P607Olda Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Lubk0: robot si sám uberá plyn, radenie je plynulé, aj keď máš plyn stlačený - hoci - o to dlhšie to trvá, pretože robot najprv plynule uberie plyn a tá desatina sekundy sa tam započíta. S žiadnym sekaním som sa nestretol. [upravil dne 15.3.2012 09:22 od P607Olda] Citovat
Cinicman Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Tak vám tiež napíšem niečo málo skúseností s našim robotom: - pri predbiehaní alebo potrebe prudkého zrýchlenia je najlepšie jej podradiť manuálne alebo prudšie pritlačiť plynový pedál tak cca. do trištvrte chodu. Ak sa dupne viac tak podradí aj o 2 stupne dolu čo je niekedy viac na škodu. Autíčko je primárne do mesta takže žiadne zbesilé predbiehacie manévre nepraktikujeme... - pri rozjazde treba plynový pedál stláčať plynule inak pri povolení medzi zaradením \"1\" a \"2\" je citeľné trhnutie. Už sme sa to naučili a je to OK. - na hodnotenie spotreby je asi priskoro keďže máme spravených cca. 800km ale je pravda, že robot sa snaží jazdiť v najnižších utiahnuteľných otáčkach. Tam kde ja by som mal ešte \"3\"ku on pri 50ke hodí \"5\"... - na križovatkách nedávam \"N\" pokiaľ sa nestojí hoooodne dlho. Pri žel. priecestiach alebo v zápche vyraďujem ale inak nie. Ani v manuály nie je toto popísané... - páči sa mi, že je blbovzdorný a pri zaradenej \"1\" alebo \"R\" tam pri štartovaní hodí \"N\"... Citovat
DanculD Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Sice sa kultivovanostou na DSG nechyta (samozrejme lebo ma len jednu spojku) ale nieje to az take zle. Najviac mi tam oproti mojej prevodovke vadilo to prerusenie tahu pri obiehani alebo pri stupani do kopca. Na mojej klasike s HDM to taha stale bez ohladu na to, ci preraduje alebo podraduje. Tiez pri parkovani (pomalom pohybe) to nieje take uplne plynule ale inak je to celkom ok prevodovka. Novinari sice na nu dost pindaju ale oni su rozmlsani prave DSG s ktorou ju casto porovnavaju. Mimochodom ani DSG nieje pri potrebe co najpomalsieho pohynania moc plynula. Citovat
Marcos508 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 hoj všem, rád bych se Vás zeptal na vaše zkušenosti s robotizovanou převodovkou, sám jí mám, jsem s ní spokojen až na pár drobností, popojíždění v koloně je občas cukané, jelikož stále je zařazena 1 a nejde ani ručně přeřadit, pokud se člověk nedostane na vyšší rychlost, chce to asi nějakou vychytávku a jemně s plynem. To samé u parkování, člověk musí opravdu jemně s plynem. Druhá věc mě zajímá, jak je to s parkováním, musí být při zaparkování vyřazeno vždy na N a zatažena ruční brzda? Takto nějak mi to bylo vysvětleno, ale přijde mi to jako blbost. Nebo jen stačí zaparkovat nechat na A, vypnout motor a auto zůstane zabržděno? To mi přijde jako ideální řešení. Díky za info. Citovat
PAJA106 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 2Marcos508: neodpovím ti přímo, to bude muset někdo jiný, ale zkus to a buď to půjde, nebo ne. U VW group s DSG to nejde, dokud není páka v pozici P, tak nejde vytáhnout klíč ze zapalování, tak třeba to mají u PSA taky tak. Citovat
Cinicman Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Marcos508 -> - popojíždení v kolone je len o zvyku. Treba sa naučiť jemne narábať s plynom a vôbec to nie je taká hrôza. Keď sa to naučila moja manželka tak to dokáže každý... - pri parkovaní (a hlavne na spiatočku) aspoň u nás je to takisto o cite. Tá spiatočka zaberá na jednom mieste a to štýlom: nič-nič-nič-nič-teraaaaz plnýýýý kotol... - našu 1007 parkujeme na N so zatiahnutou ručkou. Máš ale možnosť tam klasicky nechať zaradenú 1 a vypnúť motor. Kvalt by tam mal zostať zaradený ako pri manuáli. Citovat
Agrafik Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 A jaké jsou zkušenosti s 1007 s tímto \"automatem\" ??? Citovat
Tomieno Odesláno 27. prosinec 2018 Odesláno 27. prosinec 2018 Caute bwviem ci je tato tema este aktivna ale mam nabehanych na mojej 508 ehdi 120tisic a prevodovka zacina strajkovat. V zrychlovani ma 5 alebo 6 stupni napr. na dialnici alebo zrichlovanie v kopci na vyzsi prevodovy stupen sa mi zda ako keby presmykovala spojka, lebo namiesto plynuleho narastu otacok pri zrychlovani mi hned ako keby presmykne na 3000otacok a stale drzi 3000 a auto pomaly zrychluje. Mam problem hlavne pri vyzsich rychlostiach hlavne. Pripajam sa na dialnicu a potrebujem zrychlit napr. Z 80 na 130km/h a tie otacky stupnu v okamihu na 3000 ale auto nepreradilo len ako keby presmikuje alebo co. Mali ste niekto taketo nieco? Dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.