Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový dotaz. Chcem si s přítelkyní pořídít 807-ku, tak mi jako zkušení v tomhle voze řekněte, čeho se vyvarovat a na co si dát pozor. Díky moc :papa

Odesláno

Myslím, že je toho tady popsáno dost, stačí se chvíli začíst, napiš spíš co má vyhlídnuté, jaký motor kilometry, výbavu a tak.......

Odesláno

Zatím se jen ptám a dívám. Nějdřív musíme prodat 307-ku a ještě jedno auto a pak se to rozjede. Njn, ze dvou aut jedno pořádný.

Jinak cca od roku 03, max. km 140 tis a nějakou pěknou výbavu (ve výbavách se nevyznám). Motor 2,0 nebo 2,2 Hdi. No asi tak

Odesláno

No nevím co máte všichni proti 2.2 HDi, já ho mám, auto mělo v době koupě najeto 200.172 km, teď mám 214.475 km a neml jsem s tím motorem zatím problém, doufám tedy, že to tak i vydrží. Jinak ta kára od MotoMoto je fakt super :super

Odesláno

Mal som v jednom case 2,2 HDI aj 2,0 80kw. Moj osobny dojem je taky ze ta 2,2 nieje o nic zivsia ba naopak odspodu dost leniva. Najazdil som s 2,0 100 kw ale mam pocit ze da 2,2 do vrecka. O spotrebe nehovoriac. Par krat som si dal s kamosom s oboma autami sprint do 150 km/ h sa mi 2,2 nebola schopna vzdialit . A to mam v tom 2,0 iba 5 kvalt. :D

Odesláno

Pe.Tr: Jo, jezdím pana klobouka, ale tahle dvoutunová kára k takovýmu ježdění je. Na závodění jsou menší a lehčí káry, já si tohle kupoval kvůli pohodlí.

Mates306, Dusan2: Pokud koupí rok 2003 tak to nedude ani šestikvalt ani 100kW u 2.0 HDi. Pokud to bude těch 100kW tak to se zdá být lepší než 2.2, ale u těch starších je lepší 2.2 94kW než 2.0 80kW. Toť můj názor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...