matii Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Taky vám při uchopení drobně povrzávají madla předních dveří? Koukal jsem na francouzském fóru, že to mění za kovové díly. Nevíte zda existuje nějaký originál kovový díl? Citovat
palokalo Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Ano potvrdzujem vrzanie madla aj u mna. Na prehliadke sa na to spytam. Ak nezabudnem lebo je este daleko Citovat
Yantschi Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Hejhej, to sere aj mna. Chystam sa koli muzike vytlmit dvere a pri tejto prilezotisti sa pozrem aj na tie madla, mozno to vyriesi nejak molitan, alebo asfalt, alebo nosekiller. Uvidime, budem potom referovat. Citovat
haasa Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Čau, nečítst toto vlákno, asi bych si toho nevšííímnul, prostě neregistroval, ale ouha, já to mám taky a taky mi to dost s..e, už jste to nějak pořešil někdo? Citovat
matii Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 Zatím ne, ale frantíci to mají udělané takto: madla [upravil dne 6/4/12 18:26 od matii] Citovat
haasa Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Můžeš to nějak rozvést? nemám tucha co tam píšou....... Citovat
matii Odesláno 7. duben 2012 Autor Odesláno 7. duben 2012 [upravil dne 7/4/12 16:56 od matii] Citovat
haasa Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Když už jsme u těch madel, nemáte někdo tip na chromové krytky vnějších klik? na netu jich pár je, ale dávat za ně 1200 se mi nechce, tak zda neví někdo o levnějších dík díky Citovat
robozv Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 ja som dnes pozeral tie madla a nevrzgocu ale to pride asi casom Citovat
matii Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 Když už jsme u těch madel, nemáte někdo tip na chromové krytky vnějších klik? na netu jich pár je, ale dávat za ně 1200 se mi nechce, tak zda neví někdo o levnějších dík díky Bacha abys z auta neudělal Globus design ... taková chromová klika či kryt zrcátka to s autem udělá raz dva. Citovat
haasa Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Mám černou 308 SW, tak by se mi to tam líbílo, stříbrný nosiče na střeše, stříbrná kola, tak mi připadá prostřední část taková chudá-no ale je to o v kusu, co se líbí mě, nebusí se líbit jinému :-)) robozv: máš funglovku, možná to přijde časem, možná už je to vychytáno.... (to bych ti přál) Citovat
penca Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Když už jsme u těch madel, nemáte někdo tip na chromové krytky vnějších klik? na netu jich pár je, ale dávat za ně 1200 se mi nechce, tak zda neví někdo o levnějších dík díky http://www.ebay.com/itm/Peugeot-207-308-407-Citroen-C4-Chrome-Door-Handle-Cover-/200642535357?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2eb73a1fbd&vxp=mtr Citovat
haasa Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Díky za odkaz, ALE: 1)nemám vůbec tucha jak se to objednává 2)kolik je poštovné-na kolik to ve finále vyjde a 3)zda je to originál celé chromované a nebo z ABS plastu Citovat
wojtěch Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 1) zaregistrovat založit paypal účet...... nebo někomu říct ať ti to objedná 2)18 dolarů = cca 360kč i s poštou. 3) Material: ABS plastic with chrome coating Set of 4 (8 pieces) Citovat
haasa Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 díky za info 1) tak to teda musím někoho požádat vůbec nevím jak bych se registroval či co tam vůbec dělal 2)pokud je vždy cena jen x kurz dolaru a je v tom i poštovné, tak to by bylo super-ale nějak se mi to nezdá, že by to stálo ,,pouze 360\" i s poštovným 3) raději bych celochrom-aby se plast časem neošoupal Citovat
Laďa Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Je to ABS plast. •Brand New V kolonce •Barva: pokovovat •Materiál: ABS plast s povrchovou úpravou chrom sada 4 (8 ks) •Lepící páska součástí •Vyrobeno z kvalitní, trvanlivé ABS se zrcadlem, jako trojité chromovou úpravou. •Aktualizujte si auto a nahradit poškrábané a poškozené kličky dveří s Tento zbrusu nový soubor 4 se vztahuje na rukojeti •Inteligentní, velmi lesklé ABS plastové kryty s holí vrstvou chromu pěkně po svých stávajících úchytů pro inteligentní a nový vzhled. •To je fantastické, levný a rychlý a snadný způsob, jak přidat aktualizovaný nádech vozu. DOPRAVA •Všechny zásilky budou přes Hong Kong Post Registrovaný leteckou poštou. Je-li žádost o použití SpeedPost, napište nám na potvrzení. •Dovolujeme si Vás dovolil 7-14 pracovních dní na doručení po zaplacení potvrzena. Přesně čas příjezdu se liší podle rozdílu umístění. •Máme loď na světě, a pošleme položky jako \"dar\". PLATBA •Dočasné PayPal platba POUZE. •Platba musí být doručena do 7 dnů od aukce skončila. •Nezaplacené spor bude podána na eBay pro non-placených uchazečů. •PayPal E-kontroly se budou konat až do vymazány. RETURN a NÁHRADA •Kontaktujte nás pro řešení daného problému, před vrátit položku. •Žádná náhrada a návratnost by měla být povolena po zabývá jsou doplněny více než 30 dnů. •Žádné umělé poškození. •Poštovné a manipulační poplatek nemůže být vráceny podle vrácení stavu. •Všichni tvrdili, položka by měla být jasně fotografii nám ukázal zlomený stav. •Přijmout nahrazení pouze jednou. •Kupující musí souhlasit platit za jednosměrnou poplatek zpáteční adresou. KOMUNIKACE & FEEDBACK •Staráme se o našim zákazníkům a bude vždy snažit, aby vám pomohl. Takže pokud budete mít jakékoliv problémy, kontaktujte nás prosím na eBay, nebo nám napište na eBay eBay položky a id. •Prosím, dejte nám možnost řešit problém. Chápeme obavy a frustrace můžete mít, a bude v našich silách řešit problémy. •Ponechání negativní zpětnou vazbu se problém nevyřeší, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu. •Oceňujeme možnost mít spravedlivý obchod. Pozitivní zpětná vazba bude vrácena během několika sekund poté, co opustil pozitivní zpětnou vazbu k nám. Děkujeme Vám za spolupráci! Citovat
patrikke307 Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Caute , uz niekto nasiel nieco resp. objednal pripadne nejako vyriesil tie madla dveri ? lebo moje u spolujazdca dost vrzgaju :-// na tom Francuzskom fore som videl tie paradne chromove,lenze nikde ziaden link odkial to ojednali alebo nejake uzitocne info.... Citovat
JendaB Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 On to možná bude originál jelikož bratr ve své 308mě už má tyhle kovový madla i olemování střed. panelu kolem řadící páky. Edit: Tak nejspíš to bude díl číslo 9342 T2 [upravil dne 21/6/13 15:51 od JendaB] Citovat
Ajap Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 Mně madlo u řidiče vrže taky, u spolujezdce nevím. Ale zrovna tohle je mně úplně jedno a neřeším to, jak to není za jízdy, tak čert to vem. [upravil dne 22/8/13 19:11 od Ajap] Citovat
Mishanthrope Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Když se tak dobře vyznáš v těch pazvucích u 308, občas mi lehce povrzává (spíš jako cinká, ale tak plastově, i na rovné cestě) něco okolo pravého zadního kola a nemůžu přijít na to, čím to je. V servisu taky nic nenašli. Sedačka, roletka kufru ani střechy to není. Nenapadá tě něco? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.