Danilo Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Nejlepší vůně do auta je,když se vám v létě vyleje mlíko na podlahu a necháte auto pár dnů na slunci :D:D . Citovat
Cinicman Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Danilo => to musí byť fajné... vlastná skúsenosť ?! Citovat
Lihous Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Panove kdyz uz na toto tema LEPSI jsou vajcka zatekle pod koberec pripadne \"vytekla Cocacola\" To v lete udela z auta dokonalou vonavou BOMBU! Citovat
Danilo Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Cinicman : No kdysi asi před 15 lety ještě ve Š. Felicii mi vyteklo mlíko do nákupní tašky a nevšiml jsem si,že trochu na podlahu.Druhý den jsem se málem poblil jen když jsem otevřel dveře . To samé se mi stalo,když kdysi mě vezl známý (ještě v žigilíku),který měl čerstvě odbalený stromeček a v autě nakouřeno,že nebylo vidět ven . To je humus. Od té doby v autě nekouřím a nepoužívám ani žádné voňavky.Raději zastavím a kouřím venku . Vajíčka jsou taky super . [upravil dne 9/3/12 09:04 od Danilo] Citovat
Gargamell Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Já nic nepoužívám. Nemám rád intenzivní vůně v autě. Stejně jako nejsem zastánce různých strojků, co vám provoní domácnost a každých 15 minut stříknou do vzduchu nějakou srágoru. Na toaletu prosím... ale do auta či obýváku... Citovat
Frozz Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Takže mám California scents ve vůni \"Calvin Clein\" a je to takové decentní, nevím k čemu bych to přirovnal, možná trochu žvýkačka nebo voňavé prádlo. Taťkovi jsem koupil \"Citrus\" a ten je pronikavější, ale voní hezky. Citovat
macik.83 Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Tak za mne uz odzkousena visen a super. Take nemam rad intenzivni vune, ale tahle mi vubec neva. Citim ji jen, kdyz vlezu do auta. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 tak já mám zatím ambi pur, ale až skončí tak taky vyzkouším tu višeň v plechovce California Scents;) Citovat
parolla Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Mne sa podarilo v aute rozliať 5 litrovú flašu mlieka.Mal som o robotu postarané na celý deň.Podlaha von,všetko vyprať , vyumývať... A o vôňu v aute som mal na dva roky postarané Citovat
ivanh Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Ja som menil radiator kurenia. Po vybaleni bol mierne mastný a nenapadlo ma ho pred montazou nejako cistit Po montazi a poskladani vsetkeho okolo na prvej skusobnej jazde a potom este pol roka som mal v kabine postarane o \"olejovu\" vonu.... Citovat
jenyk Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Po přečtení tohoto příspěvku,jsem to rozhodil i v práci a příští týden budeme dělat společnou objednávku.Na zdejší doporučení je v ní několik višní,antitabáků,melounů,vanilek ,dokonce i čisté prádlo.Dám určitě vědět,jak si vůně stojí v žebříčku oblíbenosti Citovat
Dadadavid Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Meloun je fakt slabej,takže asi pujdedo koše a zkusím tu višeň,prý je dostatečně intenzivní Citovat
macik.83 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Dada, fakt jsi sundal ten vrchni kryt? Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Kdysi jsme v práci měli velice oblíbeného řidiče, který neskutečně vymrzoval s každou prkotinou - tehdy jsem pracoval na dílně jako mechanik. No a někoho (mně NE !!!) napadlo p. Novákovi do sání vzduchu k topení jeho dvanástsettrosky (taková škvíra nad maskou u předního světla) nacpat igelit, v kterém byly balené syrečky, a to pěkně hluboko. Ani byste nevěřili kolikrát to auto pak bylo na dílně s tím, že děsně smrdí z topení a jak náročný bylo na faktickou příčinu přijít. Viník se samozřejmě nepřiznal, ale vzhledem k oblíbenosti p. Nováka to mohl být v podstatě kterýkoli zaměstnanec DP. [upravil dne 11/3/2012 07:32 od Medvěd] Citovat
00stevo00 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 tak já mám zatím ambi pur, ale až skončí tak taky vyzkouším tu višeň v plechovce California Scents;) ja mam vysnu, ta je TOP Citovat
negrbob Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Tak jsem pred 14dny poridil Visenod California Scents. A pozoruju zajimavou vec mnozi se pocet ptaciho trusu na voze. Dokud se nepouzivala vune tak to spocitam prstech jedne ruky. Po instalovani vune prvni den 2 bobky normalni velikosti . Po tydnu uz jich tam bylo sest. Dalsi tyden se objevilo lejno snad z litajici kravy pokryvajici tretinu okna. behem poslednich dvou dni bylo doplneno o dalsi dve extremni ptaci h...a. Nikdy neparkuju pod stromem. Auta kolem me jsou vzdy cista. Momentalne resim jestli CS nedela i vuni sisek abych se ji vyvaroval a nemel na aute nadelano i od veverek. Mysleno vazne nesetkal jste se stim nekdo? Citovat
macik.83 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Tak to me pobavilo a kdyz se tak zamyslim, taky mam ted casteji zesrane auto Vune sisek by bylo super Citovat
Nanjua Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Já vozím tohle ve dveřích http://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=CP0186, když se mi zdá, že to v autě už málo voní tak půlku vyleju do prostoru:D http://www.dedra.cz/cz/produkty/drogerie-a-kosmetika/domov/osvezovace-vzduchu-a-textilii/ i tyhle bytové jsou celkem dobré, měla jsem černý. Citovat
Tomazy Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 mne auto vonia novotou takze tuto vonu nenahradi nic tak je inak co som cital ludia si vychvaluju funperl provence cocktail fruits http://www.funel.fr/parfum-voiture/en/25/diffuseur-parfum-voiture-funperl-provence-cocktail-fruits.html http://cetex.sk/autokozmetika/funel/funperl-provence-miesane-ovocie.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.