Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to neni pravda. Ja mam RHY siemens, a mam 283mm kotuce ;)

jak neni pravda ??? tyhle maji prumer 260 mm a na 80kW, kterou ma, jsou jen 283mm :roll

[upravil dne 3/3/12 09:07 od Ferry]

Odesláno

ja mel ty vrtany Brembo sport, byla to komplet sada, ty jsem prave vcera menil, mel jsem na ni najeto neco kolem 70tis km, desticky jeste neco malo materialu mely ale kotouce uz byly lehce pod minimalni tloustkou, takze desky byly fakt asi tvrdsi, ale asi je holt tak ta sada delana

Odesláno

kupoval som JURID - JURID, po tyzdni piskali jak vlak na stanici, po mesiaci zvlnene jak prasa a to brzdim uplne pohodovo, takze sli na stiahnutie, potom uz ostali rovne ale zas po sadnuti zadali piskat. Moc neprasia, brzdia dobre, ale aj tak neodporucam. Brembo nekupovat, tiez je to len stredna trieda, asi by som siel do ATE, davaju ich mnohe automobilky do prvovyroby, ale pre aftermarket je aj ich kvalita ina.

Odesláno

Taky mě to čeká. Rád bych věděl, co tam mám za značku teď, a žádal bych ji znovu. Když jsem začal jezdit, mělo auto 96tis. Nyní má najeto 230tis a kotouče jsem nikdy neřešil. Už jsou ale asi slabé a jakmile sjedu destičky, půjdou nové. Když jenom já jsem s tím najel přes 130 tisíc... říkám si, že to jsou možná originály z výroby. To už je ale asi dost co...:myslim

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Promax znam jen jako brzdy pro jizdni kola :D na auto bych si to asi nedal, nemyslim, ze brzdy jsou to spravne misto, kde setrit

Odesláno

Tak jestli donedávna vyráběli jen čelisťovky na kola, tak to asi nemá moc smysl řešit :D

Mě spíš zaujalo, že prodejce má vysoké hodnocení. Asi proto, že to má hezky zabalené a většina zákazníků je pak spokojena.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Menil som predné kotúče a brzdové doštičky za nové. Keď som dával dole kotúče sú tam také dva poistné šruby. U jedného sa mi podarilo odtrhnuť hlavičku a telo šruby ostalo v diere. Kotúč sa dal dať dole a vymeniť, len teraz drží len na jednej poistnej šrubke. Tu zaseknutú šrubu chcem vyvrtať a urobiť nový závit. Je problem ked to bude jazdiť do tej doby len na jednej poistnej šrubke? Nemalo by to mať podla mna vplyv na jazdne vlastnosti. Dik.

Odesláno

ty sroubky jsou tam hlavne proto, aby kotouc nespadl, kdyz sundavas kolo, takze i kdybys ten jeden neodvrtaval a nechal to jen na jednom sroubku, nic se nestane.

Odesláno

Po výmene kotúčov a doštičiek (značka ATE) mam nabehnutých 1000 km bez prudkého brzdenia väčšinou mesto a jedna dlhšia trasa. Začala preblikávať kontrolka brzdového obloženia. Iba pri brzdení a s takou intenzitou s akou stlačím brzdový pedál. Vonku vlhké daždivé počasie. Brzdová kvapalina max. nemenená. Zadné obloženie by malo byť dobré. Menené pred rokom. Podľa počítača najazdených 225t km. Doteraz kontrolka neblikala. Od výmeny prvýkrát v daždivom počasí. Je možné, že kontakty prepája voda? Nechať tak, neriešiť? Dik.

Odesláno

Dnes na obed skúšobná jazda po suchej ceste a nič nebliká. Buď sa drot uplne prerezal, alebo to môže byť tou vodou. Brzdy od nasadenia trochu pískajú.

[upravil dne 15/10/12 12:06 od tomas222]

Odesláno

taky se přidám s otázkou. jen bych si to rád ujasnil. Jaká značka ano, jaká ne. Resp jaké řešení je srovnatelně dobré? Pak se rozhodnu podle ceny. 1.8 LFY. Děkuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...