Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pochroumaná 508 Ostrava

Recommended Posts

Odesláno

Oficiálně první pomačkaná 508 kterou jsem viděl. To docela naštve, ať už to byla chyba majitele nebo ne. Je to škoda, u prakticky nového auta.

508_01.jpg

508_02.jpg

Odesláno

Nepotěší, ale ...

Kdysi jsme s přáteli slavili Silvestr v nejmenovaném penzionu (jen my a přátelé majitele = plný penzion) a z okna nedopatřením vypadla flaška šampusu přímo na cca půl roku staré Mondeo a trefila pravé zadní dveře. Pojišťovna nakonec zacvakala několik desítek tisíc za nové dveře a opravu provedl klempíra za pár kaček včetně laku. V počátku to bylo opravdu nepříjemné, ale ve finále to zas tak strašný nebylo.

Odesláno

No Ferry má teda lepší úlovky. Tos viděl naživo? :myslim

Je jasné že už bude hodně bouraných 508, já jen že tohle je první kterou jsem viděl na vlastní oči. Ani \"dobré\" ale moc nepotkávám. Na cestách mě minula 508 možná dvakrát a dvě jsem si prohlížel v showroomu.

Přišlo mi zajímavé že někdo našetří na levnou 206 a jezdí s ní 10 let bez ťukance a někdo koupí funglovku 508 a hned se stane tohle. Mě by to teda naštvalo. :D

Odesláno

To znám z vlastní zkušenosti,koupili jsme funglovku 308,hned první víkend jí někdo vzal nákupním vozíkem:grr.Manželka se učila jezdit ve stará dobré 205ce,ani škrábaneček,v trochu novější 306 ani škrábaneček,no a u 308 servala celý bok o sloup v garáži,no přijde to líto,ale pojišťovna to zatáhla a přece jen jsou to plechy na autě,které není stavěné na dlouholetý provoz:bojim

Odesláno

Dzuny, ee na zivo ne, to jsou fotky z inzeratu, mimochodem, takhle bourana auta se prodavaji cca od 8 do 15tis Ecek, coz myslim, ze pri cene dilu na opravu ani neni moc zajimave.

Na silnicich, a to jezdim hodne, jsem jich taky zatim moc nepotkal, spocital bych to na prstech jedne nebo max obou rukou

Odesláno

jako auta pojištěný jsou a pokud se jedná jen o výměnu dílů tak je to dobrý... horší je pokud se musí řezat do auta :( to je problém i vzhledem k prodeji a následné tloušce laku... nový auto bych určitě nedal opravit jinam než do autorizovaný servisu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...