Kubát Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Jo tak to je ovšem pravda :papa já jsem si toho všiml a budu zajisté rád takže pokud bys měl cestu kolem a mohl to omrknou, byl bych velmi rád Citovat
koblih69 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Dnes jsem koukal jen za auta, zítra pokud pojedu zpět rochu zasvětla tak se ti tam stavím, pokud tě zajímají nějaké konkrétní věci tak piš. Citovat
Kubát Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Dnes jsem koukal jen za auta, zítra pokud pojedu zpět rochu zasvětla tak se ti tam stavím, pokud tě zajímají nějaké konkrétní věci tak piš. tak nejvíc by mě zajímalo, proč je tam to auto víc jak rok. já tomu moc neorzumím, ale zajímal by mě celkový stav. na fotkách to vypadá až moc podezřele pěkně. jak jsou slícované spáry na kastli a tak. pokud by šel nastartovat motor, tak jestli nezní jak před smrtí... Citovat
koblih69 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Pokud se mám ptát na to proč je tam víc než rok tak potřebuju vědět jak jsem na to přišel. Je to někde vidět na netu? Stav po bouračce ti samozřejmě okouknu. Nicméně u tohoto motoru bych doporučoval dlouhou, zkušební jízdu s možností zatepla vyzkoušet plnou zátěž a pod. Na to čas nemám, ale poslechnout ho samozřejmě můžu. Citovat
Kubát Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Pokud se mám ptát na to proč je tam víc než rok tak potřebuju vědět jak jsem na to přišel. Je to někde vidět na netu? Stav po bouračce ti samozřejmě okouknu. Nicméně u tohoto motoru bych doporučoval dlouhou, zkušební jízdu s možností zatepla vyzkoušet plnou zátěž a pod. Na to čas nemám, ale poslechnout ho samozřejmě můžu. na sauto už je nově zaregistrovaný, ale by tam datum někdy z října 2010. je to dovoz a podle všeho to má technickou do 10/2012 je jasný, že nechci abys tam trávil hodiny. jen prostě vzevrubně obhlídnout, jestli to není nějaká maskovaná mrcha. když bych to bral, tak si vemu ještě servisáka Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Takže tady jsou moje poznatky, na e-mail ti pošlu kopii TP s VIN pro případné ověření. 1) auto je tam od 10/2010 na přímou otázku byla odpověď vyhýbavá že je to tam půl roku, proč neví, je to dovoz z DE a nepodařilo se jim to prodat… VIN ( kopii TP ) poskytli ochotně. 2) Baterka je mrtvá, ale jinak startování OK, na to, že to dlouho stálo na „bnknutí“ zvuk dobrý, při nástupu turba je trohcu slyšet, ale nijak moc na to že je to studený asi OK, motor šel klidně ale zdál se mi trochu opožděný na plyn, ale vylezl jsem ze svojí 407 tak možná ne. Nic nepíská, neklepe, spodní kryt motoru je na místě… na jízdu jsem nejel - už zavírali a auto bylo zarvané vzadu … setrvačník vypadá OK. 3) Interiér . pohledově pěkný, ale sedačka řidiče je rozpáraná, asi by to šlo opravit, ale šev je rozšklebený do oválu cca 4x7 cm a kouká ven molitan. Zbytek se zdá poměrně přiměřený km. 4) Kastle – auto má měněnou LP mlhovku za úplně novou a i světla jsou podezřele čirá, nejsou nová, trochu na nich kamínky vidět jsou ale byla asi měněná, pohledem pod kapotu není vidět že by byly měněný oka světel nebo něco opravovaného. Kapota je vpředu shnilá na ohybu uprostřed – klasika… PZ jsou stříkané a asi byly pak znovu namáčklé a vymáčknuté ven – jsou samá boule - nic tragického, ale moc pěkné to není. Byly lakované zadní dveře, ale uvnitř to po obvodu vypadá OK. Mimo PZ dveří byl stříkaný i PZ roh, nevím jestli jen nahoře nebo celý ale nahoře určitě ( stopy nástřiku gumách PZ skla ). U dveří řidiče je klasicky rozervaná guma podél prahu – ta je na kaši. Přední nárazník je hodně omlácený od kamínků – až na plnič, podle mě tahle to vypadá když je to neorigo lakované, tenkou vrstvou. Plastové podběhy blatníků se mi zdají neoriginální . předpokládám tedy ( i s ohledem na světla… ) bourané na předek. Spáry vcelku lícují, bohužel jsem nezkontroloval Roky na sklech. Závěr cena 85 + 4 tis za čistopis TP. To je jednoznačně přemrštěné o tom asi není spor. Osobně bych viděl jako obtížně prodejné auto i o 10 tis méně. Nech si ověřit VIN já za sebe typuju, že má tak o 100 tis více, ale můžu se mýlit. Slevovat se jim moc chtít nebude, ale podle mě když tam zavoláš tak něco sleví, odhadem 5 tis. Jo víc asi ne. Pokud nesleví min. 10 tis tak bych to já jistě nebral. Motor se mi zdál zvukově zdravý, ale kapota a přední dveře se opravit musí, teda já bych s tím nejezdil… PS Pošli mi e-mail na tebe ať ti můžu poslat ten TP [upravil dne 22/2/12 17:43 od koblih69] Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Oddie, no tak kritický bych nebyl, ale moje 406 sice nebyla v kůži ale byla asi za 70k lepší. Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 No jo, ty to řekneš drsně a já politicky :D:D ALe más pravdu slušelo by se říct spíš - za 90 tis. by to koupil jenom magor Citovat
oddie Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Ani když za to dá 60, za dalších 30 z toho neudělá ani to cos ty prodával za 70. Citovat
krtek 2 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 ono je to tak ked kupujete z bazaru proste bazar chce svoju proviziu a ta cena je vysoka,a uz davno nieje pravidlom ze z bazaru kupite vzdy poctive auto alebo nekradnute alebo na neho nieje uvalena exekucia pripadov uz bolo dost [Edited on 22/2/12 18:25 by krtek 2] Citovat
oddie Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Nerozumím, co tím chceš vlastně říct. To nebylo pravidlem nikdy. Citovat
krtek 2 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 ze radsej kupim od fyzyckej osoby skor sa dohodnem na cene ,a povie mi o aute viac jak bazarista, samozrejme to berem s rezervou(tuto vetu) smozrejme musi clovek vediet s ludmi komunikovat a posudit ci sa oplati s nim dohodnut alebo ist dalej [Edited on 22/2/12 18:46 by krtek 2] Citovat
slavik8 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Čaute lidi- nemůže mi někdo zjistit vše z vinu: VF38BLFYE80251223 Dííky Citovat
fejfarz Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Čaute lidi- nemůže mi někdo zjistit vše z vinu: VF38BLFYE80251223 Dííky Ahoj tvůj dotaz patří jinam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.