Qcko Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Nedalo mi to a trocha som prekopiroval do jedneho textu uzasne poznatky, ktore by mal mat o svojom aute kazdy, kto pozna vlakno tak vie o co sa jedna, myslim ze zaciatok s brzdou to vyhrava, ale aj tak, no :D LOU DICK: JE MOŽNO I U PRAVIT MOTOR 307 HDI 80Kw ? Díky mám ho po čipu asi na 100 Kw ale je to málo Straki007: Tak si skoc na brzdu jestli tam mas opravdu 100kW. LOU DICK: no já tam mám nové drážkované kotouče a když šlápnu na brzdu tak nák docela stíhá.. co tím myslíš? jako že bych to neubrzdil? :D:D:D A trocha vycuc :D ale myslím si že pravda je 100kw mít nebudu to dělá 136 koní tak asi mám jen 130koní páč mi to jede líp než 407 2.0 100kw 16v JÁ VÍM navíc dávám to do tuningu jako zevnějšek mám asi 130k ,no jen chci o krapet aspon 160 koní.. ok tak to je asi jasny Mam 2.0 hdi 80kw r.2003 hatbacht chci poznat udelat pokrok mam to po cipu mam tam 96kw 407 100kw 16v ma 136 koni Ma ji zetak a ujel jsem mu delal mi to kamarad kamarada kterej se to naucil od nekoho z firmy v zime to jede jako svine pac se neprehriva ale vlete to je liny jako slimak To je vlastne ta stredni trida A je pravda ze interc. Prida 8-9 koni A ten PAF OF jsi vyndal z toho potrubi vyfuku vzali vrtak 2cm prumer a vyvrtali 5 der BUBAKKAJA- tak asi taky jses slepej pac co mam za motor sem pslal snad asi 5x Citovat
davidekcz Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Taky já jsem z toho uff Tohle téma asi zůstane dlouho v paměti :D:D Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Sem složil básníčku: Při tunění HáDéIčka, vymění se lepčí svíčka. Jiný vstříky Turbo větší, jen to našim mazlům svědčí. Kdo to nezná jak by nežil, Musíš tunit abys přežil. Další koník skrytu v FUPu, Chip i Dale jich přidaj kupu. Nesmějte se víte houby, vejfuk dáme z starý trouby. Přidáme pak lesklý lišty, protáhneme tím všem ksichty. Autí bude jako cumel, všichni budou Puf, už teď nevím jak dál uff. Citovat
davidekcz Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Sem složil básníčku: Při tunění HáDéIčka, vymění se lepčí svíčka. Jiný vstříky Turbo větší, jen to našim mazlům svědčí. Kdo to nezná jak by nežil, Musíš tunit abys přežil. Další koník skrytu v FUPu, Chip i Dale jich přidaj kupu. Nesmějte se víte houby, vejfuk dáme z starý trouby. Přidáme pak lesklý lišty, protáhneme tím všem ksichty. Autí bude jako cumel, všichni budou Puf, už teď nevím jak dál uff. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Sem se trochu nadejchal kapaliny do vodstřikovačů Citovat
Šalda Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Koblihu, ostřikuj si to přední sklo míň, když to těma makro mikro pórama prosakuje dovnitř, pak seš jak zhulenej a píšeš básničky:D:D Ale báseň parádní Citovat
pyrone Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Salda, pory su nesmrtelne... A za basnicku poklonaaaaaa Citovat
marko306 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Asi tu nie som moc často. To kde je to vlákno? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.