Haryk Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 snad to není ani sranda Takhle vas vykradou.pdf Citovat
automale Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 ja som v pohode - ja mam iba dlhy \"najlepsie je nic nemat - nic ti neukradnu\" - aj ked tie dlhy by mi mohli ukradnut [upravil dne 7.3.2012 19:07 od automale] Citovat
PAJA106 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Chce se mi zvracet. Nedej bože když takovýho hajzla člověk přistihne a \"něco\" mu udělá, tak z toho má pak ještě oplejtačky on. Citovat
davidekcz Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Zajímavě se rozkecal. No snad na mě nebudou mít nikdy chuť...:grr Citovat
virnik Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 CHCELO BY TO TREST SMRTI A TO NA MIETE POTOM BY BOL POKOJ:D [upravil dne 8/3/12 08:10 od virnik] Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Půlka vycucaná z palce a daná dohromady z agentury JPP a hospodských keců. Fakt nikdo nevidíte nesmysly typu 70tisíc na hlavu za jednu akci? Marže překupníků jsou obrovské, vezměte si jen, jak jsou malé výkupní ceny bazarů, natož pak když někdo kupuje \"horké\" zboží. Aby dostali 70 tis na hlavu, už při třech lidech by hodnota lupu musela být v řádech miliónů, a v kolika bytech se něco takového podaří. Aneb vyrábíme pohádky snadno a rychle... Citovat
pipistrel Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 staci ta veta ze nedelnimu aha ... :blicismajlik:blicismajlik Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Půlka vycucaná z palce a daná dohromady z agentury JPP a hospodských keců. Fakt nikdo nevidíte nesmysly typu 70tisíc na hlavu za jednu akci? Marže překupníků jsou obrovské, vezměte si jen, jak jsou malé výkupní ceny bazarů, natož pak když někdo kupuje \"horké\" zboží. Aby dostali 70 tis na hlavu, už při třech lidech by hodnota lupu musela být v řádech miliónů, a v kolika bytech se něco takového podaří. Aneb vyrábíme pohádky snadno a rychle... asi tak nejak viz a dph je svine Citovat
Butrus Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Další hoax. Takových kravin chodí po mailech stovky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.