Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Medvěde, nam řikali že prej acylpirin. A vubec proč potřebuješ něco proti dětem:myslim

Abych dodržel pravidla fóra, necitoval jsem předchozí příspěvek Matrix Arwen a protože se mi nechtělo vypisovat celý MA nick, použil jsem jen dvoupísmennou zkratku. Z čehož vyplývá, že já nepotřebuju proti dětem nic, ale pozastavuju se nad tím, že se MA nelíbí, kdyby byl další sraz pro rodiny s dětmi.

[upravil dne 4/4/2012 19:22 od Medvěd]

Odesláno

stajgrpavel: přesně tak. Méďa to špatně pochopil. já to nesla v tom duchu, abych nebyla z kola ven, tak abych si do tý doby taky nějaký pořídila nebo vypůjčila.;);)

proti dětem nic nemám!!! já mám v okolí teď hodně prcků...měsíční mimčo, 2letou Terezku, 6letýho Tomáška, pak asi půlročního prcka...pokračovat snad nebudu:D

a všechny musím potěšit...tohle koupit, tamto pohlídat, tamto pochovat:aut

Odesláno

Měli jsme jet všichni společně do Dětenic (Ti co ještě jeli) a měli jsme se řadit hned na ty odbočce z hlavní, ale první auto s pár dalšíma nám ujelo, tak jsme se radili co dál a pak jsme omylem hned na první křižovatce po poradě zajeli ke statku , tak jsme jim tam na dvorku udělali spanilku a jelo se dál. Takže vše v pohodě :roker

Odesláno

První auto jsem byl já - způsobně jsem čekal minimálně 10 minut před hospodou, než se všichni usadíte a když jsem viděl, že zpoza knajpy vyjíždí Maximini s Multihoplou a za ním několik dalších, rozjel jsem se a dle navigace na první křižovatce odbočil vlevo - no a když jsem v zrcátku viděl, jak celá kolona pokračuje kamsi k Neumětelům, jel jsem na pohodu s opětovnou zastávkou ve Starých Hradech (kde mě celá kolona minula - někteří si prý i všimli, že tam stojíme) a dále do Dětenic.

Odesláno

No joo, nam bylo řečeno jeďte za Minimaxou, tak jsem si řikal, Medvěd si jede nějak po svým, a Miník nás tahal kolem dokola zpátky do Jičiňěvsi a pak zase někam do pryč, no nakonec jsme ale dojeli:D

Odesláno
Do toho statku občas jezdím pro brambory. Jsem si řikal proč jste zrovna tam.

:xvul Kdysi jsem se taky neplánovaně ocitl na dvoře JZD. Stalo se tak, že jsem v mlze jak z Rákosníčka dojel nějaký náklaďák a jel za jeho mlhovým světlem. Po několika km sledovačky najednou auťák zastavil, zhasl a udivený řidič se mě ptal, za kým jedu, kam mě má poslat. tak jsem mu řekl pravdu, že mířím do Prčic a na to mi řekl, že jsme na dvoře JZD a do Prčic to mám ještě dobrých 15 km, každopádně ale že mi doporučuje vrátit se zpátky na hlavní.

Odesláno

Promiň Medvěde, to nebyla narážka na Tebe, prvním autem jsem mínil Miníka s Multihoplou (to se nám to pojmenování jeho přibližovadla hezky ujalo, doufám, že mě za to Miník neukamenuje), se kterým jsem se domluvil, že má výrazné auto a zná cestu a proto nás povede. I na té křížovatce, jak Ty říkáš u Neumětelů, jsme se domluvili, že se tam hezky způsobně seřadíme, ale pak se to nějak zadrhlo (nebo spíš naopak), Miník měl asi těžší boty, trochu přidal a druhé půlce kolony zmizel z dohledu. Já jsem se ho ještě chvíli snažil dohnat, avšak můj téměř dvoutunový parník na jeho o 400 kilo lehčí Multihopsající stroj plný plnokrevných vraníků nestačil a tak jsem na další odbočce počkal na zbytek naší druhé půlky spanilky a dohodly jsem se, že jediný kdo má mapu je Scratch a tak že nás tam dovede. A to se nakonec povedlo, takže pohoda jazz :papa

Odesláno

Scratch se stejně napíchl na na křižovatce za mě a čuchal mi ke kufru a svítil mi do očí přes zrcátka nějakýma lucernama z číny:D, přede mnou byl Miník a za Scratchem pak Gronholmm a zbytek

Odesláno

No právě že ne, o tom píšu v minireportáži, kterou mám ovšem zatím pouze v hlavě a první půlku už i na papíře, ale ještě mi to chvilku potrvá, než ten první nástřel hodím do prvního příspěvku. Vydržte, možná to dneska stihnu, ale neslibuju.

Odesláno

Já Jičíňák jel taky do Dětenic. Ale netušil jsem, že bude zádrhel. Vyjel jsem z Jičíněvsi mezi posledními a připojil se k té druhé odtržené půlce kolony. Když se odbočilo z hlavní silnice, tak jsem to tam ani neznal (snad jsem tudy ani nikdy nejel, taková silnička snad 5.třídy). Ale Scratch měl mapu, tak se jelo za ním a klaplo to, dokonce jsme za Bystřicí se zbytkem sjeli.

Odesláno

Na konec prvního příspěvku byla přidána minireportáž z našeho společného putování po okolí Jičína. Pokud jsem na něco zapomněl, nebo něco uvedl jinak než to ve skutečnosti bylo tak mi to prosím sdělte a já to napravím.

Pro dnešek už jdu spát. Dobrou noc :papa

Guest minimaxa
Odesláno

Sem si splet odbočku nooo, na druhý pokus už to bylo ready, aspoň dědek, gronh.. a rybízek poznali krásy Jičínska :D

Guest minimaxa
Odesláno

A to jste ještě neviděli, jak jsem kufroval, když jsem jel domu :D navigace/ne-navigace, furt mi do toho kecala, a já myslel že jsem chytřejší než Miloslav (ten v TomTomu co mě furt přesvědčoval, že se mám otočit), no u Mladý Boleslavi jsem mu začal věřit že to tam zná líp než já a otočil jsem to :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...