Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Goldinka: Jakmile dojde rezervační poplatek, zviditelním to - vaše jména zčervenají ;)

MilanF1: Sháněj dál, ale neboj, něco určitě vymyslíme ;) Přinejhorším Vám někoho přidělím... :papa

Odesláno
Taky chceme nějakou chajdu, ale zatím nemáme spolubydlící, v jednání je Stibto, ale i tak by to bylo málo ;)

Hoďte mi tam pls k MilanoviF1 \"Stibto+1\" díky :) Tzn jsme 4 celkem

Odesláno

:mrk tak jsem koukal peníze jsou už na účtu

Goldinka: já jsem platil včera-večer ,příspěvek nad tebou a dnes jsou peníze na účtu taky mám KB:D

[upravil dne 13/3/12 10:26 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel307: :) moje platba dorazí počítám tak do tří čtyř dnů, nevim proč prostě z mého účtu jde vše daleko delší dobu než třeba z účtu zuna... ale tak věřim že do 19tého to stihne dorazit. Jestli ne tak půjdu dělat zlou do nějaké pobočky :)

[upravil dne 13/3/12 12:10 od Goldinka]

Odesláno

:D:D:D LOL :D tak to sem fakt hňup :D co s teď s tim?

hele ale je to divný, protože já sem při platbě zadávala kod banky 2010 :D ale tak...hlavně že to šlo vůbec na klubový účet a ne někam jinam...

[upravil dne 13/3/12 12:23 od Goldinka]

Odesláno

tak jestli to nebude poplatek ve výši mého platu nebo jeho velké části, tak je mi to taky šumák :)) uff, ale teda... no fakt sem hidiot...

Odesláno

Vidím, že jsem soutěž o první připsání peněz za sraz na klubový účet vyhrál :D :D

:xvul Nechápu, jak můžete napsat, že z (do) KB převody trvají. Dokonce i Goldinky platba na zahraničním účtu je připsaná. Mám komerčku dlouho a jsem maximálně spokojen. Nikdy jsem neměl problém, kromě toho, že se mě kdysi nezeptali jakou chci kartu a automaticky vystavili VISU. Ale to okamžitě napravili a ještě se omluvili ;)

[upravil dne 13.3.2012 19:16 od Peta]

Odesláno

jak počítám tak počítám ale k nedoplatku jsem se nedopočítal,asi mi blbne kalkulačka :myslim:myslim:myslim nebo jsem na něco zapomněl :(:(:(

snídaně 2 osoby SO+NE 4x80 320,-

oběd SO 2 osoby 2x120 240,-

večeře PI+SO 2 osoby 4x100 400,-

rezervačka chatky 500,-

----------------------------------------------------------

cena spolu 1460,-

Odesláno

už mi to psal Schreek počkám jak to dopadne jestli se to má platit protože jsem se držel co bylo napsané tady

odstavec kolik za to http://www.peugeot-club.com/topic/68447-36-sraz-15-1762012-vyrocni-sraz-desetileteho-poradani-srazu-peugeot-clubu-obecny-pokec/

EDIT:12.2. jsem psal maila Petrovi a ten mi to napsal taky že i rodinný příslušníci řádných členů neplatí,nemám problém zaplatit-prosím o ujasnění ;)

[upravil dne 13/3/12 22:01 od Gabriel 307]

Odesláno

Já to vzal také podle ofiko přihlašovadla:

Řádní členové (jak se stát řádným členem)

pobyt 0,-

Čestní členové

vstup na sraz 150,- (platí i pokud přijedete jen na sobotu)

Děti do 10let vstup zdarma

A za Martinu jsem zaplatil ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...