Přejít na obsah

tomas222

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli tomas222

  • Datum narození 30.5.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Humenné
  • Stát
    Slovenská republika

tomas222's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Dekuji, řemenice je vymenena. Povolit to nešlo, tak jsem to udelal jak napsal oddie. Zapřel račnu a parkrat přestartoval, šroub povolil. Řemenice šla dolu lehko. Dekuji za radu. A dekuji badisakovi za pomoc.
  2. Mužu vyměnit řemenici klikové hřídele bez toho abych jí nejakým spusobem zajistil proti otáčení? Potřebuju vymenit řemenici pohonu příslušenství (alternátor, klíma) na P 406, 2,0 HDI, 80 kw. Povolím jí běžnou gola sadou v domácích podmínkách? Díky.
  3. Zdravím, prosím Ta ako si riešil ten Tvoj problém so servo motorom klapky vnutorný / vonkajší okruh? Mam ten istý problém, servo sa točí po zapnutí motora potom sa zastaví a už nič. Otvoril som ten servo motorček a kolieska vobec nie su rozbité. Pozeral som tu historiu a je to riešené mikrospínačmi, ale ja to určite nebudem vedieť zapojiť. Dakujem.
  4. tomas222

    Nejde klimatizace u 406

    ked klima nefungovala viac ako dva roky, je možné, že za ten čas mohlo dôjsť k zničeniu kompresora, alebo inej súčiastky? klima nebola funkčna z dôvodu uniku.
  5. tomas222

    brzdy 406

    takže dnes som prezuval na zimne, kontroloval som tie droty k brzdovym dostickam a naozaj boli predrete od disku, kontrolka uz neblika. Olej, filtre vymene, takze auto pripravene na zimu. Uz len nemrznucu do ostrekovacov.
  6. tomas222

    brzdy 406

    Všetko som vyčistil a pomastil, aj dostičky z vonkajšej strany. Na šruby som dal lepidlo proti odskrutkovaniu. Pri silnejšom stlačení pedálu je to jemné písknutie. Myslím, že iba na jednej strane.
  7. tomas222

    brzdy 406

    Dával som ATE, obloženie aj kotúče. Zatial spokojnosť. Iba jemné pískanie z jednej strany, ale sú čerstvé tak počítam že si to ešte sadne.
  8. tomas222

    brzdy 406

    Dnes na obed skúšobná jazda po suchej ceste a nič nebliká. Buď sa drot uplne prerezal, alebo to môže byť tou vodou. Brzdy od nasadenia trochu pískajú. [upravil dne 15/10/12 12:06 od tomas222]
  9. tomas222

    brzdy 406

    Po výmene kotúčov a doštičiek (značka ATE) mam nabehnutých 1000 km bez prudkého brzdenia väčšinou mesto a jedna dlhšia trasa. Začala preblikávať kontrolka brzdového obloženia. Iba pri brzdení a s takou intenzitou s akou stlačím brzdový pedál. Vonku vlhké daždivé počasie. Brzdová kvapalina max. nemenená. Zadné obloženie by malo byť dobré. Menené pred rokom. Podľa počítača najazdených 225t km. Doteraz kontrolka neblikala. Od výmeny prvýkrát v daždivom počasí. Je možné, že kontakty prepája voda? Nechať tak, neriešiť? Dik.
  10. tomas222

    brzdy 406

    Menil som predné kotúče a brzdové doštičky za nové. Keď som dával dole kotúče sú tam také dva poistné šruby. U jedného sa mi podarilo odtrhnuť hlavičku a telo šruby ostalo v diere. Kotúč sa dal dať dole a vymeniť, len teraz drží len na jednej poistnej šrubke. Tu zaseknutú šrubu chcem vyvrtať a urobiť nový závit. Je problem ked to bude jazdiť do tej doby len na jednej poistnej šrubke? Nemalo by to mať podla mna vplyv na jazdne vlastnosti. Dik.
×
×
  • Vytvořit...