Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A tak když už jsme u toho čištění, jak dostat z dlaždic barvu ? Dělají u nás novou kanalizační síť a poznačili si u nás na chodníček ze zámkovky sprejem přípojku :-/ samozřejmě to vzali růžovým sprejem :bacha , půjde to něčím dolu ?

Odesláno

nejde to nicim dole...

vymen kocky za nove, alebo za ine niekde na kraji zamkovej dlazby... ked akcia skonci...

inak casom sa to vytrati ta farba, nechaj to tak a za pol roka sa to vypelicha...

[upravil dne 30/4/12 22:23 od Marcel00]

Odesláno

Tak bych na to napatlal štětcem odstraňoveč starých nátěrů a nechal 10 minut. Pak bych to vodrhnul tím kartáčem. Pokud by to hodně zesvětlalo tak bych to napustil hodně zředěnou fermeží ( ale opravud hodně )

Odesláno

moze tu kocku dlazobnu potom rovno zahodit...

uz nebude ako predtym, bude zadr*ana...

nech urobi ako som mu poradil ja, za pol- tri stvrte roka tam nic nebude vidno...

v najhorsom pripade by som to kanalizerom dal vymenit za nove kocky...

aj u nas robili kanalizaciu mama aj svedka (guru tunak z fora :D)

a farbu uz nevidno... tiez bola oranzova v sprayi ale vsimol som si ze to nebol

hociaky obycajny aky v obchodoch bezne dostat.

Odesláno

Ja som si dlazbu ukladal sam pred 10timi rokmi. Vykopanych 50cm, navozenych 30 cm hrubeho, 10cm jemneho strku, 5cm piesku. Vrstvy strku samostane uvybrovane zabou. Polozit a s gumou uvybrovat.

Dlazba drzi, iba na mieste kde bola pred 50timi rokmi studna v ktorej bola voda aj ked okolite studne vyschli (prezradil mi to sused ktoremu taha na 80) mierne sadla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...