Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Diky, perfektni. Spajel jsem si rele se zpozdenim, ktere to udela pri kazdym otoceni klickem :) Hned je to pohodlnejsi. Ta kravina z LK Auto za litr nejspis dela to stejny :)

Odesláno

Dahl, klobuk dole. Si to este zdokonalil. Inač ten emulator čo montuju, vraj mnohým nefunguje. U nás by ma vyšiel 56 € a mechanik, ktorý montoval plyn mi radil nech ho tam radšej nedávam, lebo je aj tak na dve veci.

Odesláno
:P Zdarec peugotáci. Tak sem se zrovna vrátil od autíčka. Taky mě pořád štvalo, že nevím kolik mám benzínu. Udělal sem to ještě jednodušeji. Našel sem si káblíky od plováku, jeden z nich napojil přes vypínač. Když je ručička na nule tak vypínač vypneš zapneš klíček a oranžová kontrolka začne blikat. Potom vypneš klíček přepneš vypínač a po zapnutí klíčku ukáže rafička stav benzínu v nárži. Jasně automatika pře relé je jěště lepší. Pokud to někomu pomůže budu rád. :D:roker
Odesláno

Pánové, dobře :super. Já to řeším tak, že udržuji benzínu v nádrži více než půlku. Když hodně klesne ručička, tak to samo dopočítá.

Ale ty vaše vychytávky jsou skvělé :super.

Odesláno
Nevim jak ty, ale ja pulku nadrze ted v zime, kdy to natacim prumerne 2x denne na studeno, vyjedu za mesic. S benzinem bych si taky nedelal hlavu a bral cokoli. Mam v kanclu holku, co ma na Oktavce I 1.6 najeto na holanskym plnu AG 350 000km a nikdy neresila vubec nic. Zadny aditiva, zadny flashlube, proste ale lautr nic, skoro ani filtry kapalny a plynny faze...a auto je cca ok, motor zadnej problem. Zaklad je aspon 1/4 benzinu v nadrzi, at neodejde cerpadlo a nebrat plyn v JZD a podobne. Brat Vitogaz, Tomegas, Flaga a pod. Jednou za cas vymenit filtr plynny faze...Vic se s tim nemusi delat...
Ahoj,mam problem který by jsi mohl pořešit,když je teplota pod nulou tak motor těžko chytá,hádáse a nereaguje na plyn,po cca minutě vše funguje jak má,děkuju.mam 307SW 16v r.2005 LPG

[upravil dne 6/12/12 09:26 od hpavel]

Odesláno
Od doby montáže jsem najel přes 6tis.km a spotřeba se pohybuje od 8,2 do 8,5 l. Zatím spokojenost. :cool: Dokonce se Jean nějak \"rozjezdil\", nebo maji na čerpačce nějakej vzteklej plyn :o ,když jsem jel koncem května na Moravu, jezdím přes Jemnici, Ivančice, . . . , tak mi to připadalo, že jsem všude nějakej moc rychlej. :D:D:D
Ahoja,mam 307 co ty a ze spotřebou se pohybuju 10,5-11L LPG,mužeš poradit jak se dostat nato co ty,jezdim dost šetrně ale žádný štreky,15km do práce a zpět a krátký pojezdy,dík.
Odesláno

:super Tak to máš hodně velkou spotřebu. Já sem měl teď spotřebu 6,5 l plynu + benzín na start a jízdu do zahřátí. Podle palubáku cca 6 až 7 l.

V létě spotřeba cca 7,5 l. A to jezdím stejně jak Ty 14 km do práce a zpět a mám SW. Chtělo by to návštěvu servisu a kontrolu plynu. :myslim

Odesláno
:super Tak to máš hodně velkou spotřebu. Já sem měl teď spotřebu 6,5 l plynu + benzín na start a jízdu do zahřátí. Podle palubáku cca 6 až 7 l.

V létě spotřeba cca 7,5 l. A to jezdím stejně jak Ty 14 km do práce a zpět a mám SW. Chtělo by to návštěvu servisu a kontrolu plynu. :myslim

nedával jsi jiný trysky třeba?
Odesláno
Ahoj,mam problem který by jsi mohl pořešit,když je teplota pod nulou tak motor těžko chytá,hádáse a nereaguje na plyn,po cca minutě vše funguje jak má,děkuju.mam 307SW 16v r.2005 LPG

Tohle mi delal spatnej bezin. Kratkodobe pomohl injector cleaner, ale pak jsem vyjel benzin do dna a uz tankuju jen vervu100 (ma nizsi podil bioslozky). Od te doby mam klid.

Odesláno

Tohle mi delal spatnej bezin. Kratkodobe pomohl injector cleaner, ale pak jsem vyjel benzin do dna a uz tankuju jen vervu100 (ma nizsi podil bioslozky). Od te doby mam klid.

tankuju natural 95 u Benziny,tak nevím ale skusím,dik za radu.

[upravil dne 6/12/12 20:27 od hpavel]

[upravil dne 6/12/12 20:41 od hpavel]

Odesláno
Od doby montáže jsem najel přes 6tis.km a spotřeba se pohybuje od 8,2 do 8,5 l. Zatím spokojenost. :cool: Dokonce se Jean nějak \"rozjezdil\", nebo maji na čerpačce nějakej vzteklej plyn :o ,když jsem jel koncem května na Moravu, jezdím přes Jemnici, Ivančice, . . . , tak mi to připadalo, že jsem všude nějakej moc rychlej. :D:D:D
Ahoja,mam 307 co ty a ze spotřebou se pohybuju 10,5-11L LPG,mužeš poradit jak se dostat nato co ty,jezdim dost šetrně ale žádný štreky,15km do práce a zpět a krátký pojezdy,dík.

Když se jezdí krátký trasy je spotřeba vyšší. Asi to chce pořádně seřídit. Můžu doporučit LPG \"U Pštrosa\". Je to u Rodvínova hned za JH směrem na Jarošov n/Nežárkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...