Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejezdím na spotřebu, jezdím pohodově, protože tak se mi to s tím autem líbí, i když občas neodolám a v kopci to přišlápnu, když se mi nějaký prďola lepí na kufr. Navíc se snažím dodržovat pravidla a pak je veškeré kvaltování zbytečné. Pokud chci být někde o půl hodiny dřív, tak o tu půlhodinu dřív vyjedu a nesnažím se to nahnat cestou.

dusan2:

Proč na ježdění po městě benzín? Já jsem i po městě s naftu spokojený. Do bys mohl taky začít navrhovat, že do města se hodí menší auto, jako to už někteří naznačovali. Ale já jsem i po městě spokojený s velikostí auta a to z mnoha důvodů (např. rozhled, pohodlné nastupování, bezproblémové dávání dětí do dětských sedaček)

Odesláno

Já si koupil C8 v benzínu proto, protože najezdím celkem málo, ale hlavně kvůli pohodlnému nastupování, celkově pohodlnému autu s rozhledem a taky kvůli 7 místům, ale zatím stojí u servisáka na dvoře a čekám až na ní bude mít čas :-(

Odesláno

Myslim ze nafta o vela viac trpi na kratkych trasach, motor sa dlhsie hreje , egr sa skor zasvini a o FAPe ani nehovoriac. Studeny motor - studeny olej - zle mazanie turba a pod. Na benzin mozes ovela skor pritlacit. Velkost auta je do mesta v pohode. mam tiez rad velky priestor a o supackach ani nehovorim.:D

Odesláno
Já si koupil C8 v benzínu proto, protože najezdím celkem málo, ale hlavně kvůli pohodlnému nastupování, celkově pohodlnému autu s rozhledem a taky kvůli 7 místům, ale zatím stojí u servisáka na dvoře a čekám až na ní bude mít čas :-(

A co je ji???? :o

Odesláno
Nejezdím na spotřebu, jezdím pohodově, protože tak se mi to s tím autem líbí, i když občas neodolám a v kopci to přišlápnu, když se mi nějaký prďola lepí na kufr. Navíc se snažím dodržovat pravidla a pak je veškeré kvaltování zbytečné. Pokud chci být někde o půl hodiny dřív, tak o tu půlhodinu dřív vyjedu a nesnažím se to nahnat cestou.

dusan2:

Proč na ježdění po městě benzín? Já jsem i po městě s naftu spokojený. Do bys mohl taky začít navrhovat, že do města se hodí menší auto, jako to už někteří naznačovali. Ale já jsem i po městě spokojený s velikostí auta a to z mnoha důvodů (např. rozhled, pohodlné nastupování, bezproblémové dávání dětí do dětských sedaček)

Máš pravdu, to auto není tak velké jak se zdá, má rozměry běžného kombíku co jezdí v ČR. A z naftou do města moc nesouhlasím. proto mám benál, jelikož jezdím málo a po městě. Myslím že kvůli tomu taky dáváš, nebo již máš pryč FAP ne? :P Ale je to každého věc načem bude jezdit. Kdyby byla C8/807 a jiné ségry v hybridu, tak mám hybrida :P:D

Odesláno

Většinou s Velkým Honzou souhlasím, ale tentokrát nikoliv. Benzn je fakt lepší a nejen na město. A na město daleko víc. Asi má nafta o trochu menší spotřebu, ale jinak fakt nevidím žádnou výhodu.

Odesláno

já vidím výhodu nafty ve větším kroutícím momentu hlavně v nízkých otáčkách (časté rozjezdy ve městě, chci si pořídit obytný přívěs), příhřev motoru byl už v ceně auta (rychlé ohřátí motoru, udržení teploty mtoru např při jízde z kopce), nižší spotřeba a s tím související větší dojezd na nádrž, nerezne tolik výfuk při krátkých jízdách, větší životnost motoru.

Nevýhodu vidím ve FAP filtru, horším startování v extrémních mrazech (pod -25) větší citlivost na kvalitu paliva, možné problémy se vstřiky.

Z mého pohledu výhody převážily. Každý se ovšem musí rozhodnout sám.

