Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cinicman : No kdysi asi před 15 lety ještě ve Š. Felicii mi vyteklo mlíko do nákupní tašky a nevšiml jsem si,že trochu na podlahu.Druhý den jsem se málem poblil jen když jsem otevřel dveře :D .

To samé se mi stalo,když kdysi mě vezl známý (ještě v žigilíku),který měl čerstvě odbalený stromeček a v autě nakouřeno,že nebylo vidět ven :D .

To je humus. Od té doby v autě nekouřím a nepoužívám ani žádné voňavky.Raději zastavím a kouřím venku :roker .

Vajíčka jsou taky super :D .

[upravil dne 9/3/12 09:04 od Danilo]

Odesláno

Já nic nepoužívám. Nemám rád intenzivní vůně v autě. Stejně jako nejsem zastánce různých strojků, co vám provoní domácnost a každých 15 minut stříknou do vzduchu nějakou srágoru. Na toaletu prosím... ale do auta či obýváku...

Odesláno

Takže mám California scents ve vůni \"Calvin Clein\" a je to takové decentní, nevím k čemu bych to přirovnal, možná trochu žvýkačka nebo voňavé prádlo.

Taťkovi jsem koupil \"Citrus\" a ten je pronikavější, ale voní hezky.

Odesláno

Mne sa podarilo v aute rozliať 5 litrovú flašu mlieka.Mal som o robotu postarané na celý deň.Podlaha von,všetko vyprať , vyumývať...

A o vôňu v aute som mal na dva roky postarané:D

Odesláno

Ja som menil radiator kurenia. Po vybaleni bol mierne mastný a nenapadlo ma ho pred montazou nejako cistit :(

Po montazi a poskladani vsetkeho okolo na prvej skusobnej jazde a potom este pol roka som mal v kabine postarane o \"olejovu\" vonu....

Odesláno

Po přečtení tohoto příspěvku,jsem to rozhodil i v práci a příští týden budeme dělat společnou objednávku.Na zdejší doporučení je v ní několik višní,antitabáků,melounů,vanilek ,dokonce i čisté prádlo.Dám určitě vědět,jak si vůně stojí v žebříčku oblíbenosti

Odesláno

Kdysi jsme v práci měli velice oblíbeného řidiče, který neskutečně vymrzoval s každou prkotinou - tehdy jsem pracoval na dílně jako mechanik. No a někoho (mně NE !!!) napadlo p. Novákovi do sání vzduchu k topení jeho dvanástsettrosky (taková škvíra nad maskou u předního světla) nacpat igelit, v kterém byly balené syrečky, a to pěkně hluboko. Ani byste nevěřili kolikrát to auto pak bylo na dílně s tím, že děsně smrdí z topení a jak náročný bylo na faktickou příčinu přijít. Viník se samozřejmě nepřiznal, ale vzhledem k oblíbenosti p. Nováka to mohl být v podstatě kterýkoli zaměstnanec DP.

[upravil dne 11/3/2012 07:32 od Medvěd]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem pred 14dny poridil Visenod California Scents. A pozoruju zajimavou vec mnozi se pocet ptaciho trusu na voze.

Dokud se nepouzivala vune tak to spocitam prstech jedne ruky.

Po instalovani vune prvni den 2 bobky normalni velikosti .

Po tydnu uz jich tam bylo sest.

Dalsi tyden se objevilo lejno snad z litajici kravy pokryvajici tretinu okna. behem poslednich dvou dni bylo doplneno o dalsi dve extremni ptaci h...a.

Nikdy neparkuju pod stromem. Auta kolem me jsou vzdy cista.

Momentalne resim jestli CS nedela i vuni sisek abych se ji vyvaroval a nemel na aute nadelano i od veverek.

Mysleno vazne nesetkal jste se stim nekdo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...