Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Carbon kapota 206 r.v 99--

Recommended Posts

Odesláno

kucí dotaz: touzite po tom nekdo?

mam navrh. pokarbonovani kapoty za cca 5,5, uspora proti obvyklym 7-8 tisicum. od naprosteho odbornika. pokud mate nekdo zajem, napiste mi u2u, reknu vice. na jakehokoli pezota. dikas :papa

Odesláno

To bych si nebyl jistej, tuším že hliník to nebude. Ale nechci se hádat, vyzkouším to magnetem.

Jinak pokarbonování bych taky bral, ale autem deně jezdím a nějak by mi nepasovalo, abych to někam posílal, a pak zpět, a mezi tím to ještě někde 14 dní leželo. :bojim

Odesláno

No a kolik ta kapota normálně váží?5-10kg? a když to bude vážit o 5kg mín a kapota bude stát takový peníze tak teda to fakt nevím:bojim :o leda celou kastli karbonovou,dveře atd :D;)

Odesláno
Napsán autorem Crack

Možná je to přitroublí se ptát,ale k čemu je to dobrý,nebo na co to je:(:o??

Proste jen lakadlo na kocicky, ktery se da na nejakou poradne votunenou 206 s poradnym audiem, rozumis :D

Jednoduse receno, je to jen pekna pic...vinka na vytahnuti 12500 z kapsy. Prakticky efekt zadny. Tak bych to videl ja, pokud se mylim opravte me

Nejak si neumim predstavit ze na auto v laku dam cernou ( i kdyz se vzorem karbonovych vlaken ) kapotu, ktera bude vuci tomu normalne nalakovanymu autu jak pest na oko :bojim

[Editován dne 28/4/05 Ferry]

Odesláno

michal 206 - pravdu máš, je to jakejsi hliník. Ani mi to nějak nedošlo, že obyčejnej plech by byl těžší. Asi zvážím to pokarbonování. Nemáš nějaky foto?

Ferry - ale na 307SW, kde je střecha skleněná a celkem černá a okna taky začerněny fóliema, by sis tu tmavou kapotu taky nedovedl představit? Toto je můj případ a předpokládám, že by to ladilo a bylo super.

Odesláno

karbonová kapota se dává kvůli snížení hmotnosti vozu.

samozřejmě že 5 kilo nikoho nezachrání, ale když se odlehcuje víc věcí, tak je to znát.

ale hmotnost se zvýší, pokud se původní kapota pouze pokarbonuje (přidá se tam další materiál).

musí se sundat ten plech a místo něj se dá karbon. pak to má ten správný efekt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...