Ducatista Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Bez LOUD je ten zvuk úplně o ho*ně... Tím že vypnu LOUD nic nevyřeším. Navíc ten LOUD dělá u mýho rádia na hlasitosti skok tak o 1 úroveň, tzn. S LOUD volume na 3 = bez LOUD volume na 4. Citovat
Ferry Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 myslim, ze pres diag v konfiguraci radia (prepokladam, ze to je clarion) by mely jit nastavit krivky hlasitosti, jsou tam asi tri moznosti + je tam jeste myslim moznost zapnuti/vypnuti vazby hlasitosti radia na rychlost vozu, takze sehnat nekoho s Planet 2000 a zkusit nastavit Citovat
Ducatista Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Tu volbu AUTOMATIC VOLUME - závislost na rychlosti auta - má přímo i to rádio. Ale že by se na DIAG dalo nastavit, aby zesilovac trochu ubral, to jsem nevedel. Ted uz jenom musim sehnat nekoho s tou diag. Kdo se hlásíte v lokalitě Přerov, Olomouc a okolí? Citovat
Dančák Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Já to na diagnostice můžu zkusit nastavit na svym, ale kouknout bych se na to moh až tak v sobotu..... Citovat
Ducatista Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 Tak dej potom vědět, jsem na to fakt zvědavej Citovat
Dave_k Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Tyhle pokusy už mám za sebou. Taky mě to štve jak to je blbě odstupňovaný. Zlatej philips ve starým modelu. Přes diag tam je 6 úrovní tý křivky, ale nijak valnej rozdíl jsem v tom nezjistil. Jediný co by možná šlo tak na výstup z rádia do zesiku nacpat útlumový odpory, aby už do zesiku šel slabší signál. Citovat
Ducatista Odesláno 23. březen 2012 Autor Odesláno 23. březen 2012 Dančák: tak co? sobota je dávno pryč a já jsem zvědavej jestli se Ti to povedlo na DIAG nějak utlumit... Citovat
Dančák Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Jo vím o tom, myslel jsem na to, ale bohužel jsem celej víkend absolutně nestíhal a teď auto nemám po ruce, když, tak až příští víkend, ale nevím jak budu časově stíhat mám teď hodně práce, pokud bude čas tak se na to samozřejmě mrknu;) Citovat
mk405 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 čistě náhodou nezkoušel někdo výměnu za repro s menší citlivostí? mohlo by to problém vyřešit... Citovat
Ducatista Odesláno 19. duben 2012 Autor Odesláno 19. duben 2012 No, to je ale trošku drahý řešení... Citovat
Vítek1 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 no hlavne ani ne uplne idealni, zase si s tim snizis hlasitost Citovat
mk405 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 snížení hlasitosti - a o to přeci jde ne? dostat se někam na vyšší číslo volume kde se to bule lépe regulovat... drahý řešení - no ono ty 20let starý repráky už asi moc kvalitní hudby taky nenadělaj, druhá věc je že pak dojdete i k výměně zesíku a rádia sám jsem si koupil orig. CD rádio a jeho zvukový projev byl ještě horší jak toho kazetového Citovat
Ducatista Odesláno 14. srpen 2012 Autor Odesláno 14. srpen 2012 takze dnes jsem byl v peugeotu a dali mi krivku 0 misto krivky 1, rozdil neni poznat ale rekli mi, ze ty krivky delaji pouze změnu kroku pri zesilovani radia pri vyssi rychlosti, krok hlasitosti pri normalni jizde to nezmeni Citovat
Ducatista Odesláno 7. duben 2013 Autor Odesláno 7. duben 2013 Chlapi oživím starý téma - nepřišel někdo na způsob, jak trochu utlumit tu origo sestavu u 406: Clarion, zesík JBL a repráky JBL? Jak jsem psal už na začátku, na volume 3to hraje slabě, na volume 4 už moc silně a bolí z toho po čase hlava Citovat
HonzaZ Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 To máš to coupé z r. 2003? Pokud ano, tak by to chtělo na to mrknout dia, zda je nakonfigurován zesík v rádiu. Citovat
Tomajda_406 Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 To je divny ja mam taky JBL soustavu ze 406tky coupe a na 4ku a 5tku mi to hraje tak akorat Citovat
HonzaZ Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Jde o to, zda máš rádio s výkonovým stupněm nebo bez. Starší rádia byla bez, novější s. Citovat
Ducatista Odesláno 8. duben 2013 Autor Odesláno 8. duben 2013 Mám model 2002, provoz 2003. Rádio je bez výkonovýho stupně, sháněl jsem ho skoro půl roku než jsem sehnal to správný, s výkonovým stupněm (takový jsem v autě zkoušel 4) to totiž už na volume 1 hrálo tak jak tohle rádio na volume 4. Ale i tohle mi přijde že hraje hodně silně, uvítal bych jemnější krok, nebo utlumení abych ho používal někde okolo volume 10, pak bych měl víc kroků na výběr. Citovat
Ducatista Odesláno 8. duben 2013 Autor Odesláno 8. duben 2013 To je divny ja mam taky JBL soustavu ze 406tky coupe a na 4ku a 5tku mi to hraje tak akorat No možná tam máš jiný repráky, takže i když tam máš stejný rádio se zesíkem, tak Ti to hraje OK, ale nejsem jedinej, kdo si u Coupe stěžuje že to hraje hodně silně. Moje origo kazetový rádio, tohle Cd rádio, v mém bývalém HDI coupe + další uživatelé (i v tomhle vlákně) - všichni to mají stejně. Samozřejmě že když to dám na volume 4 nebo 5, tak to hraje, ale tak hlasitě po delší jízdě už mi to není příjemný. Třeba u 106ky mám rádio Panasonic, kde je max volume 40 a používám to na volume 14-18 a je tam jemný krok, u Coupe mi to velké odstupňování vadí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.