne ještě tašku s nářadím a náhradní lampu. Tak mě ještě napadá - \"Kde je bezpečnost práce\"?

Odesláno

pěkná prácička :o:o:o čerstvý vzduch,občas pomáhám kamarádovi dělat střechy,lezme všude,kde je potřeba a kolikrát se člověk ani nedrží rukama a čeká jestli pod ním něco křupne(stará střecha),lezeme na paneláky,děláme klempířinu... pokud se držím rukama tak o nic nejde nemám strach ale tohle bych asi nedal:myslim

Odesláno

Dobrý, asi taky dobrý prachy. A zabezpečení, tak nějak žádný. Tak to musim natočit, jak jedu na střeše výtahu, je tam sice dost bezpečnostních prvků, ale, když se blížíte ke stropu, tak trochu divnej pocit :D:roker

Odesláno

když se blížíte ke stropu, tak trochu divnej pocit

:blicismajlik toto je moja nocna mora - uz par krat sa mi to snivalo - vzdy sa zobudim nato ako ma primackne - uplne mnou trhne. a to nemam s vytahmi nic spolocne len ich vyuzivam.

a to tento tyzden som stlacil 7 a ten hajzlik nezastavil a isiel stale hore - az ma mrazilo - nastastie sa hore normalne zastavil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...