Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Noo přijet zmrzlej a pustit na auto vodu muže bejt docela vo hubu, a kor teplou. Pak tu budou vlákna, prasklo mi v myčce sklo, odprýsknul mi lak na střeše atd, a to nemluvim o vodě která zateče do zámků a ihned zmrzne, protože i když to auto stojí v garaži tak vnitřní teplota ve dveřích bude dlouho pod nulou i v ty garaži, v zimě a pokud není nad nulou se auta zasadně nemejou

Odesláno

Auto bylo teplý když jsem ho umýval, a jen vlažnou vodou. Auto takhle umývám asi 8 let a zatím pohoda. Samozřejmě že pokud je velká zima tak auto neumývám, ale -3 je v pohodě:papa

Odesláno

tak pro auto je nejlepší v zimě nejezdit a postavit do teplé garáže:D

a teď z praxe--autu je nejlépe, když se co nejmíň střídá okolní teplota, takže zmrzlé auto dávat denně do teplé garáže je to nejhorší,co můžete udělat

taky časté mytí auta od soli je na houno, voda totiž dopraví spolehlivě tu sůl do těch nejmenších mezer, kde začne působit..., prostě všeho s mírou...:myslim

Odesláno

Tiez to vyzera strasne, ale teraz v zime to neumyvam ... Nemám teplu garaz, kam by som to dal :D

Pred par rokmi som to umyl vonku, v mrazoch, a vecer som nemohol otvorit skoro ziadne dvere, to sa nakonec poddalo, ale kufor nie a nie otvorit, neskutocne zmrzlej :D Tak uz kaslu na to, pockam ked nebude minu s...

Odesláno

No, můj Jean taky začíná měnit barvu. Jenže mrzne jak sviňa, v mogulu se dělají hrudky, ...:fnuk, tak až to poleví.

post-1656-14109622281561_thumb.jpg

[upravil dne 13/2/12 09:20 od Bohumil]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...