xpetrix Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Bi-xenony?Ma to iba xenony,v stretavackack.V dialkovych su halogeny,pokial sa nemylim. Citovat
Tango C8 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Omlouvám se za zkomolenou přezdívku i za přisouzení postavy tomu odpovídající. Já mám 2 m a 120 kg, tak už to je horší. Jo benzín je benzín, je to moje první naftové auto a raději bych benzín, ne že bych měl nějaké závažné problémy, ale v zimně u nás na severu to cukalo a netáhlo i přes arktickou naftu a aditiva. Já to myslel z legrace. Toho hrocha, tedy. Vím že máš postavu jak hora. A tvoje problému naprosto chápu. Citovat
Tango C8 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Bi-xenony?Ma to iba xenony,v stretavackack.V dialkovych su halogeny,pokial sa nemylim. Taky jsem se divil, ale na xenonech ti sjede klapka, která nastaví xenon na dálku a plus ktomu normální žárovka v halogenu. Nebo tak nějako ten bi-xenon funguje. \"Bi-xenon - stretavacie svetlo je D1S vybojka v čočke s elektromagnetickou clonkou,ktora sa preklopy pri prepnuti na dialkove a tym svieti xenon aj do dialky a plus samozrejme dialkove halogeny v otvorenej parabole k tomu...\" konec citace Citovat
xpetrix Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Zaujimave,musim skusit,ci to tiez takto nemam.Dialkove svietia fakt ako cez den. Citovat
MotoMoto Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Omlouvám se za zkomolenou přezdívku i za přisouzení postavy tomu odpovídající. Já mám 2 m a 120 kg, tak už to je horší. Jo benzín je benzín, je to moje první naftové auto a raději bych benzín, ne že bych měl nějaké závažné problémy, ale v zimně u nás na severu to cukalo a netáhlo i přes arktickou naftu a aditiva. Já to myslel z legrace. Toho hrocha, tedy. Vím že máš postavu jak hora. A tvoje problému naprosto chápu. V pohodě, mě se to vůbec nedotklo, to bilo na Honzu. Jasně MotoMoto, jméno pěkný dvakrát řekni. Nejsem urážlivý. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Ludkovia co mate proti manualnym zadnym dveram? Moj 5 rocny syn ich bez problemov otvori a zatvori. Chapem ze mat tie dvere v elektrike je pekna vec ale ze by mi vadilo ze ich nemam to nie Citovat
jarmyl Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Tak u mně zatím spokojenost. Já mám 2m a 100kg, ale nic mě netlačí Na ručku se dostanu v pohodě a je pravda, že do ní občas kopnu a odbrzdim(ale to je o zvyku) Elektrický dveře jsou příjemná věc( dokud fungujou). A lepší je případně z nich vykopat elektriku, než naopak. Střešní okna jsou taky pěkný, ale dost lidem zatékají ( mě zatim ne ťuk, ťuk:ticho).Asi bych se jim příště vyhnul. Některé modely mají 6 sedaček, jako třeba moje. Pokud vozíš max 5 lidí je to na prd. a je lepší klasika . Pro 4 je to potom hodně pohodlný a místa dost. V 6 někam dál asi jen s rakví - v kufru je pak dost málo místa Padla tu světlá výška , myslím že je to vyšší než normální auto. Sedačky se mi nijak nezasekávaj - je dobré trochu promazat vše i kolejničky. Dobrá věc jsou parkovací senzory- pokud je auto mít nebude, určitě dodělat Motor komentovat nebudu - moje 2.2 Hdi nezlobí, jede . Hlavně se v nějaké projeď ať nejsi překvapen jízdními vlastnostmi:papa Citovat
filas1 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Myslím, že jízdními vlastnostmi můžeš být jen překvapen :-). Hlavně je příjemný ten vyšší posez a výhled z auta. Citovat
griffinb Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Díky všem za shrnující odpovědi a názory, dnes jsem se byl na pár podívat - bylo to v esa což je doufám důvod toho, že mne to zklamalo - sedačky byly strašně poničené a i celkově mi přišli subjektivně takové jaksi malé - krátké sedáky i opěradla... zadní kola rozjeté do A, zadní dveře nelícovali skoro nikde se střechou - silně zakorodovaný konektory u zadních dveří a v té dolní konzoli jak zajíždějí dveře stála voda... nedovřená okna zadních dvěří. Světlá výška mne zajímá protože asfaltka mi končí cca 150 m od domu a v zimě je to tu občas zajímavý koukal jsem na nějaké auto na parkovišti a to mi přišlo celkem v pohodě, asi jako mondeo, v bazaru ta výška byla subjektivně nějak nižší - diesly maj opravdu dole strašnej bordel, nejníž byl asi předpokládám výfuk předehřevu s chladičem a střední tlumič výfuku jak píše Tango C8. Jedno jsem projel a no nevim, pokud do něj půjdu tak si asi budu muset hodně zvyknout, samozřejmě chápu, že je to uplně jiné auto než jsem zvyklý a ve své třídě asi normální ale na druhou stranu C8 je oproti mondeu menší na délku a šířkou relativně srovnatelné, rozdíl v hmotnosti cca 200kg. Přišla mi taková těžkopádná, nejistá což mohlo být způsobeno motorem, ale i ta 2,2 jsem četl že má cca 150kg a nebo protože esa... No celkově takové olítané jebky tak mne snad uklidníte, že to není normální stav, ale normální stav v auto esa. Jsem upřímně zvědavý jak bude vypadat to inzerované auto které je dle popisu zcela bez problému Co vaše sedačky? V jakém jsou stavu při jakém nájezdu? Máte shrnuté, vytahané potahy a deformované polštáře? Na kolik zhruba vycházejí rozvody s pumpou a prací? Na webu jsem koukal na nějakou sadu za 2k a připadá mi to dost málo. Je v Praze nebo kolem nějaký rozumný spřátelený servis? Edit: nabídli mi rozvody s pumpou a prací v aut. servise 7,5k což mi připadá celkem dobrá cena. [upravil dne 23/2/12 15:43 od griffinb] Citovat
