Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ber to třeba tak, že vodící je ta na tom automatickém napínáku :D. Ale abys to mohl na hrubo napnout. potřebuješ prostě tu 1. Ten automatickej napínák našroubuješ a tou kladkou řemen našponuješ tak, že půjde rukou vytáhnout ten trn, který ji drží \"zamčenou\"

Řemenice odmasti a očistiti ocelovým kartáčem. Musí jít volně bez vůlí. A bylo by dobré zkontorolovat i volnoběžku alternátoru.

Odesláno

ok, diik, zajtra sa idem do toho pustit, je to lepsie robit zospodu? mam v robote rampu. alebo to spravim vsetko zpoza kolesa?

Odesláno
..Já jsem tu do pátku, zrovna jsme se vrátil z L.M. - byl jsem na Opalisku lyžovat. ....

Sorry za :xvul , ale nedalo mi, moja rodna obec :-). Skoda, ze som nemal cas ist na forum cez vikend, mozno by som pomohol aspon garazou, kde by sa dalo auto na par dni ulozit a potom pripadne aj vymenit...

Odesláno

tak chlapi, diiki moc vsetkym za pomoc a dobre rady, velmi si to cenim.:)

auto uz opravene, nakoniec som to nerobil sam, diely som si zohnal, a kamarat v servise mi to vymenil za cca pol hodku.

cena : 106 € komplet hnacia remenica, automaticky napinak, vodiaca kladka a remen + robota servis 15 €

komplet za 121 €, to je myslim super :)

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím!

Z fotrovej 406-ky začalo niečo klepať.Prihol som sa klavému kolesu,a bolo to hlučnejšie.Dal som dole klinový remeň,poťukal som prstom po remenici,zhora kde beží klinový remeň,a vydávala kovový zvuk.Ako zistím či je zlá?Je to 2L HDi.

Odesláno

zolco: řemenici zkontroluješ tak, že přes ní třeba křídou namaluješ čáru, která jde přes vnitřní a vnější část. Pokud po nastartování (ujetí pár km???) a následným chcípnutí motoru bude čára prerušená, tj. vnější část od vnitřní prokluzuje, je řemenice špatná.

edit: takhle

[upravil dne 21/9/13 15:20 od Bostich]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...