Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo náhodou jestli existuje nějakej program na Peugeoty, obdobný jako u VW,AUDI.., který se jmenuje ETKA?

Je tam rozkreslený celý auto, všechny modely a všechny výrobní čísla atd. Celkem se to hodí. Díky za odpovědi.:papa

Odesláno

Nevím co myslíš ty, ale já myslím program na PC, kde si najdeš třeba podle čísla dílu něco, cos třeba našel v garáži a tam se ti ukáže obrázek s popisem co to je, kam to patří a jak se to zapojuje.....

Prostě taková kuchařka.

Odesláno
Napsán autorem Dave_GTI

Nevíte někdo náhodou jestli existuje nějakej program na Peugeoty, obdobný jako u VW,AUDI.., který se jmenuje ETKA?

Je tam rozkreslený celý auto, všechny modely a všechny výrobní čísla atd. Celkem se to hodí. Díky za odpovědi.:papa

Ten program je podobnej jako Etka... Měl jsem třeba Etku na Seata. Akorát více nepřehlednej :P

Odesláno
Napsán autorem Dave_GTI

ETKA je na koncern VW (Seat,Škoda...)

Ten odkaz vypadá, že je to něco podobnýho jako ETKA.

gvg: Co máš na CD?

Ten Stuart má převedenou na stránky část z EPC - Electronic Parts Catalog, tedy katalogu náhradních dílů pro Peugeot (to je to, co má mj. gvg) - o těchhle 2 CD se tady ale mluví dost dlouho...:papa

Odesláno

jj minimalne rok a pul , ne-li dele, vyhledavat se samozrejme v tomhle katalogu na CD podle cisel dilu da, vetsinou vsak je situace opacna, kdy se hleda cislo dilu :D

Odesláno
Napsán autorem mk405

zásadní dotaz: a kde se dá ty 2CD sehnat??? už jsem o nich hodně slyšel ale ne kde koupit. mk:papa

CD se nekupuji, koluji po clubu od znameho ke znamemu ;)

Odesláno

Mám 2 CD od Ferryho a 8 CD od Hádi. Vypadá to, že jsou obě aktuální, i když se v něčem kryjí. Plánuju vytvoření jednoduchýho webu, kde by byly odkazy především na tahle ISO, jenže kdo mi dá zadarmo prostor alespoň 10-15GB..?? Takže sháním, sháním....

Odesláno
Napsán autorem gvg

Mám 2 CD od Ferryho a 8 CD od Hádi. Vypadá to, že jsou obě aktuální, i když se v něčem kryjí. Plánuju vytvoření jednoduchýho webu, kde by byly odkazy především na tahle ISO, jenže kdo mi dá zadarmo prostor alespoň 10-15GB..?? Takže sháním, sháním....

Jo jo sehnat prostor o takový velikosti nebude sranda :D

Odesláno
Napsán autorem mk405

aha známí :o. takže kdo mě tu zná a má 2cd ???:D prosím prosím smutně koukám. mk:papa

Určitě je má třeba Dave_k z Holic;) Mám i já, leč starší verzi :papa

Odesláno

Já mám nějakou německou verzi na 1 cd.

Jenom v práci mi funguje na všech PC a doma ji nemůžu zaboha rozběhnout. A to mám stejný windows jako v práci ).

To dvg: kdyby se ty tvoje cd dali okopčit bylo by to super

Odesláno
Napsán autorem Kurt

Napsán autorem mk405

aha známí :o. takže kdo mě tu zná a má 2cd ???:D prosím prosím smutně koukám. mk:papa

Určitě je má třeba Dave_k z Holic;) Mám i já, leč starší verzi :papa

JJ mám. Kdybych to býval věděl tak jsi je už měl. Jsem je přivez Johnovi pro Ferryho do Spálova. Nějak se určitě domluvíme. ;)

[Editován dne 2/5/05 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...