Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

od sameho zacatku co mam 206, chytam pouze regionalni radio, a to jeste dost blbe..

radiem to neni, nehralo to ani na starym, ani na novym radiu..

konektor vypada v poradku, (foto) .. ?

200220123255.jpg

radio

200220123256.jpg

a nebo to bude antenou.. jenze na aute je misto anteny ploutvicka, netusim jestli to signal chyta v ni nebo ne, neni to moje prace..

ploutev

291020113014.jpg

Odesláno

fajn, zjistit jestli je antena zapojena.. - Jak ? :roll

antena od radia (kabel) , je omotan nejakym molitanem (predpokladam kvuli odruseni .. ? ) .. kterej je misty prodrenej.. ale to bych aspon chytil stanice, se sumem.. jenze nechytam temer nic..

Odesláno

nie je antena, ako antena. Osobne si myslim,ze toto nemohlo hrat dobre nikdy, je to len frajerinka. Uz si presne nepamatam,ale toto ma nieco s fyzikou,a odpormi a este neviem cim. Tam musi byt nejaky zosilovac, preco to maju,teda asi iba BMW.:myslim

[upravil dne 20/2/12 21:42 od bezdo]

Odesláno

jak rikam, auto se ke me dostalo uz s ploutvi..

a dostat to do stavu, aby to hralo, asi nebude zrovna banalita, takze mi nic jinyho nez si vystacit s usb nezbyva..

Odesláno

a jáá ti poradíím :D:D

Otevři dveře spolujezdce a ze strany palubky je víčko. to vydloubni šroubovákem a pod tím je spojka,která bejvá zaoxidovaná :roker

Odesláno

V ploutvičce je zesilovač. Může být že mu odešlo napájení (pojistka, kablík, anebo výstup napájení z rádia), anebo odešel zesilovač (zateklo, statická elektřina, horko).

Osobně nechápu, proč si lidi takto komplikují život, pro trochu parády, které si nikdo nevšimne.

Anebo můžou být všechny výšeuvedené příčiny, špatný kontakt u antény, někde ve spoji nebo v konektoru.

Píšeš, že je to tak od začátku, možná to montoval nějaký levoň a je tam zásadní krpa (průser), např. to napájení.

Doporučuji: pokud si chceš a umíš hrát, zkontrolovat funkci ploutvičky, přinejmenším tak, že budeš připojovat a odpojovat napájení, odezva musí být \"perfektní signál\" / \"chabý signál\".

Anebo namontovat normální prut, stojí to kolem 200,-.

Odesláno

Ahoj !

Je ještě jedna možnost ... Pořádně se podívej mezi kabely, je možné, že tam bude další kabel ! Já jsem taky našel dva kabely s konektorama ! Jestli náhodou některé modely něpřipravili na dvě možnosti, anténa vpředu/vzadu ....

Odesláno
Dvě antény a kabely byly na staré mobilní telefony systém NMT a druhá na rádio.

To mě nenapadlo ... Hlavně že jsem ty kufry kdysy prodával :D

NMT v 2000 ? i když, vysílače se používají pořád.

Tak jestli nechce chytat na rádiu i telefon :aut

[upravil dne 23/2/2012 20:45 od TiborTeam]

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj takže tvrdíte že s ploutvičkou je špatný signál...??montoval jsem na páté dveře origo malou stříšku-křídlo.. a mám uněj vzadu anténu která mi tam vadí.při otevírání kufru se anténa ohýbá a tlačí na křídlo a hýbe to i se střechou... :(

Odesláno

Pokud dobře vidím tak na foto není ta origo ploutvička s velmi slušným zesilovačem co se dávala třeba na 607, ale taková ta levná s mizerným příjmem která je tak pro zlost. Třeba se pletu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...