Fox691 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Ahoj všem. Nechal jsem dělat rozvody a výměnu oleje. Když jsem teď auto vyzvedl,zjistil jsem , že nemá výkon.Prostě vůbec netáhne. V pondělí s tím jedu zpátky a jsem zvědav , co s tím budou dělat. Před tím auto naprosto v pořádku,maximální spokojenost. Nevíte někdo co se mohlo přihodit? Citovat
Fox691 Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 Nekde se stala chyba :D:D:DTo asi.Ale zrovna od tebe jsem čekal lepší odpověď. Citovat
straki007 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Hm. Tak prijed sem a reknu ti presne co tomu je:o Mysleno to bylo tak ze pokud jsi nechaval delat rozvod nekde nekomu tak ten nekdo nejak nekde udelal chybu.Tady urcite nikdo neporadi. A pokud i mozna jo tak nevim jestli by jsi se do toho sam pustil. Skoc proste zpet k boreckovi a omotej mu rozvodak kolem krku:D Citovat
Fox691 Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 Hm. Tak prijed sem a reknu ti presne co tomu je:o Mysleno to bylo tak ze pokud jsi nechaval delat rozvod nekde nekomu tak ten nekdo nejak nekde udelal chybu.Tady urcite nikdo neporadi. A pokud i mozna jo tak nevim jestli by jsi se do toho sam pustil. Skoc proste zpet k boreckovi a omotej mu rozvodak kolem krku:D No,nejradši bych to udělal. Teď momentálně mě to ale pěkně se.e. Škoda , že nejsi trochu blíž. No uvidíme. [Edited on 18/2/12 20:14 by Fox691] [Edited on 18/2/12 20:15 by Fox691] Citovat
straki007 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 At se ti podari to vyresit.... Pak pisni.Ikdyz myslim ze ti nerekne co tam dok...il. Neklepe se ti motor i na volnobeh??? Citovat
Fox691 Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 At se ti podari to vyresit.... Pak pisni.Ikdyz myslim ze ti nerekne co tam dok...il. Neklepe se ti motor i na volnobeh??? Myslím , že neklepe. Doufám , že se to vyřeší. Ozvu se. Citovat
Fox691 Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 Foxi, necituj předcházející příspěvky. Nechápu. Citovat
elton Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Fox, tady máš kousek z pravidel: 5. Citovat s rozvahou Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete. Citovat
Fox691 Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Ahoj. tak jsem zjistil,že v servisu špatně přidělali hadici od turba. Nebo spíše nepřidělali vůbec. Teď auto jede jako dřív. Nemohlo se tím něco pokazit? Myslím tím ,že se s tou vypadlou hadicí jezdilo. Mám pocit , že když na to šlápnu tak v motorovém prostoru saševelí,jakoby někde fouklo. Citovat
Dančák Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Pokazit by se tim nic nemělo, jestli si s tim jel bez trubky od turba tak ti to akorát sálo nepřečištěnej vzduch tam kde ti chyběla ta trubka.....takže si jezdil jako bys tam neměl turbo a pokud ti příde, že to někde fouká tak zkontroluj ty hadice jestli jsou všude dotáhlé aby ti někde nevystřelila a jestli neni někde dírka kterou by to foukalo, jinak když ti zapoměli něco takhle přídělat tak bych se bál že zapoměli třeba ještě něco na tom motoru u rozvodů, tohle nemám rád a stává se to často že je po servisu něco někde špatně smontované atd., tudíš si to radši dělám sám;) už několik aut i motorek mi přijelo ze servisu a musel jsem to dodělat protože to bylo k Citovat
Davis Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Ahoj, stejnej problém sem měl já. Jednou se to stalo, když sem si měnil vzduchovej filtr... a hnul sem nevědomky s plastovym vedením, který jde od váhy vzduchu a zatáčí za motor a tam se trubka rozděluje (je chycená svorkou) bohužel se stává že vypadává (povolenej šroubek, otřesy apod). Také sem byl nejdřív vyjuchanej, proč netáhne a jezdil s tim. Prolézal sem co šlo a našel vypadlý hadice. Jinak mimochodem, teď si raději průbežně hlídám, po návštěvě servisu na to také jednou zapomněli a nechali to vyhozené. Hrozná kravina, ale jak dokáže totálně ubrat výkon, zvýšit hluk motoru, škubání... váha vzduchu je totiž zblbá tim, že si motor přisává vzduch jinudy. Citovat
Fox691 Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Tak zatím to jede všechno normálně.Snad už se nic jiného neprojeví . Citovat
Haemorrhage Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 To si říkám od prvního dne co mám P307:D Bohužel si říkat si to můžu jak chcu, realita je jiná Citovat
Fox691 Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Tak já si zatím nestěžuju. Tohle byla chyba servisu. Citovat
janci.b989 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Chalani chcem sa spýtať či diagnostika zistí ak pri výmene rozvodového remeňa sa pretočí kľukový hriadeľ o jeden zub. Proste synchronizácia vačkového hriadeľa voči kľukovému sa zmení o jeden zub. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.