Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěla bych koupyt alu kola ale pán má šrouby M 12 a 807 máme M 14 ????? Myslíte že kola přichytím i M 14 ?

Máte někdo s tímto skušenost ?? Protáhnu vubec šrouby dírou v kole . :myslim

[upravil dne 10/3/12 22:23 od jirinahuf]

Odesláno

Otvory v alu tu M14 protáhneš,ale byl bych opatrnej s koupí kol pokud nejsou alespon trošku na nějakou větší zátěž,uvědom si váhu celkovou auta.

Jináč o alu se tu už nějaké vlákno také najde.

Odesláno
Vlákno jsem hledala ale nenašla.Jak se pozná zatížení ALU to slyším poprvé.Mám vyhlídnuté tyto.

Ty prodával někdo z HK myslím. Zátěž alu bývá na každém trošku značkovém kole uvnitř nalita či vyražena.

[upravil dne 11/3/12 00:27 od Milan+]

Odesláno
Vlákno jsem hledala ale nenašla.Jak se pozná zatížení ALU to slyším poprvé.Mám vyhlídnuté tyto.

Tyto, na auto dáš, ovšem ne na takový, o, kterých je tu vlákno:D:roker jsou krásný.:D:roker

Odesláno

Zjisti si ještě co je na tom za pláště,taky zátěž a at Ti pošle data z alu,jako na auto je jináč dostaneš,myslím,že to bylo na alfu,takže vcelku sedí rozteč i ET i středová díra.

Odesláno

Mockrát děkuji za nabídku projednám s manželem .Uměl bys je i poslat ?? ten druhý pán s tím má problémy.

Teda ty jsi hračička to sis to auto koupil jako skládačku ???

[upravil dne 12/3/12 10:29 od jirinahuf]

Odesláno
Mockrát děkuji za nabídku projednám s manželem .Uměl bys je i poslat ?? ten druhý pán s tím má problémy.

Teda ty jsi hračička to sis to auto koupil jako skládačku ???

[upravil dne 12/3/12 10:29 od jirinahuf]

ne nekoupil jako skladačku ale byl jsem nucen vyměnit motor za novy tak jsem to bral při jednom ten druhy naraznik atd dnes je auto pořad seriovka až na par změn jako naraznik nalakovane kliky koncovka vyfuku a tak jinač nic zasadniho))) problem by to byt neměl nějak bych to zařidil jak na poště nebo jinou přepravkou

Odesláno

Pošta už doručí ledacos, ale jak to zabalit aby se to nepoškodilo, nevím jakou máte mezi sebou vzdálenost, ale volil bych spíš si po kola dojet, pokud to není 500 km tak by to snad neměl být problém :-)

Odesláno
tak dík ale asi to vahrajou ty naše puvodní.Jsou prostě moc hezký .Děkuji za nabýdku .ještě aby pasovali ty šrouby.

omlouvam se za odmlku ale byl jsem na lyžich...takže je třeba kola vybirat podle vahy...už od pohledu na hlinikove kolo mužem odhadnout jeho nosnost podle sily paprsku a jeho počtu dale podle zbytku ráfku(vnitřni strana) jestli je to jen nějaka skořepina na lehke auto nebo bitelne kolo..ale takhle z kola zjistot nejde nikdo ji tam neudava ale pokud zabrouzdate po netu tak na některych trankach se vas ptaji na typovy list nebo vuz na ktery to přijde...jednak z duvodu šroubu aby poslali sprave zavity dale středici kroužek jestli je třeba a u značkovych kol posilaji i certifikaty...konkretně k těmto kolum je naš bus homologovan ale i ty vaše mužou vydržet dost zaleži na silnicich na řidičich a i značkove kola jsou někdy horši jako ty levnějši varianty(krom činy a neatestovanych kusu viz slovensko)

Odesláno

mě zaráží že když ve vyhledavači nějakého prodejce zadám alfu nebo peugeota tak na rozteč hodí stejné kolo.Nikdo o váze nic nepýše.Věřím že tam nějaká zátěž udaná bude ale stejně nevým jak je značená.Vyděla jsem někde 2 H to je jediný co by to mohlo být

Jen příklad

post-38843-14109622765233_thumb.jpg

Odesláno

Pokud to hledáš přes typy aut,tak zadávej jen 807,C8,Ulysse,Phedra, Alfice takhle těžké auto nemá,tak se to ani nebude shodovat. Musíš si taky uvědomit kolik to auto bude vážit v plném naložení.

Odesláno

Nosnost kola je v průměru 650 kg tudíž není problém dát kola z alfy. Hmotnost je rozložená takže na kolo nejde plná čtvrtinová váha vozu. Rozdíl v pohotovostní hmotnosti 1400 nebo 1850 není tak markantní, že by křivil kola. Pokud sedí rozteč a středová díra není problém. Originál kola od výrovce procházejí zátěží na testech, které jsou samozřejmě nastřelené. Lepší než koupit kola co slejvaj děcka v číně. Nedělejte z 807 Vito nebo transportera, zase takovej slon to není....

• O 4 týdny později...
Odesláno
Koupil jsem ALU kola Hades 16\" (viz.foto). Jaké na to přesně potřebuji šrouby? Kde se dají sehnat za rozumnou cenu? Díky.

Vzhledem k tomu, že, je to origo Peu, tak šrouby použiješ, ty co máš, aspoň myslim :D:D:roker, na hliníky budou lepší bezpečnostní. Jsou pěkný :D:D:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...