Dave_GTI Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Nevíte někdo náhodou jestli existuje nějakej program na Peugeoty, obdobný jako u VW,AUDI.., který se jmenuje ETKA? Je tam rozkreslený celý auto, všechny modely a všechny výrobní čísla atd. Celkem se to hodí. Díky za odpovědi. Citovat
Ferry Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 myslis katalog nahradnich dilu s referencnima kodama ? Citovat
Dave_GTI Odesláno 1. květen 2005 Autor Odesláno 1. květen 2005 Nevím co myslíš ty, ale já myslím program na PC, kde si najdeš třeba podle čísla dílu něco, cos třeba našel v garáži a tam se ti ukáže obrázek s popisem co to je, kam to patří a jak se to zapojuje..... Prostě taková kuchařka. Citovat
Marcel Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 hmm kdyby jsi vedel presnej nazev programu nebo aspon firmu ktera jej vyrobila, myslm ze by se shanel o hooodne lip! urcite by se hodne lidem hodil Citovat
gvg Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 No a není to právě program, pojmenovaný ETKA? Citovat
trollik Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 jukni sem http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/GB/309F/GROUPS.HTM Citovat
gvg Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Ne, to asi není ono - je to podobné jako na elcats.ru, příp. na CD, co mám. Myslím, že tazatel měl na mysli něco jiného. Citovat
Jirkap Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem Dave_GTI Nevíte někdo náhodou jestli existuje nějakej program na Peugeoty, obdobný jako u VW,AUDI.., který se jmenuje ETKA? Je tam rozkreslený celý auto, všechny modely a všechny výrobní čísla atd. Celkem se to hodí. Díky za odpovědi. Ten program je podobnej jako Etka... Měl jsem třeba Etku na Seata. Akorát více nepřehlednej Citovat
Dave_GTI Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 ETKA je na koncern VW (Seat,Škoda...) Ten odkaz vypadá, že je to něco podobnýho jako ETKA. gvg: Co máš na CD? Citovat
Kurt Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem Dave_GTI ETKA je na koncern VW (Seat,Škoda...) Ten odkaz vypadá, že je to něco podobnýho jako ETKA. gvg: Co máš na CD? Ten Stuart má převedenou na stránky část z EPC - Electronic Parts Catalog, tedy katalogu náhradních dílů pro Peugeot (to je to, co má mj. gvg) - o těchhle 2 CD se tady ale mluví dost dlouho... Citovat
Ferry Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 jj minimalne rok a pul , ne-li dele, vyhledavat se samozrejme v tomhle katalogu na CD podle cisel dilu da, vetsinou vsak je situace opacna, kdy se hleda cislo dilu Citovat
mk405 Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 zásadní dotaz: a kde se dá ty 2CD sehnat??? už jsem o nich hodně slyšel ale ne kde koupit. mk:papa Citovat
Ferry Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem mk405 zásadní dotaz: a kde se dá ty 2CD sehnat??? už jsem o nich hodně slyšel ale ne kde koupit. mk:papa CD se nekupuji, koluji po clubu od znameho ke znamemu Citovat
gvg Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Mám 2 CD od Ferryho a 8 CD od Hádi. Vypadá to, že jsou obě aktuální, i když se v něčem kryjí. Plánuju vytvoření jednoduchýho webu, kde by byly odkazy především na tahle ISO, jenže kdo mi dá zadarmo prostor alespoň 10-15GB..?? Takže sháním, sháním.... Citovat
mk405 Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 aha známí . takže kdo mě tu zná a má 2cd ??? prosím prosím smutně koukám. mk:papa Citovat
Dave_GTI Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Našla by se tu nějaká hodná duše, která by mi to poslala by CZECH POST? Díky moc Citovat
sipka Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem gvg Mám 2 CD od Ferryho a 8 CD od Hádi. Vypadá to, že jsou obě aktuální, i když se v něčem kryjí. Plánuju vytvoření jednoduchýho webu, kde by byly odkazy především na tahle ISO, jenže kdo mi dá zadarmo prostor alespoň 10-15GB..?? Takže sháním, sháním.... Jo jo sehnat prostor o takový velikosti nebude sranda Citovat
Kurt Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem mk405 aha známí . takže kdo mě tu zná a má 2cd ??? prosím prosím smutně koukám. mk:papa Určitě je má třeba Dave_k z Holic;) Mám i já, leč starší verzi Citovat
sipka Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Já mám nějakou německou verzi na 1 cd. Jenom v práci mi funguje na všech PC a doma ji nemůžu zaboha rozběhnout. A to mám stejný windows jako v práci ). To dvg: kdyby se ty tvoje cd dali okopčit bylo by to super Citovat
Dave_k Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem Kurt Napsán autorem mk405 aha známí . takže kdo mě tu zná a má 2cd ??? prosím prosím smutně koukám. mk:papa Určitě je má třeba Dave_k z Holic;) Mám i já, leč starší verzi JJ mám. Kdybych to býval věděl tak jsi je už měl. Jsem je přivez Johnovi pro Ferryho do Spálova. Nějak se určitě domluvíme. [Editován dne 2/5/05 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.