Jediné co bych na základě zkušeností z měnil při nákupu tohoto auta, chtěl bych automatickou převodovku.

Odesláno

A k tomu připočti vyšší pořizovací cenu, problémy s turbem, nutnost větší ohleduplnosti k motoru, nutnost kupovat kvalitní palivo a tak dále a tak dále. Jo auto bez automatu už nechci.

Odesláno

Hezké recenze, obecně, málokdo na autě, jako, uživatel vydělá, spíš nikdo. 807 je milá, vstřícná, i, k lidem, co nemaj cit na spojku, motor 2,2 si nechá líbit i, nízký otáčky, ale, pochopitelně, jako každej dýzl, když se mu to nelíbí, tak sám přidá plyník, aby nezdechnul. Asi to není auto pro nadprůměrný lidi, jako je motomoto, ale, i, jemu musim dát za pravdu, ač maje neskutečných 164cm tak ta kaplička s řadičkou, občas vadí, i, mému kolénku, ale, jen v okamžiku, kdy jedu, jak závodník, a, drtim naftovej pedál. Jinak za mě spokojenost, i, když ten parchant mě loni stál 100 000 na opravách, no zkrátka, mám ho rád.:D:roker

Odesláno
když ten parchant mě loni stál 100 000 na opravách, no zkrátka, mám ho rád.:D:roker

Můžu se zeptat co tě stálo na opravách 100 tisíc ?

Za to už je celé jiné auto....... Díky

Odesláno
když ten parchant mě loni stál 100 000 na opravách, no zkrátka, mám ho rád.:D:roker

Můžu se zeptat co tě stálo na opravách 100 tisíc ?

Za to už je celé jiné auto....... Díky

Já nechal letos v autě 80. A to je hned.

Odesláno

Berto to tak, kolik by stálo nový auto a pokud vám pořizovací cena plus to co dáte za opravy nepřesáhne tu kupní cenu nového tak jste vydělali.

A to podle mě nikdy nedostáhne.

Takže se dá vydělat, obrazně. I když je to někdy otázka nervů.

Odesláno

V pondělí dávám do inzerce 807 2.0 HDI 100 kW, r.v. 2007, 131 000 km. Oficiální dovoz od Peugeot ČR, záruka 12 měsíců ode dne převzetí. 5 míst, digiklima, příčníky na střeše, el. okna, obyčejné světla, plechová kola.

Odpočet DPH, cena s DPH bude 249 000,- Kč

Odesláno
V pondělí dávám do inzerce 807 2.0 HDI 100 kW, r.v. 2007, 131 000 km. Oficiální dovoz od Peugeot ČR, záruka 12 měsíců ode dne převzetí. 5 míst, digiklima, příčníky na střeše, el. okna, obyčejné světla, plechová kola.

Odpočet DPH, cena s DPH bude 249 000,- Kč

:xvul Přispěji svojí troškou do mlýna, jelikož jsem celou zimu skoro nic jiného nedělal než ležel na inzertní serverech a koukal na výběr auta, volba padla na C8 rv. 2007 sice v benzínu, ale za 145 tis. Cena 250 za 2007 se mi zdá dost přehnaná, ale každé auto má svého kupce jak se říká, ale mít tyhle peníze seženu Galaxy 2007 v GHIE, což je jako když prodávám xsaru za 70 rok 2002 a v áčkách jsou schopní dát za oktávku 2002 120 ve výkupu :-(. Když jsem vybíral své auto, řekl jsem že za auto nedám více jak 200 komplet se servisem. Srovnával jsem Galaxy 2005 za 190 a X8 2007 plusy převládli nad C8 z důvodu ceny a nějaké takové tradici ke značce, zatím nemůžu říct že jsem udělal dobrý kup, protože čekám na doklady abych udělal STK a servis. Uvidím za pár týdnů.............. :xvul

Odesláno

tyjo: pajda je oficiální zastoupení, dává to se zárukou. Myslím, že ví, co dělá, je to jeho profese.

I to, že máš auto v servisu a čekáš na papíry, je nesnáz. U pajdy sedneš a jezdíš. Nakonec - on má čas, jaro se blíží, přinejhorším sleví.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...