Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Koupil jsem ALU kola Hades 16\" (viz.foto). Jaké na to přesně potřebuji šrouby? Kde se dají sehnat za rozumnou cenu? Díky.

Vzhledem k tomu, že, je to origo Peu, tak šrouby použiješ, ty co máš, aspoň myslim :D:D:roker, na hliníky budou lepší bezpečnostní. Jsou pěkný :D:D:roker

No ale já mám jen šrouby na plecháče 15\", co jsem koupil s autem, a ty asi na ty Hadesy 16\" nepůjdou??? Na vzhledu šroubů nezáleží, stejně budou schovaný pod krytkou.

[upravil dne 16.4.2012 20:57 od Uran]

Odesláno

Ak sú tie skrutky z plecháčov s kužeľovým sedlom,dajú sa použiť aj na ALU disky,ak majú guľové sedlo,musíš kúpiť nové.U nás v pneuservise 3€ kus,na NETE kúpiš do 2€.Dlžka skrutiek závisí aj od rozširujúcich podložiek,keď ich dávaš pre vyrovnanie ET.

Odesláno

Môžeš aj tieto, ako uvádzaš M14x1,5x30,len pozor na dĺžku,hlavne pri predných kolesách,zašroubuj najprv jednu skrutku bez kolesa na koľko závitov ti to vojde,potom s kolesom.Stáva sa,že pôvodné skrutky boli kratšie,závit je znečistený,máš pocit,že skrutka ďalej neide,ale koleso nie je dobre utiahnuté.Niekedy sú skrutky aj dlhšie,že prejdu cez náboj,potom blokujú to koleso.Takže poriadne vyskúšať:papa

Odesláno

Na každé koleso ti stačí jedna bezbečnostná skrutka,ostatné normány šesťhran č.17

Odesláno
Rozšírujúce podložky zrejme dávať nebude, nakoľko tie disky sú originál na 807- ET27 :roker

Tá posledná veta bola len poznámka

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Koupil jsem ALU kola Hades 16\" (viz.foto). Jaké na to přesně potřebuji šrouby? Kde se dají sehnat za rozumnou cenu? Díky.

Kolik Tě stály ty Hadesy (nové nebo bazar)? Dík

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kolik Tě stály ty Hadesy (nové nebo bazar)? Dík

Koupil jsem je za 8000Kč přes bazar, ale jsou jako nové, bez škrabanců, prostě SUPER!!!

Odesláno

Pozad behem 2 tydne kukam na bazos a aukro-nic,chtel bych origo,klidne bych dal tam i od C8,proto ptam jak bych tam sedeli kola ktery nabizei na internetu.

Dekuji

• O 9 let později...
Odesláno

Zdravím, pokusím se po 10 letech toto témě "oživit", kde byste v dnešní době doporučili koupit sadu letních ALU kol ? 
Koukám samozřejmě po bazaru, rád bych za kola + pneu dal cca do 10 tisíc a zároveň bych nechtěl úplně plechové disky, pokud možno.
Na autě mám teď zimní a myslím že jsou to ty ALU peugeot Hades.

Teď koukám na toto - přijde vám to za tu cenu rozumné? Sada kol 5x98 R16 s letními gumami 225x60 R16 99H XL, disky z Lancia phedra - poškrábané - 9000,- Kč

Odesláno

Možná bych trochu pracoval s tím, že ten rozměr ráfků se na nic jinýho než 807 a spol nehodí. Ten inzerát už není aktivní, tak nevím, ale kdysi jsem sháněl druhou sadu 16 kol na svojí první 807 (původně jsme k tomu měl jedny 15 a jedny 16) a v Kutný Hoře tehdy chtěl za kompletní sadu Alu 8000 včetně gum. Dneska bych čekal cenu níž. Obvolej vrakáče, tyhle auta už se tam vyskytujou běžně. Jen bacha, původně měly v TP R15 i R16, nový mají myslím už jen R16, takže nemůžeš koupit patnáctky... 

Honza

Odesláno (upraveno)

@filoyof012000No ten inzerát už není aktivní, protože jsem ty kola nakonec koupil... jsou sice odřený od parkování ale líbil se mi i celkem vzor a přišlo mi že není moc z čeho vybírat - za info o těch palcích u novějších verzí díky, to jsem nevěděl... když jsem tam s kamarádem jel, tak jsem mu řikal, že na to auto obvykle jdou dát i 15" a on se podle velikosti kotoučů na předních kolech divil a nevěřil mi, že by to tam šlo dát.

Jinak jsem ze zvědavosti koukal zrovna na Citroen COLOR CARS Drásov (citroencc.cz) a být teď v tom rozhodování, asi bych váhal, ale je to zas +50tkm než máme my, ikdyž je cena zas nižší. Nicméíně - takový kola by se mi líbily...

// Odkaz se na té stránce pořád mění, tak není už asi validní

2O1592.jpg

Upraveno uživatelem sam_217

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...