Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Čau kluci, kdybych chtěl sám měnit celý náboj i s ložiskem, jak pujde ten stary ven, dostanu ho nejak ven i bez stahovaku?? Ptam se jestli se mam do toho vubec poustet sam.... Diky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Doporučuji při výměně kotoučů na zadní nápravě vždy sejmout krytku ložiska, odstranit ztuhlou vazelínu a ložisko přimáznout vhodnou novou vazelínou. Vždy po otevření krytky jsem se setkal se ztuhlou/ztvrdlou hmotou odstředivou silou se krčící po obvodu co už neměla moc chutí prodlužoval ložisku život. (406 300t km a 407 210t km stále originalní ložiska)

• O 2 roky později...
Odesláno

ahoj , prohledal jsem to tu , ale i tak bych potřeboval poradit . Potřebuji vyměnit zadní náboj kola - PEUGEOT / 407 SW (6E_) / 2.0 HDi 135  -  mám něco vyhlídlé , ale nevím jestli je to to co bude pasovat , bude někdo tak hodný a zkontroluje mi to  . Děkuji

náboj s ložiskem jsem vybral  -SKF - VKBA3693

Odesláno (upraveno)

Ahoj , skoukl jsem  toto video , ale nejsem si jist jestli to ložisko půjde sundat jen tak lehce ? Jestli máte někdo nějakej tip, jak ten náboj sundat celej i složiskem , budu rád za odpověď

Upraveno uživatelem Michal11
doplnění
Odesláno (upraveno)

náboj je na čepu jen NASUNUTY, jde to lehce dolů, jak je vidět na videu...

jen se divím--když je to teda videonávod--že nakonec nepoužil momentový klíč, toto ložisko se dotahuje na předepsaný moment

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

tak že oprava provedena , lechce dolů to nešlo v žádném případě , fllexu jsem použil , ale jen na přebroušení stahováku abych dostal zbytek ložiska ven. A snad je to dotáhlé i dobře moment. klíčem . Uvidíme :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...