Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem.

Nechal jsem dělat rozvody a výměnu oleje. Když jsem teď auto vyzvedl,zjistil jsem , že nemá výkon.Prostě vůbec netáhne.

V pondělí s tím jedu zpátky a jsem zvědav , co s tím budou dělat.

Před tím auto naprosto v pořádku,maximální spokojenost.

Nevíte někdo co se mohlo přihodit? :(

Odesláno

Hm.

Tak prijed sem a reknu ti presne co tomu je:o

Mysleno to bylo tak ze pokud jsi nechaval delat rozvod nekde nekomu tak ten nekdo nejak nekde udelal chybu.Tady urcite nikdo neporadi.

A pokud i mozna jo tak nevim jestli by jsi se do toho sam pustil.

Skoc proste zpet k boreckovi a omotej mu rozvodak kolem krku:D

Odesláno
Hm.

Tak prijed sem a reknu ti presne co tomu je:o

Mysleno to bylo tak ze pokud jsi nechaval delat rozvod nekde nekomu tak ten nekdo nejak nekde udelal chybu.Tady urcite nikdo neporadi.

A pokud i mozna jo tak nevim jestli by jsi se do toho sam pustil.

Skoc proste zpet k boreckovi a omotej mu rozvodak kolem krku:D

No,nejradši bych to udělal.

Teď momentálně mě to ale pěkně se.e.

Škoda , že nejsi trochu blíž.

No uvidíme.:cool:

[Edited on 18/2/12 20:14 by Fox691]

[Edited on 18/2/12 20:15 by Fox691]

Odesláno
At se ti podari to vyresit....

Pak pisni.Ikdyz myslim ze ti nerekne co tam dok...il.

Neklepe se ti motor i na volnobeh???

Myslím , že neklepe. Doufám , že se to vyřeší. Ozvu se.
Odesláno

Fox, tady máš kousek z pravidel: 5. Citovat s rozvahou

Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

Odesláno

Ahoj.

tak jsem zjistil,že v servisu špatně přidělali hadici od turba.

Nebo spíše nepřidělali vůbec.

Teď auto jede jako dřív.

Nemohlo se tím něco pokazit? Myslím tím ,že se s tou vypadlou hadicí jezdilo. Mám pocit , že když na to šlápnu tak v motorovém prostoru saševelí,jakoby někde fouklo.

Odesláno

Pokazit by se tim nic nemělo, jestli si s tim jel bez trubky od turba tak ti to akorát sálo nepřečištěnej vzduch tam kde ti chyběla ta trubka.....takže si jezdil jako bys tam neměl turbo a pokud ti příde, že to někde fouká tak zkontroluj ty hadice jestli jsou všude dotáhlé aby ti někde nevystřelila a jestli neni někde dírka kterou by to foukalo, jinak když ti zapoměli něco takhle přídělat tak bych se bál že zapoměli třeba ještě něco na tom motoru u rozvodů, tohle nemám rád a stává se to často že je po servisu něco někde špatně smontované atd., tudíš si to radši dělám sám;) už několik aut i motorek mi přijelo ze servisu a musel jsem to dodělat protože to bylo k :blicismajlik:bacha

Odesláno

Ahoj,

stejnej problém sem měl já. Jednou se to stalo, když sem si měnil vzduchovej filtr... a hnul sem nevědomky s plastovym vedením, který jde od váhy vzduchu a zatáčí za motor a tam se trubka rozděluje (je chycená svorkou) bohužel se stává že vypadává (povolenej šroubek, otřesy apod). Také sem byl nejdřív vyjuchanej, proč netáhne a jezdil s tim. Prolézal sem co šlo a našel vypadlý hadice. Jinak mimochodem, teď si raději průbežně hlídám, po návštěvě servisu na to také jednou zapomněli a nechali to vyhozené. Hrozná kravina, ale jak dokáže totálně ubrat výkon, zvýšit hluk motoru, škubání... váha vzduchu je totiž zblbá tim, že si motor přisává vzduch jinudy.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Chalani chcem sa spýtať či diagnostika zistí ak pri výmene rozvodového remeňa sa pretočí kľukový hriadeľ o jeden zub. Proste synchronizácia vačkového hriadeľa voči kľukovému sa zmení o jeden zub.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...