BV406 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 to neni pravda. Ja mam RHY siemens, a mam 283mm kotuce jak neni pravda ??? tyhle maji prumer 260 mm a na 80kW, kterou ma, jsou jen 283mm [upravil dne 3/3/12 09:07 od Ferry] Citovat
Pumpar Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-406/zimmermann-predni-brzdove-kotouce-vzduchem-chlaze-s142771887 Citovat
Pumpar Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 http://www.rajautodilu.cz/zbozi/997/Predni-brzdove-kotouce-Peugeot-406-d-283mm-Brembo Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 no tak kup treba tyhle a jeste si musis vybrat nejake desticky bremba nejsou spatny, ale trochu piskaj. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 me nezapiskali nikdy kombinace kombinace brembo - brembo mozna kdyz das moc tvrde desky Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 ja mel ty vrtany Brembo sport, byla to komplet sada, ty jsem prave vcera menil, mel jsem na ni najeto neco kolem 70tis km, desticky jeste neco malo materialu mely ale kotouce uz byly lehce pod minimalni tloustkou, takze desky byly fakt asi tvrdsi, ale asi je holt tak ta sada delana Citovat
Vítek1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 aha to je uplne jina rada ja jsem do provozu chtel obyc takze mam ty zakladni. nepiskaji ale dost prasi Citovat
linomaniac Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 kupoval som JURID - JURID, po tyzdni piskali jak vlak na stanici, po mesiaci zvlnene jak prasa a to brzdim uplne pohodovo, takze sli na stiahnutie, potom uz ostali rovne ale zas po sadnuti zadali piskat. Moc neprasia, brzdia dobre, ale aj tak neodporucam. Brembo nekupovat, tiez je to len stredna trieda, asi by som siel do ATE, davaju ich mnohe automobilky do prvovyroby, ale pre aftermarket je aj ich kvalita ina. Citovat
Gargamell Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Taky mě to čeká. Rád bych věděl, co tam mám za značku teď, a žádal bych ji znovu. Když jsem začal jezdit, mělo auto 96tis. Nyní má najeto 230tis a kotouče jsem nikdy neřešil. Už jsou ale asi slabé a jakmile sjedu destičky, půjdou nové. Když jenom já jsem s tím najel přes 130 tisíc... říkám si, že to jsou možná originály z výroby. To už je ale asi dost co... Citovat
Almanil Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Neví někdo jak je na tom značka Pro Max resp. http://aukro.cz/kompletni-predni-brzdy-peugeot-406-mega-cena-i2626891881.html toto z aukra. Cena se mi zdá až moc dobrá. Nečekám, že by to bylo zázračné. Podle mého to není z Německa, ale překup z Číny což nutně neznamená, že je to špatný. Citovat
Ferry Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Promax znam jen jako brzdy pro jizdni kola na auto bych si to asi nedal, nemyslim, ze brzdy jsou to spravne misto, kde setrit Citovat
Almanil Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Tak jestli donedávna vyráběli jen čelisťovky na kola, tak to asi nemá moc smysl řešit Mě spíš zaujalo, že prodejce má vysoké hodnocení. Asi proto, že to má hezky zabalené a většina zákazníků je pak spokojena. Citovat
tomas222 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Menil som predné kotúče a brzdové doštičky za nové. Keď som dával dole kotúče sú tam také dva poistné šruby. U jedného sa mi podarilo odtrhnuť hlavičku a telo šruby ostalo v diere. Kotúč sa dal dať dole a vymeniť, len teraz drží len na jednej poistnej šrubke. Tu zaseknutú šrubu chcem vyvrtať a urobiť nový závit. Je problem ked to bude jazdiť do tej doby len na jednej poistnej šrubke? Nemalo by to mať podla mna vplyv na jazdne vlastnosti. Dik. Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 ty sroubky jsou tam hlavne proto, aby kotouc nespadl, kdyz sundavas kolo, takze i kdybys ten jeden neodvrtaval a nechal to jen na jednom sroubku, nic se nestane. Citovat
tomas222 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Po výmene kotúčov a doštičiek (značka ATE) mam nabehnutých 1000 km bez prudkého brzdenia väčšinou mesto a jedna dlhšia trasa. Začala preblikávať kontrolka brzdového obloženia. Iba pri brzdení a s takou intenzitou s akou stlačím brzdový pedál. Vonku vlhké daždivé počasie. Brzdová kvapalina max. nemenená. Zadné obloženie by malo byť dobré. Menené pred rokom. Podľa počítača najazdených 225t km. Doteraz kontrolka neblikala. Od výmeny prvýkrát v daždivom počasí. Je možné, že kontakty prepája voda? Nechať tak, neriešiť? Dik. Citovat
Ferry Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 mozna se ti uvolnily kabely a prodrely se o disk, sundej kola a prohlidni Citovat
tomas222 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Dnes na obed skúšobná jazda po suchej ceste a nič nebliká. Buď sa drot uplne prerezal, alebo to môže byť tou vodou. Brzdy od nasadenia trochu pískajú. [upravil dne 15/10/12 12:06 od tomas222] Citovat
ZoSo Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 taky se přidám s otázkou. jen bych si to rád ujasnil. Jaká značka ano, jaká ne. Resp jaké řešení je srovnatelně dobré? Pak se rozhodnu podle ceny. 1.8 LFY. Děkuju Citovat
Romeo2006 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Ja mam obyčajne Bendix kotuče, ako aj obloženie a som spokojný. Nepíska, nie su zvlnene a par krat som už zaflekoval. Za tie peniaze... Citovat
tomas222 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Dával som ATE, obloženie aj kotúče. Zatial spokojnosť. Iba jemné pískanie z jednej strany, ale sú čerstvé tak počítam že si to ešte sadne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.