GRiMx Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 V poslední době toho je plná televize a internet, jak se prodává prošlé zboží a přelepujou etikety. Několikrát jsem se stím setkal dříve hlavně v Intersparu (koupil jsem maso s etiketou, že ten den bylo baleno a po otevření a otočení bylo zelený) Ale poslední 3 roky nakupuju jen v Globusu a i když je dražší, tak zatím jsem si nemohl na nic stěžovat.. Nevím jakým způsobem může k tomu dojít, ale dnes jsem tam byl pro Salko - Tatra, žena z toho dělá polevu na buchtu,Salko stálo 40kč, doma chtěla strhnout etiketu aby ho mohla dát vařit a pod horní etiketou byla ještě jedna původní z jednota COOP - Mlieko sladené!! A k tomu ještě určené pro dovoz do SK. To si jako Slovenskej Coop objednalo moc tohoto zboží a tak to prodali do ČR aby se to tady prodávalo jako Salko od tatry? To si už snad ale dělaj prdel ... nedokážu si to ale jinak vysvětlit Citovat
punkac Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 hehe, hustý pošli to do TV ZNOVA a vyhraješ litr Příjde mi, že tu v Čechách opravdu jíme odpadky ze západu (a teď už i z východu) Sám se snažím kupovat v řeznictví a pekárně, do velkokrámů nechodím. Ale bůhví jestli to mlíko, co je v mlékárně taky není odněkud dovezený jako pravá moravská vína z Maďarska Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 No třeba došli v balírně jenom plechovky bez potisku, tak použili nějaké s potiskem a přelepili to. Aspoň že obsah sedí. Bude zajímavý až někde odlepiš etiketu od hrášku a na plechovce bude mrkev a uvnitř kukuřice:D:D [upravil dne 29/2/12 13:57 od Radek Hurvajz] Citovat
GRiMx Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 No třeba došli v balírně jenom plechovky bez potisku, tak použili nějaké s potiskem a přelepili to. Aspoň že obsah sedí. Bude zajímavý až někde odlepiš etiketu od hrášku a na plechovce bude mrkev a uvnitř kukuřice:D:D [upravil dne 29/2/12 13:57 od Radek Hurvajz] :D:D Citovat
maturantka Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Hurvajz: pokud tam nebude nic horšího... Citovat
koblih69 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Jinak co se týká GLobusu tak si taky nemůžu stěžovat, nicméně nezávisle od 2 zaměstnanců vím, že je to úplně stjený jako jinde. Citovat
Marcel00 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 salko? viac ma zaujima co si isiel varit a ako to Salko suviselo s filetami ktore boli vedla nachystane Citovat
GRiMx Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 salko? viac ma zaujima co si isiel varit a ako to Salko suviselo s filetami ktore boli vedla nachystane nijak pangasius byl na oběd a salko půjde na buchtu k odpolední kávě Citovat
Tom_206 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Tohle se mi už taky stalo, sice ne u salka ale u kompotu ... Jednou se mi povedlo koupit vanilkovýho pribináčka a uvnitř byl kakaovej Citovat
Marcel00 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 no ono niekedy je lepsie pozmenit obal ako obsah... http://www.pluska.sk/spravy/ekonomika/sokujuca-sprava-z-polska-do-jedla-davali-cestnu-sol.html Citovat
xavier Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 videl som to v telke, ukazovali, ako bili kameramana a moderátora poľskej tv keď tam nakrúcali. Hnus velebnosti - čo to tí niektorí poliaci urobia a ešte aj vyvážajú do cz a sk a aj inde Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 paradoxem je, ze se o to zajimaji i ostatni staty, u nas byla televize ARD a natacela reakce mladych cechu na kvalitu potravin a co nakupuji. Jko treba burty z tesca bych doporucil fakt nekomu, kdo se chce posrat a jejich hermelinovy salat na kazdopadne i v techto kramech (to nejsou obchody ale spis prasecak) se da najit kvalitnejsi jidlo. Dalsi veci je ta, ze jak jsou takovy ty koutky s proslym, nebo skoro proslym zbozim, zlevnenym o 30%, tak je tam vzdycky natresk. Tak se nedivme, ze si z nas vsichni delaj skladku srackojidla. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 to je neco podobnyho jako jit si neco koupit do AutoKelly, ruska ruleta \"co bude uvnitr\" Citovat
Bigbadjohn Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 No tak s tim Salkem bych to viděl na daňový podvod, když se něco vyveze do zahraničí tak se vrací DPH. Citovat
punkac Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 hele vše je možné, alemůže to být jednodušší. V balírně na to nasekali vlivem chyby lidského faktoru (ať už v plánování nebo ve výrobě) špatné etikety a prostě to přebalili. Zákazníka upozornili koncesí a hotovo. Citovat
Béďa Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 GRiMx: poslal bych to na email do Tatry, většinou když se jim něco takhle \"nepovede\" pošlou nějaký prezent.. Citovat
Lihous Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Dost dobry ... Ja se dnes zastavil v Pl a jen tak na chut si poridil balicek ctyr tycinek \"snikrs\" za 3,78zl Zatim ziju a chutnalo to stejne jako u nas Vlastne ne ta nase tycinka mela hodne drahou prichut A nejen toto je tam levnejsi a mozna /i / chutnejsi. Je me z tohoto naseho statu smutno a obavam se ze bude hur. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.