Lví-ček Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Gabriel307: koukám jste si udělali hezký výlet a počasí vám taky vyšlo. Je lépe jednou vidět než stokrát slyšet. [upravil dne 28/3/12 11:39 od Lví-ček] Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 jak me na tom zaprazi bylo v sobotu rano spatne, ah, vratil se mi bolehlav Citovat
Neon Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Oprava - Petr GTi6 a Jana budou po nocích bez dítěte:D Budou nám stačit malý Neonky:aut Vše doplním a pošlu zítra, díky! Jana Jestli si myslíte, že se vyspíte bez Denisky, tak to jste na omylu ... Klauďa je po nocích poslední dobou pěkně divoká ... Takže špunty ssebou ... :D Jinak Schreekovi patří díky za zorganizování ubytka! Jenom u nás můžeš počítat, že v sobotu se uvolní místo po Kryšťovi, protože 16.6 odjíždí na ŠVP Až budu vědět podrobnosti, tak Ti písnu SZ, abychom to místo neblokovali případně už od pátku ... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Lví-ček : jo bylo hezky tak jsem se byl podívat Citovat
regius Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Dotaz: Kdybych se rozhodl přijet a spal třeba ve stanu musím si to nějak rezervovat? a jídlo se musí taky obědnat ? Já jím skoro všechna. Je to totiž ještě za dlouho a nevím jestli to klapne ale rád bych . Ještě na žádným jsem nebyl tak bych to chtěl omrknout Jsem už starší tak se:mad::papa Citovat
Schreek Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 Stan není potřeba rezervovat, ale jídlo určitě ano... Citovat
PetrGTi6 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Oprava - Petr GTi6 a Jana budou po nocích bez dítěte:D Budou nám stačit malý Neonky:aut Vše doplním a pošlu zítra, díky! Jana Jestli si myslíte, že se vyspíte bez Denisky, tak to jste na omylu ... Klauďa je po nocích poslední dobou pěkně divoká ... Takže špunty ssebou ... :D Jinak Schreekovi patří díky za zorganizování ubytka! Jenom u nás můžeš počítat, že v sobotu se uvolní místo po Kryšťovi, protože 16.6 odjíždí na ŠVP Až budu vědět podrobnosti, tak Ti písnu SZ, abychom to místo neblokovali případně už od pátku ... Tak doufám, že mateřský pudy fungujou jen na vlastní dítě. To slyším i dýchat přes dveře, ale kdyby nám šel po terase mamut, tak o tom nevím:D Citovat
Béďa Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 rád bych se už červenal v chatce č.15.. po menších problémech s platbou připsáno nakonec 30.3.. Citovat
Schreek Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Béďa: Máš to tam Vzhledem k tomu, že do srazu je ještě daleko neaktualizuju to zas tak často, promin... Citovat
SV 24 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 kluci já tedy asi nebudu počítat s chatkou,že?! Citovat
MilanF1 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 SV 24: Vypadá to jedině na spacáky na zemi Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 ..my už taky raději s chatičkou nepočítáme Ale to v žádném případě není problém Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Stiblo, sám za sebe bych byl ochoten oželit chatku pro druhé, ale momentalně si to nemužeme s prckem dovolit... Je to náš první peg. sraz a na 98% jedeme, moc se těšíme i přez nepřžíznivý vývoj situací..... Chtěl jsem jenom říct, že pokud bych nemusel tak bych chatku nezabíral a příště už snad nebudu muset a uvolním ji další peg. rodině.... Citovat
Schreek Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 SV 24: Bohužel chatku pro Tebe zatím nemám, ale jsi první v pořadníku, kdyby někdo zrušil rezervaci. Stibto: Dyt Ty chatku máš, nebo jí nechceš? Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 SV 24: Bohužel chatku pro Tebe zatím nemám, ale jsi první v pořadníku, kdyby někdo zrušil rezervaci. Stibto: Dyt Ty chatku máš, nebo jí nechceš? Sla tady nejaka fama ze prednost budou mit rodiny s deckama s cimz ja nemam problem a uprimne tohle vlakno da uz praci sledovat a vyznat se v tom .... Tak jak to tedy je ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 samozrejme to tak je a prednost maj. Cti si prosim ty vlakna od zacatku, te ta amerika nakazila, tam taky nectou kalorie na hamburgrech . A nezavidim organizatorum rozhodnuti, koho z \"neopravnenych\" vyradit:D treba bych dal kriterium, kdyz ne losovat, kolika srazu se dotycny zucastnil Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 zadna amerika me jeste nemela sanci nakazit,kecas blbosti. Letim teprve tuto stredu. Nebudu procitat cele vlakno s pripsevky vsech lidi,kdyby byla nejaka aktualni situace v 1. prispevku atd je to lepsi. Neresim... Citovat
MilanF1 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Stibto: byla tu výzva na ty, kteří nepotřebuji chalupu, že se svých postelí mohou vzdát ve prospěch ostatních. Tato informace tě asi minula, ale stejně pro SV 24 jsou dvě místa málo:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.