bouki Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Taky se přidám, 807 je můj první diesel a už, pokud mě nenadálá situace nedonutí do benzinu nejdu. Zima, spotřeba 8.5l i s klimou a jelikož mám 2 malé děti, pocit bezpečí na 1. Mám 125 kw a požitek s jízdy je nádherný. Citovat
griffinb Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 já jsem do nafty ještě asi nedorostl, předpokládám u tohohle auta nájezd kolem 10tis ročně, což se nemůže vyplatit. Citovat
llug Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 To co popisuješ je nějaká nabořená mrdka od té ruce pryč.Ohledně sedadel někteří popisují drolení řidičove sedačky já mám 220 000km a nic(kůže)Jízdní vlastnosti jsou 100% jiné než mondeo stejného stáří ale zase na svou kategorii dost dobré (má to 2 tuny). Osobně bych radši benzín ale omezené množství aut mě donutilo pro 2,2 naftu zatím ok. Když sem se rozhodoval pro mpv chtěl sem rencka espas 4 vzhledem k tomu že s tím z 95% jezdí manželka s dětma zvolila 807mu právě pro šoupačky.A koncern fau vé taky není co kdysi Citovat
Wensdy Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Já mám u řidiče bok sedačky skoro úplně vydrolenej. A určitě nejsem sám. Chystám se s tím k čalouníkovi až bude chvilka a chuť. Citovat
MotoMoto Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Ta zborcená sedačka je díky tomu nastupování a vystupování.Jak je auto vysoké a každý se na tom místě otáčí a dosedá. Ale perfektně se podel toho pozná stav auta. Citovat
griffinb Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 to máš pravdu, pro posouzení dobrý, ale zatím jsem se s tím u jiných aut, taky vyšších - SUV nesetkal že by se takhle sedák ničil. tzn. jednou to potká každého... vyhrivani predniho okna je stejne jako u forda tj. cele predni okno, nebo pouze pod steraci? [upravil dne 23/2/12 21:49 od griffinb] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Pokud je mi známo, tak přední okno není elektricky vyhřívané. Citovat
filas1 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Mám najeto 180000 a na sedačkách není nic poznat, ale mám je kožené. Ta kůže asi vydrží mnohem víc. Citovat
Juve Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 To griffinb: Vyzerá to tak, že tvoje prvé stretnutie s C8/807 bolo dosť neštastné a pokazilo dojem a chuť do dalšieho kupovania... Môžem ti povedať že niečo podobné som zažil aj ja ...mal som vyhliadnuté 4 ks C8/807 a v priebehu dvoch dní som absolvoval ich obhliadky spolu s predvádzacou jazdou. Z prvých dvoch som bol totálne sklamaný jednak jazdou a aj technickým stavom a hlavne prístupom majiteľov Na tretie stretnutie som už išiel úplne rozladený ale majiteĺ bol veľmi seriózny pán ktorý si auto doviezol z D a potom na ňom jazdil 4 roky. Na aute mi všetko poukazoval,porozprával ,previezli sme sa a ver,či never to či to bolo tým jeho prístupom mne sa zdalo že to auto ide úplne inak,všetko tam fungovalo na 100% aj ked to bolo komplet v elektrike-sedačky,dvere,xenony... A čo som chcel vlastne týmto povedať?? Pri ojazdenom aute je veľmi ,veľmi dôležité od koho to auto kupuješ ,jeho prístup k autu,a história samotného auta... Rozhodoval som sa tiež medzi R espace a C8 a vyhrala C8 a doteraz cca za 5 mesiacov a 7000 km všetko funguje ako má ,zatiaĺ som nič akútne nemusel riešiť, ani v el.výbave... No aby som neklamal - áno kúpil som mu nové pneu , poťahy na predné sedačky / ako Vian.darček/ a nové video rádio s výkl.disp. Bluetooth,Navy /pre potešenie / . P.S Na francúzske autá si ale musíš trošku zvyknúť...oni sú celkovo taký zvláštny národ. Citovat
Tango C8 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Sedačku u řidiče mám taky předělanou. Kůže asi vydrží víc. Ale je to kosmetická vada. Myslím že C8/807 není kratší jak mondeo, tak nějak to bude stejné na dílku ale zase C8/807 sedíš nahoře, máš lepší výhled, větší prostor (v espacu je větší prostor, to je fakt). Skus tu C8 co jsem tady dával, tu 2,2) Nevypadá špatně, jenom ty dveře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.